Antena Căutare

Ultima aleasă, prima pe scenă. Francesca stârnește scandalul în juriu: „Trebuia să cânte Un elefant se legăna? Astea-s răutăți și multă invidie”

Aleasa publicului a deschis seria cântărilor de excepție din prima seară a Galelor X Factor. Așa cum ne-a obișnuit, mezina concurenților a ales să cânte o piesă grea, care să-i pună calitățile vocale de excepție în evidență.

S-a simțit natural, a cântat natural, a impresionat în mod absolut natural juriul și prezentatorii. Faptul că la doar 14 ani a fost nevoită să deschidă seara nu a fost un impediment, iar vorbele dulci din juriu sunt dovezile clare că a cântat bine: „Mie îmi place mult Francesca. Am închis ochii pentru a-ți asculta glasul. Chiar dacă piesa nu a fost tocmai potrivită, te-ai descurcat minunat”, a spus Ștefan Bănică.

Înțepăturile colegilor nu o deranjează pe Delia, care contraatacă în stilu-i caracteristic. „Daaa. Francesca trebuia să cânte Un elefant se legăna. Astea-s răutăți. Sunt doar invidioși că ai putut duce piesa la bun sfârșit fără emoții”.

Prima bombă a serii! Am aflat numele concurentului salvat de public și trimis în Galele Live. Francesca e ALEASA!... Viața nu i-a surâs, dar vocea l-a ajutat să treacă mereu peste greutăți. Anton Banaghan a cântat de zece o piesă de zece...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x