Antena Căutare

S-au cunoscut la "Neatza cu Răzvan și Dani" și au venit împreună la X Factor. Insă muzica ar putea să îi despartă. "Am mai multă experiență decât ea"

Alexandra Tănăsoiu și  Nechifor Mihai Emiliam, doi dintre concurenţii X Factor din acest sezon, au venit împreună şi formează un cuplu frumos cu o pasiune comună: muzica. Însă aceasta ar putea să devină mărul discordiei.

Alexandra Tănăsoiu și Nechifor Mihai Emiliam, doi dintre concurenţii X Factor din acest sezon, au venit împreună şi formează un cuplu frumos cu o pasiune comună: muzica. Însă aceasta ar putea să devină mărul discordiei.

Cei doi nu sunt străini de lumina reflectoarelor. La 17 ani, Tănăsoiu Alexandra, în vârstă de 17 ani, este deja obişnuită cu scena şi lumea muzicii.

Tânăra a fost şi acum doi ani la X Factor, ba chiar, a făcut parte și dintr-o trupă. Cum s-a înfiripat totul? Ea l-a văzut și l-a auzit cântând la "Neatza cu Răzvan și Dani", apoi l-a căutat pe Facebook și așa au ajuns față în față. Emilian se afla acolo cu ocazia selecţiei naționale pentru Eurovision.

Cei doi au venit împreună, dar... cumva despărţiţi, ambii luptând pentru o carieră solo. Tânărul de 21 ani, din Bucureşti, a venit să îşi încerce norocul, cu speranţa că va trece de această etapă.

Același lucru speră şi iubita sa, care s-a prezentat în faţa juriului chiar înaintea lui. Însă, cu modestie, consideră că are mai multe şanse decât ea. Motivul? Are mai multă experiență.

Să înceapă oare un război între cei doi? Vom vedea. X Factor continuă, în fiecare vineri, de la ora 20:30, numai pe Antena 1! Fiți pe fază!

Show total! Prima seară magică de X Factor a avut voce, talent, emoție și umor!... Explozie de culoare, muzică, dans și replici savuroase la debutul noului sezon „X Factor”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x