Antena Căutare

X Factor 2020. Andreea Dobre a impresionat în Bootcamp cu stilul exotic și atitudinea de „fată rea”. Ce a decis Ștefan Bănică

Andreea Dobre a deschis seara de Bootcamp, seria Ștefan Bănică. Tânăra cu un timbru vocal aparte a interpretat piesa „Cryin” de la Aerosmith în sezonul 9 X Factor.

Andreea Dobre a interpretat piesa  „Cryin” de la Aerosmith în sezonul 9 X Factor Galerie
Andreea Dobre a deschis seara de Bootcamp, seria Ștefan Bănică.

Sezonul 9 al emisiunii X Factor poate fi urmărit JOI și VINERI, de la ora 20:30, la Antena 1!

Andreea Dobre a primit 4 de „Da” în audițiile X Factor și a venit în Bootcamp cu o piesă potrivită stilului său. Cu un look deosebit și o voce aparte, Andreea a primit cuvinte de laudă din partea juraților Delia, Florin Ristei și Loredana. Totuși, părerile acestora au fost strict consultative, pentru că decizia de a-i oferi sau nu un scaun Andreei i-a revenit juratului-îndrumător al categoriei de vârstă14-24 de ani, Ștefan Bănică.

Andreea Dobre a deschis în forță Bootcamp-ul grupei lui Ștefan Bănică

Ristei a remarcat că Andreea este un adevărat personaj ținând cont de stil, voce și atitudine.

Andreea Dobre, pe scena X Factor

Andreea Dobre a interpretat piesa „Cryin” de la Aerosmith în sezonul 9 X Factor

Florin Ristei: „Cam asta înseamnă să deschizi cum trebuie o seară de Boottcamp, cam asta înseamnă să setezi nivelul. Piesa la fix pentru vocea ta, tu ești un personaj foarte mișto, atitudinea bună, numai de bine”.

Citește și: X Factor 2020. Adrian Petrache a intrat pe scenă cu chitara spartă, dar a reușit să aibă o prestație demnă de Bootcamp

Delia a apreciat curajul Andreei de a cânta o piesă care nu este facilă pentru un timbru de fată:

Delia: „E dificilă piesa pentru un timbru de fată. Ai fost curajoasă. Ești bad girl și își stă bine. Bravo!”

Și Loredana a fost atrasă de stilul deosebit al Andreei.

Loredana: „Îmi place că ești exotică, ai un timbre special. Felul în care ai apărut are ceva retro și îmi place ideea”.

Spre surprinderea colegilor săi, deși Ștefan Bănică avea trei scaune libere, acesta nu i-a oferit un scaun Andreei.

Și celelalte 9 concurente care i-au urmărit prestația Andrrei din culise au fost uimite de decizia juratului.

Decizia lui Ștefan Bănică i-a uimit pe toți

„În primul rând sunt mândru de tine. Am să votez în funcție de ceea ce primesc de la voi. Cea care va avea atitudinea necesară care să mă facă să cred că pot să mă lupt cu niște oameni experimentați care știu ce înseamnă scena, cu aceea voi merge mai departe. În cele 9 colege ale tale nu e nimeni pe sectorul tău și cu toatea astea îți spun că îmi placi foarte mult, dar nu cred că pot merge cu tine mai departe. Mergi pe linia pe care ți-ai ales-o și crezi în tine!”, a fost discursul lui Ștefan Bănică, mentorul categoriei de fete cu vârste cuprinse între 14 și 24 de ani.

Ulterior, Ștefan Bănică a explicat că Andreea nu ținuse cont de sfaturile pe care i le dăduse la repetiții și tocmai de aceea nu a considerat că poate merge mai departe alături de ea.

Ștefan Bănică a mărturisit că nu intenționează să-i ofere un scaun unei concurente pe care știe că o va ridica mai târziu.

Citește și: X Factor 2020: Ei sunt concurenții din grupa Loredanei care au trecut de Bootcamp și merg în etapa următoare a show-ului

„În momentul în care vorbesc despre evoluție, mă intersează să văd ceva mai mult decât în audiție. Nu așez pe cineva pe care știu că am să-l ridic mai târziu. E o pierdere de timp. Îmi place foarte mult Andreea, dar nu simt că pot să mă duc cu ea până în finală”, le-a spus Ștefan colegilor care nu înțelegeau de ce nu i-a oferit Andreei un scaun.

X Factor #DENEOPRIT ⏩ Urmărește noul sezon JOI și VINERI, la ora 20:30, la Antena 1 și pe Antena Play!​

Cea mai puternică grupă din acest sezon X Factor, intră în Bootcamp! Ștefan Bănică: ”Noi trebuie să ajungem la inima oam... X Factor 2020. Marina Vlad, moment plin de eleganță în Bootcamp. Bănică: „Ești frumoasă și ai știut să-ți pui în valoare...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x