Antena Căutare

Publicul a decis: Tudor Todut, eliminat de la X Factor

Tudor Todut a fost cel mai putin votat de public in aceasta seara. Dupa ce o data a scapat ca prin urechile acului de eliminare, fiind salvat de jurati de la duel, astazi a fost trimis acasa fara drept de apel de telespectatori. La duel intra: Dragos Udila si Nord X.

Galerie
Tudor Todut, eliminat de la X Factor

Tudor Todut a fost cel mai putin votat de public in aceasta seara. Dupa ce o data a scapat ca prin urechiel acului de eliminare, fiind salvat de jurati din duel, astazi a fost trimis acasa fara drept de apel de telespectatori.

El a fost unul dintre concurentii care au trecut printre cele mai mari transformari la X Factor. Viata sa a fost data peste cap: mai intai, si-a schimbat look-ul radical, trecand de la plete la o freza cool, apoi Dan Bittman i-a trasat un drum de Jon Bon Jovi in concurs, pentru ca astazi, sa declare ca s-a si indragostit, de una din balerinele show-ului.

"Nu regret absolut nimic", a spus Tudor, inainte sa paraseasca scena. Mentorul sau l-a pus sa promita ca in primul sau concert il va chema sa cante alaturi el.

La duel, intra deci: Dragos Udila, elevul lui Cheloo si Nord X, blonzii Deliei. Concurentii salvati de public au fost: Iulia Manolache, RED, Natalia Selegean, Tudor Turcu, Ioan Man, Ioana Anuta.

Parazitii la puterea X: Cheloo, Ombladon si Freakadadisk "au dat foc" scenei X Factor... Taylor Swift si Harry Styles de la One Direction, cel mai cool cuplu din muzica...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x