Antena Căutare

Părăsită de părinţi, adoptată de bunică! Povestea emoţionantă a Ştefaniei, frumoasa crescută în corul bisericii şi aplaudată în picioare la X Factor

Se spune că în viaţă nu-ţi poţi alege părinţii, dar se mai spune şi că ei îţi sunt cel mai important sprijin. Pentru Ştefania Porceanu este adevărată doar partea de început.

Se spune că în viaţă nu-ţi poţi alege părinţii, dar se mai spune şi că ei îţi sunt cel mai important sprijin. Pentru Ştefania Porceanu este adevărată doar partea de început. Mama şi tatăl au abandonat-o în spital, iar ea a fost adoptată de o femeie cu suflet mare, care îngrijea încă patru suflete respinse.

Când o vezi acum, Ştefania îţi dă impresia unei femei sigure, ce a avut un control total asupra vieţii ei. E frumoasă, are ochi în care te pierzi şi o voce minunată. Dar când începi să-i cunoşti povestea, situaţia se schimbă radical.

Mama a adus-o pe lume la 15 ani, iar apoi a plecat. Tatăl avea 35, a plecat și el. A crescut-o bunica, ”grăsunica ei”, persoana care a făcut-o să înțeleagă cum arată dragostea. N-a ştiut cum e să fii răsfăţată de cei care te-au adus pe lume, n-a ştiut cum să se bucure şi pentru cine să ofere dragoste pe 8 martie, de Ziua Femeii, când mamele sunt în centrul atenţiei.

DE LA BISERICĂ, PE SCENA X FACTOR

Pentru ea n-au existat şedinţele cu părinţii, aşa cum n-au existat nici măcar părinţii. A mers în corul bisericii, a cântat melodii religioase şi a crescut frumos. "M-am dus singură la biserică. Îmi plăcea să cânt şi aveam nevoie de acele pachete cu alimente pe care preotul le dădea celor nevoiaşi". Sunt cuvintele Ştefaniei. În acelaşi timp cu ea, ne ştergem şi noi lacrimile.

Trecutul a fost nedrept cu ea, dar prezentul îl are în mâini şi-n glas. Viitorul? Viitorul îi aparţine în mod sigur. Ne-a cântat "Nu sunt", hit-ul Nicoletei Nucă, tânăra care a impresionat în sezonul trecut de X Factor. Pe undeva, poveştile lor de viaţă seamănă. Şi poate nu e doar o coincidenţă ceea ce se întâmplă acum.

VEZI AICI MAI MULTE IMAGINI CU ŞTEFANIA PORCEANU, NOUA SENZAŢIE DE LA X FACTOR

Delia n-a clipit, Ştefan o consideră specială şi e mândru că a întâlnit un asemenea om, iar Horia e direct. "A contat mult durerea şi sinceritatea cu care ai cântat. Ţi-ai pus sufletul acolo". Decizia? Păi, mai aveaţi vreo emoţie? TREI DE DA DIN TOATĂ INIMA, dragă Ştefania!

Oare o va găsi pe Eva după această seară? Adam Nedelcu a impresionat audiența pe ritmuri de "Septembrie, luni"... Duo Voice şi Trei de NU! Au venit cu încredere, au plecat în lacrimi. "Ea din filmul ăsta, el dintr-un scurt metraj...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x