Antena Căutare

Nu vă împotriviți pentru că Emilian Nechifor are o voce impecabilă. Jurații au ajuns la un numitor comun: „Vei avea succes!”

E unul dintre cei mai tineri concurenți ajunși în Galele Live ale X Factor, dar de fiecare dată când urcă pe scenă demonstrează care sunt argumentele pentru care a reușit să ajungă atât de departe

E unul dintre cei mai tineri concurenți ajunși în Galele Live ale X Factor, dar de fiecare dată când urcă pe scenă demonstrează care sunt argumentele pentru care a reușit să ajungă atât de departe.

Alegerea Deliei pentru Emilian a fost pe cât de grea pe atât de bine dusă la bun sfârșit de către elevul său. Cu o stăpânire de sine ieșită din comun și poate neobișnuită pentru vârsta lui, Emilian a cântat piesa Lorei „Ne împotrivim” și a făcut-o fără greșeală pentru că toți jurații au spus același lucru. Anume că Emilia a fost absolut perfect!

O voce puternică într-un trup de copil ne-a lăsat fără cuvinte. Olguța de peste Prut și-a făcut mentorul mândru!... SEMIFINALA X FACTOR. Ce nu s-a văzut la TV: Pauzele de publicitate, motiv de bucurie. Juraţii fac selfie-uri, îşi verifi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x