Antena Căutare

X Factor 2020. Melania Cuc l-a pus în încurcătură pe Ștefan Bănică în Bootcamp: „Îmi placi extrem de tare, fată”

Melania Cuc are 19 ani și a venit în Bootcamp emoționată, dar încrezătoare că poate ocupa un scaun. Jurații au avut așteptări extrem de mari de la tânăra concurentă, care le-a rămas în memorie încă de la audiții.

Melania Cuc, într-o rochie albă, vaporoasă, pe scena X Factor
Melania Cuc a pășit încrezătoare în propriile forțe pe scena X Factor

Sezonul 9 al emisiunii X Factor poate fi urmărit JOI și VINERI, de la ora 20:30, la Antena 1!

Melania Cuc a interpretat o piesă emoționantă în Bootcamp

Melania a absolvit Colegiul de Arte din Arad și a studiat muzica încă de la 7 ani. Este pasionată de moticilete și de muzică. Cu toate că părinții s-au împotrivit când Melania a vrut să îmbrățișeze o carieră în lumea muzicală, tânăra nu s-a lăsat și și-a explorat talentul.

Melania Cuc a pășit încrezătoare în propriile forțe pe scena X Factor și, chiar dacă scaunele erau ocupate, tânăra concurentă a spus că ea crede că poate ridica pe oricine: „Dacă voi ridica pe cineva de pe scaun mă voi simți vinovată, dar toți câștigăm și toți pierdem pe de o parte. Vreau să mă conving că sunt bună, că am voce și merit să merg pe acest drum”, a spus Melania.

În audiții Ștefan Bănică s-a ridicat în picioare după prestația Melaniei și a trimis-o în Bootcamp cu 4 de „Da”.

Citește și: X Factor 2020: Ei sunt concurenții din grupa Loredanei care au trecut de Bootcamp și merg în etapa următoare a show-ului

În Bootcamp Melania a interpretat piesa „Shallow” de la Lady Gaga și Bradley Cooper.

Jurații au comentat prestația concurentei, însă Ștefan Bănică a fost cel care a decis dacă-i oferă sau nu un scaun Melaniei.

Ristei a considerat că prestația Melaniei din audiții a fost peste cea din Bootcamp.

Delia: „Piesa ți se potrivește. E cu implicare, e cu suflet, e caldă”, a spus Delia care a completat ulterior că totuși nu i-ar fi dat un scaun tinerei.

Loredana: „Mi-a plăcut cum ai cântat, ai o voce puternică, dar mi se pare că te-ai dus într-o zonă ca prezență care este peste vârsta ta. Ai timp să te faci mare!”

Ce a decis Ștefan Bănică în privința Melaniei

Gândindu-se la stilurile concurentelor de pe scaune, dar și cele ale fetelor care urmau să intre în scenă, Bănică a decis, cu părere de rău, să nu-i ofere un scaun Melaniei.

„Îmi placi extrem da tare, fată și mă încurci rău de tot. Melania, cu toată dragostea mea pentru tine, scaunele rămân în continuare așa”.

Citește și: X Factor 2020. Adrian Petrache a intrat pe scenă cu chitara spartă, dar a reușit să aibă o prestație demnă de Bootcamp

Potrivit regulmentului, cele zece concurente ale lui Bănică urcă pe scenă, cântă și încearcă să-și convingă îndrumătorul de categorie că merită un loc pe scaun. Bănică decide dacă cea care se află pe scenă merită sau nu un scaun. Dacă juratul-îndrumător decide ca interpreta să ocupe un loc pe scaun, atunci acesta continuă să se afle în concurs. În momentul în care juratul decide ca interpreta să nu ocupe un scaun, atunci acesta își încetează parcursul în competiție. Doar trei tinere din categoria de vârstă 14-24 de ani întră în etapa Duleurilor.

X Factor #DENEOPRIT ⏩ Urmărește noul sezon JOI și VINERI, la ora 20:30, la Antena 1 și pe Antena Play!​

X Factor 2020. Marta Verecchia, moment plin de energie în Bootcamp. Loredana: „Cred că ai cea mai bună voce până acum”... X Factor 2020. Andra Barangă are muzica în sânge, dar alegerea piesei nu a avantajat-o în Bootcamp...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x