Antena Căutare

Vestea care întristează milioane de fani din toată lumea! Fifth Harmony se destramă. Ce a declarat trupa formată la X Factor?

La mai bine de un an de la plecarea Camilei Cabello din Fifty Harmony, trupa de fete lansată în 2012 în cadrul show-ului "The X Factor" va avea aceeași soartă ca boy-band-ul One Direction. Cele patru fete rămase în Fifth Harmony au anunțat că vor lua o pauză pe termen nelimitat, iar fanii sunt devastați.

La mai bine de un an de la plecarea Camilei Cabello din Fifty Harmony, trupa de fete lansată în 2012 în cadrul show-ului "The X Factor" va avea aceeași soartă ca boy-band-ul One Direction. Cele patru fete rămase în Fifth Harmony au anunțat că vor lua o pauză pe termen nelimitat, iar fanii sunt devastați.

Fetele au anunțat pe rețelele de socializare că vor lua o pauză pe perioadă nedeterminată pentru că vor să-și încerce norocul și pe cont propriu.

"Reflectând la ultimii șase ani după lansarea de la X Factor, ne-am dat seama cât de departe am ajuns și apreciem totul atât de mult, mai mult ca niciodată... Vrem să câștigăm experiențe noi, puncte tari și perspective pe care să le putem aduce înapoi în familia Fifth Harmony", se arată în comunicatul lor, semn că nu exclud o revenire la un moment dat.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Fifth Harmony au luat naştere în cel de-al doilea sezon X Factor SUA şi s-au aflat sub îndrumarea lui Simon Cowell. Primul lor single a apărut în 2013, iar Miss Movin' On a ajuns pe locul 76 în Hot 100. Debutul lor a fost destul de încet şi abia cu primul album şi al treilea single au reuşit să spargă topurile. Worth It a fost unul dintre hiturile indiscutabile ale anului 2015 şi a urcat până pe locul 12 în Hot 100.

Odată cu cel de-al doilea album de studio 7/27 fetele şi-au găsit mai bine sound-ul şi stilul şi şi-au permis chiar să experimenteze puţin, discul fiind apreciat de critici. Primul single, Work From Home, le-a adus un meritat loc 4 în Hot 100, iar apoi au dominat playlisturile de vară cu All In My Head. Au mai promovat apoi The Life şi Write on Me, pentru că apoi să lanseze drept cel de-al treilea single That's My Girl, care până acum a urcat doar pe locul 73 în Hot 100.

Situaţia lor a fost comparată cu cea a One Direction şi momentul în care Zayn Malik a decis să părăsească trupă în martie 2015. Totuşi, fetele abia acum îşi găseau sound-ul şi începeau să îşi cimenteze cu adevărat stilul, iar un al treilea album ar fi fost cu adevărat încoronarea eforturilor lor ca grup.

În urmă cu câteva zile a fost surprinsă la o clinică de fertilizare, iar acum într-o ipostază extrem de tandră cu soţul ... DELIA, cele mai frumoase amintiri din copilărie. Cum petrecea jurata X Factor Paştele când era mică şi ce are de gând să...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x