Antena Căutare

Un vampir pe scena X Factor. George Hențu, un altfel de concurent: „Sunt un om talentat, iubesc muzica și DA, sunt GAY”

Într-o țară în care homosexualitatea este privită ca un subiect tabuu, un concurent care a visat de patru ani să ajungă pe scena X Factor a avut un discurs impresionant și o prestație care i-a lăsat pe jurați fără cuvinte

Într-o țară în care homosexualitatea este privită ca un subiect tabuu, un concurent care a visat de patru ani să ajungă pe scena X Factor a avut un discurs impresionant și o prestație care i-a lăsat pe jurați fără cuvinte.

George a trebuit să muncească din greu pentru a ajunge acolo unde a visat. Nici măcar atunci când părinții săi nu-i acordau nicio șansă de a răzbate într-o carieră unde cu greu poți ajunge în vârf, nu a renunțat. Iubește atât de mult muzica încât a trecut peste toate obstacolele apărute în cale: „Am muncit cum nu credeam nici eu că pot. Când oamenii apropiați ție îți spun că ești afon și că nu ai nicio șansă, e greu să răzbești, dar eu am știut că sunt talentat și că am suficientă putere pentru a ajunge la Conservator”, a povestit George Hențu, unul dintre cei mai originali concurenți care au călcat vreodată pe scena X Factor.

Amintirile îl fac să lăcrimeze, dar și-a promis că n-o s-o facă în fața juraților. Umorul celor patru vedete au darul să-l relaxeze pe George și discuția decurge adorabil. „Semeni perfect cu un vampir. Ai ochii și dinții unui vampir”, îi spune Carla's, iar concurentul intră-n joc și face o mărturisire neașteptată: „Mi-am dorit enorm să ajung aici, în fața voastră. Chiar dacă nu am avut parte de o viață prea ușoară, eram convins că-mi voi îndeplini visul. Sunt un om talentat, iubesc să fac muzică, iubesc să scriu versuri și, da, sunt gay”, a strigat tânărul în fața publicului și juraților.

„Eu n-aș vrea să-l consider un om curajos, dar trebuie să recunoaștem cu toții că o asemenea afirmație nu este privită cu ochi buni în România”, a spus Carla's, înainte de a-și prezenta verdictul în privința lui George Hențu.

Geanina are cu ce se Mândr(escu). A venit la X Factor pentru că în trecut educatoarea sa i-a spus că ar avea voce... JJ Twins, surorile din Barcelona născute la Cluj, i-au cucerit pe băieți înainte de a începe să cânte: „Noi împărțim tot...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x