Antena Căutare

Succes uriaș! Membrii trupei ”Years&Years” l-au felicitat public pe Emilian Mihai, concurentul care le-a interpretat piesa la X Factor: ”Ai o voce extraodinară!”

Spune despre el că este o fire pesimistă, iar acum nu-și mai încape în piele de fericire. Mihai Emilian Nechifor a făcut senzație pe scena X Factor cu interpretarea piesei „Eyes Shut” a celor de la  Years & Years, o formație britanică de muzică electronică.

Spune despre el că este o fire pesimistă, iar acum nu-și mai încape în piele de fericire. Mihai Emilian Nechifor a făcut senzație pe scena X Factor cu interpretarea piesei „Eyes Shut” a celor de la Years & Years, o formație britanică de muzică electronică.

Imediat după terminarea momentului, jurații s-au arătat încântați de vocea concurentului, Delia exclamând: ”Pentru mine e o revelație!”. Ștefan Bănică a completat-o în cel mai frumos mod posibil pentru Emilian Mihai: ”Bă băiatule, ești o comoară!”.

VEZI INTERPRETAREA LUI EMILIAN MIHAI NECHIFOR AICI!

După sute de mesaje de felicitare primite prin intermediul internetului, surpriza cea mai mare a venit chiar de la membrii trupei Years&Years, care au ținut să-l felicite public pe Mihai și să share-uiască cu toți fanii lor interpretarea de la X Factor.

”E uimitor! Are o voce atât de frumoasă! Îți mulțumim, Emilian, sperăm să câștigi”, au scris cei de la Years&Years pe pagina lor de Twitter.

Cei de la Years&Years nu sunt deloc străini de publicul din România. Trupa a concertat în urmă cu o lună la Festivalul Summerwell, unde au avut parte de o atmosferă de zile mari.

"Bă băiatule ești o comoară!", asta i-a spus Ștefan Bănică, după ce și-a terminat prestația! Mihai Nechifor a ... Început de an școlar cu emoții și melancolie. Cum arăta Ștefan Bănică Jr., juratul X Factor, în prima zi de școală: &quo...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x