Antena Căutare

Unde-s două puterea crește... Frumoase, tinere, voluntare și... surori. Denisa și Rebeca, copilele care au grijă de copiii străzii au venit să cânte la X Factor

Sunt de nedespărțit, chiar dacă diferența dintre ele este de un singur an. Surorile Bana au preocupări total neobișnuite pentru două adolescente din ziua de astăzi. Tinerele sunt voluntare la o fundație care se ocupă de copiii străzii, însă atunci când nu merg în diverse acțiuni umanitare, se ocupă de... muzică.

Cele două se completează atât de bine încât au decis să meargă împreună la X Factor și să evite să concureze pe cont propriu. Chiar dacă nu au un nume ca formație, Rebeca și Denisa au făcut deja primul pas spre celebritate în această formulă.

Pentru preselecții tinerele au ales o melodie grea, dar nimic nu e dificil atunci când ai lângă tine o soră care te completează atunci când ești la ananghie.

Sunt 2 în 1, dar numai cel norocos apare pe scenă. „Dacă mă îmbolnăvesc înainte de finală, mă înlocuiește geamănul frate... Oaaaau, Antonia a venit la X Factor!!! Dani nu s-a putut abține: „Ce cauți aici?”. În realitate se numește Adela Ciocan ...
Beneficiile consumului de aloe vera. Ce spun specialiștii
Specialiști spun care sunt beneficiile consumului de aloe vera asupra sănătății tale. Planta...
Horoscopul zilei de 21 martie 2023. Berbecii au nevoie de eliberare. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 21 martie 2023 spune că Berbecii trebuie să fie atenți la ce le spune...
Ultimele știri
x