Antena Căutare

DA, DA, DA! Moment MEMORABIL la X Factor! Sorin Ursan l-a făcut pe Horia să plângă cu o interpretare răvăşitoare! Îţi mulţumim

Domnul Sorin este un bărbat în toată firea, având 42 de ani și o familie frumoasă până la această vârstă. Povestea sa ne-a impresionat

Domnul Sorin este un bărbat în toată firea, având 42 de ani și o familie frumoasă până la această vârstă. Povestea sa ne-a impresionat.

Pe lângă pasiunea pentru muzică, pe care o are din copilărie, Sorin trebuie să fie zilnic și mamă și tată pentru cele două fetițe ale sale, soția fiind nevoită să facă naveta săptămânal, de la București la Suceava.

Participarea la X Factor nu are doar motive de bucurie, bărbatul aflându-se în oraș în timpul audițiilor din pricina unei operații pe care una dintre micuțe a suportat-o. Sufletul său bun l-a determinat pe Brenciu să constate un lucru evident "Deja tatăl are un DA! Să vedem artistul din tată!"

Sorin ne surprinde în primul rând cu alegerea piesei, Luciano Pavarotti - Nessun Dorma, însă prestația ne lasă muți de uimire. Parcă toate emoțiile, suferința și trăirile din viața concurentului au fost eliberate cu ajutorul melodiei.

Lui Ștefan i s-a făcut pielea de găină, iar Horia nu și-a putut stăpânii lacrimile: "Ești un om special și ai o voce incredibilă! Îți mulțumesc că ai venit la X Factor și că mi-ai oferit o clipă mare de bucurie!"

"M-ai uimit! Prezența ta este unul din motivele de a fi la X Factor! Vreau să întâlnesc oameni ca tine! Bravo!", i-a explicat Ștefan.

Din inimă, toți cei trei jurați nu i-au putut oferi decât cei trei de DA!, parcă mult prea neînsemnați pentru valoarea sa.

Aşa arată talentul pur! Elena Ispas şi-a pus sufletul pe tavă şi a ridicat juriul în picioare cu o interpretare fabuloas... A transformat scena într-o secvență de la Bollywood! SAMIR LOGHIN, un multi-talentat din care Brenciu e hotărât să scoat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x