Antena Căutare

Vă amintiți de Alexandru Mațaev, „idolul femeilor”? Delia: „Am simțit potențialul de la primul impact vizual, a vibrat sala!”

Alex Mațaev a venit  din oraşul Bălţi, de peste Prut. În vârstă de 22 de ani, artistul a impresionat audienţă cu piesă “I don't wanna miss a thing” a legendarei trupe Aerosmith, aceeaşi cu care anul trecut a câştigat 50.000 de euro şi un contract cu o casă de discuri din Bucureşti.

Alex Mațaev a venit din oraşul Bălţi, de peste Prut. În vârstă de 22 de ani, artistul a impresionat audienţă cu piesă “I don't wanna miss a thing” a legendarei trupe Aerosmith, aceeaşi cu care anul trecut a câştigat 50.000 de euro şi un contract cu o casă de discuri din Bucureşti.

Cu plete și aer boem, artistul a recunoscut că nu se exprimă bine în limba română, dar are alte multe calități. : „Mă inspiră drumul, mă inspiră marea!”, a recunoscut el.

Trebuie să recunoaștem că are o voce extraordinară. „Am simțit potențialul de la primul impact vizual, a vibrat sala!”, a spus Delia.

Vă este dor de el?

Voia să fie fermier, dar jurații „X Factor” nu îl văd cu furca în mână, ci cu microfonul pe scenă! Dragoș Udilă, ne-ai i... Vă amintiți? Olga Verbițchi, adolescenta-fenomen din Chișinău, a cântat „Sweet People” și i-a făcut pe jurați să izbucne...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x