Antena Căutare

Ștefan Bănică, mesaj emoționant pentru Andrada Precup. Ce a mărturisit artistul

Andrada Precup a făcut spectacol în marea finală X Factor cu vocea ei, iar Ștefan Bănică a fost mândru de momentul ei.

Stefan Banica si Andrada Precup pe scena X Factor
Ștefan Bănică, mesaj emoționant pentru Andrada Precup

În marea finală, Andrada Precup a dat dovadă de profesionalism și a câștigat marele premiu al emisiunii "X Factor" în valoare de 50.000 de euro. Aceasta a surprins publicul cu vocea ei de aur încă din audiții, unde l-a convins și pe Ștefan Bănică că merită să meargă mai departe.

Tânăra cântă senzațional și transmite o emoție deosebită prin vocea ei, iar acest lucru a fost rapid remarcat de către jurați.

La cei 17 ani, Andrada este un om extraordinar și are o voce de aur. Mentorul său este mândru de evoluția și talentul ei.

Mesajul lui Ștefan Bănică pentru Andrada Precup

Vestea că Andrada Precup este marea câștigătoare a sezonului 9 "X Factor" a venit pentru mentorul său ca o gură de aer proaspătă. Acesta s-a bucurat eneorm de reușita ei și a ținut neapărat să o felicite pentru munca depusă în aceasta competiție.

Lupa a fost una strânsă, iar Andrada a avut aliați de temut, printre care Adrian Petrache, Super 4 și Sonia Mosca, însă momentul ei a înduioșat telespectatorii din fața micilor ecrane.

Ștefan Bănică a ținut neapărat să îi transmită câteva cuvinte concurentei care i-a adus marele premiu în echipă, semn că artistul este mai fericit ca niciodată. Acesta a postat pe rețelele de socializare o fotografie cu Andrada, însă mesajul artistului a emoționat publicul și a generat o mulțime de reacții pozitive.

Citește și: Finala X Factor 2020. Cine este Andrada Precup, câștigătoarea sezonului 9! Cu ce a impresionat publicul

"Mă bucur tare mult pentru Andrada că este câștigătoarea X Factor 2020! A fost extraordinară! Ea este o învingătoare! Ce a reușit este mai mult decât un premiu. E o confirmare a faptului că se poate, indiferent de greutăți. Performanța ei vocala, artistică și, mai ales, evoluția pe parcursul concursului a fost una cu totul excepțională!", a spus Ștefan Bănică, mândru de performanțele și victoria Andradei.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Reacțiile fanilor nu au încetat să apară. Aceștia au transmis cuvinte frumoase la adresa juratului, cât și la adresa câștigătoarei din sezonul 9 "X Factor".

Citește și: Finala X Factor 2020. Andrada Precup, moment care i-a emoționat până la lacrimi pe privitori. „Ești de o delicatețe rară”

"Ești un om minunat. Felicitări, Ștefan!" sau "Andrada a meritat premiul cel mare. Are o voce senzațională. Bravo, Ștefan!", au fost câteva dintre comentariile oamenilor din mediul online, care îl apreciază și îl urmăresc pe Ștefan Bănică.

Mesajul publicat de Adrian Petrache pe internet după finala X Factor 2020 câștigată de Andrada Precup. Ce a scris tânăru... Adrian Petrache de la X Factor 2020 are o soră la fel de talentată. Cum arată adolescenta Maria Jasmine Petrache...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x