Antena Căutare

Pink Floyd, Jesus Christ Superstar și Vitas, pe scena „X Factor”. A fost un show de excepție!

O nouă ediție de audiții a adus aseară la „X Factor” alegeri muzicale cu totul și cu totul neașteptate.

O nouă ediție de audiții a adus aseară la „X Factor” alegeri muzicale cu totul și cu totul neașteptate.

Dacă un actor cu veleități de bucătar a ales să interpreteze o bucată din celebra ”Jesus Christ Superstar”, un alt concurent a mizat pe o piesă celebră a celor de la Pink Floyd, spre încântarea juraților, în vreme ce un puști italian a venit în show să arate că știe să cânte exact ca Vitas. Cert este că cei patru jurați au avut parte de un spectacol total pe scena „X Factor”.

Daniel Dobre este actor, cântăreț și organizator de evenimente culinare. A ales pentru audiții o piesă pe care nu e prima oară când o cântă, mai ales că a fost distribuit în rolul lui Iisus într-o piesă de teatru adaptată după opera rock "Jesus Christ Superstar". „Nu mă așteptam să te văd aici”, i-a spus Ștefan Bănică. „Nu te-am recunoscut, dar mi-ai plăcut foarte mult atunci, la teatru, iar astăzi ai adus o stare”, a continuat acesta. „De la acuta aia a fost șoc. Minunat. Incredibil”, a adăugat Delia, în timp ce solistul de la Carla’s Dreams a ținut să puncteze: „El ar putea câștiga X Factor”.

Acordurile muzicii semnate de Pink Floyd au răsunat aseară din chitara unui concurent cu mari probleme de vedere, dar cu o imensă dragoste pentru muzică. Filip Dan Robert are o poveste impresionantă. A moștenit o gravă problemă de vedere de la tatăl său, iar mama sa, pe care a pierdut-o recent, orbise de la 10 ani. Cu toate acestea, concurentul a mărturisit la „X Factor” că acest defect nu e un impediment pentru pasiunile sale. Iubește muzica folk și a participat la diverse festivaluri, cântă la chitară, transmite multă sensibilitate, iar la „X Factor” a venit pentru că aceasta a fost ultima dorință a mamei sale. Jurații l-au rugat să interpreteze încă o piesă, iar alegerea unei melodii a lui Andrieș i-a convins să îl treacă mai departe.

Clemente Mezzacapo are 17 ani și vine din Italia. Când îl vezi pentru prima oară, nu ai zice că ascunde o voce cu adevărat deosebită. Iar interpretarea sa a stârnit reacții dintre cele mai diferite și contradictorii în rândul juraților. A vrut să arate că are voce de soprană și că poate face show, iar jurații au privit fiecare cu alți ochi momentul său. „Vocea ta sună foarte bine”, a spus Brenciu. „M-ai păcălit. Dintr-odată ai început să cânți total surprinzător. Mi-ai plăcut foarte tare”, a fost de părere și Bănică. „Nu e obligatoriu să faci asta, desigur”, a adăugat și Delia făcând referire la notele înalte pe care concurentul a vrut să le atingă, „dar dacă ai acest ambitus e păcat să n-o faci”. La polul opus, juratul de la Carla’s Dreams nu a fost deloc convins de concurent și prestația lui: „Nu ai dus până la capăt notele, decât de două ori din șase. Fără dubii ai o capacitate, dar nu știu dacă e utilizabilă. A venit să arate că are acute înalte. Punct. Habar nu are despre piesă”, a conchis acesta. Cu toate opiniile împărțite, jurații l-au trecut mai departe pe puști, curioși ce ar putea acesta să ofere în etapa următoare.

Un moment de-a dreptul exploziv a fost oferit pe scena „X Factor” de o mai veche cunoștință a show-ului. Dana Markitan, cea care anul trecut a ajuns departe în concurs și a fost la un pas de finală, revine pentru a-I plăti o poliță lui Horia Brenciu. „Am venit să-i aduc o portocală lui Brenciu, să ne împăcăm”, a spus ea. „Aveam o datorie mică la el. Vreau să ne împăcăm, să nu zică toți că l-am făcut pe Brenciu”, a continuat aceasta cu zâmbetul pe buze și i-a oferit lui Horia portocala promisă, adăugând că ei doi sunt suflete pereche. Momentul ei a fost, după cum se așteptau toți, impecabil, astfel că Dana merge mai departe.

Concurenții din ediția de aseară care intră în aplicația „X Factor” și pot fi votați timp de 24 de ore sunt: Anastasia Organ, Daniel Dobre, Ada Cercel, Samir Loghin, Filip Dan Robert, Cristina Baban, Dana Markitan, Eduard Malareu, Clemente Mezzacapo.

”DA-uri” și talent pe banda rulantă! Concurenți vechi și noi ne încântă pe scena ”X Factor” (LIVE TEXT)... Delia, despre secretul din spatele succesului: "Soţul meu este un geniu!"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x