Antena Căutare

Oaaaau, Antonia a venit la X Factor!!! Dani nu s-a putut abține: „Ce cauți aici?”. În realitate se numește Adela Ciocan și cântă pe oriunde apucă!

E clar. E seara fetelor superbe. Toate tinerele care au apărut în fața juraților până acum au strălucit la propriu. Este și cazul Adelei Ciocan, o ardeleancă din Câmpia Turzii despre care Dani spune că seamă leit cu Antonia

E clar. E seara fetelor superbe. Toate tinerele care au apărut în fața juraților până acum au strălucit la propriu. Este și cazul Adelei Ciocan, o ardeleancă din Câmpia Turzii despre care Dani spune că seamă leit cu Antonia.

Tânără și frumoasă. A devenit deja un șablon pentru concurentele de la X Factor. Din fericire, cele mai multe dintre tinerele frumoase care au cântat în fața juraților, au și talent cât cuprinde. este și cazul Adelei, care a re și nume, și figură și voce de viitoare vedetă a muzicii românești.

Și-a ales o piesă grea, dar nimic nu e ușor dacă vrei să ajungi în bootcampul show-ului și apoi să te lupți pentru marele premiu pus în joc.

Unde-s două puterea crește... Frumoase, tinere, voluntare și... surori. Denisa și Rebeca, copilele care au grijă de copi... E autodidactul perfect. Un băiat și o chitară. Plus o melodie personală superbă: „O să fac furori și o să-i fur fanii lu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x