Antena Căutare

X Factor 3 decembrie 2020. West Vlads au făcut senzație pe scenă în Bootcamp. Florin Ristei le-a decis soarta în concurs

Vlad Moigradean și Vlad Erdei au venit separat la audiții, însă jurații i-au rugat să cânte și împreună. Aceștia și-au ales să cânte piesa " Rise & Fall" în Bootcamp, dar nu a fost alegerea potrivită.

X Factor 2020. Cei din trupa "West Vlads" au făcut spectacol, dar nu și-au ales piesa potrivită Galerie
X Factor 2020. Cei din trupa "West Vlads" au făcut spectacol, dar nu și-au ales piesa potrivită

Sezonul 9 al emisiunii X Factor poate fi urmărit JOI și VINERI, de la ora 20:30, la Antena 1!

Vlad Moigradean și Vlad Erdei au venit pentru prima oară în acest concurs și își doresc să impresioneze jurații cu vocile lor senzaționale. Deși au meserii serioase, "X Factor" pentru ei reprezintă o oportunitate și o adevărată provocare.

Cei doi au venit împreună, însă au decis să cânte separat la audiții. Florin Ristei a fost cel care le-a mai oferit o șansă și i-a rugat să cânte pe scenă amândoi. Au profitat de ocazie și au mers direct în Bootcamp.

Florin Ristei nu a apucat să repete foarte mult timp cu ei, s-au întâlnit de mai multe ori prin intermediul platformelor sociale. Aceștia au repetat singuri și meritul pentru ceea ce au făcut pe scenă este în totalitate al lor.

Citește și: Vlad Erdei și Vlad Moigrădeanu, duetul care a depășit orice așteptare. Jurații "X Factor" s-au bucurat de un moment special​

Trupa West Vlads a făcut spectacol pe scena X Factor

Cei doi membrii ai grupului West Vlads au reușit să uimească jurații, însă nu toți au rămas plăcut surprinși de momentul lor.

"Dacă aș fi fost la audiții nu cred ca ați fi terminat cântecul ăsta, vă opream. Ce mă deranjează mai tare este faptul că voi nu ați dat importanță acestui moment pe care îl aveți, deși sunteți prieteni. Mă așteptam să repetați! Nu mi-a plăcut și nu cred că este un moment demn de Bootcamp. ", a spus Ștefan Bănică, dezămagit de momentul celor doi.

West Vlads au facut senzație pe scenă, însă piesa nepotrivită și emoțiile i-au cam pus în dificultate.

Și Florin Ristei a ținut neapărat să le mărturisească că emoțiile și-au spus cuvântul și că prestația lor nu a fost exact cea la care se aștepta el. Juratul a decis să nu le ofere celor doi simpatici un scaun în această seară.

"Cred ca prin comparație cu cele două grupuri care sunt acolo, nu vă pot da scaunul în această seară.", a adăugat Florin Ristei.

Citește și: Florin Ristei intră în Bootcamp cu zece grupuri și un wild card!​

Cine sunt cei doi baieți din grupa "West Vlads"

X Factor 3 decembrie 2020. West Vlads au făcut senzație pe scenă în Bootcamp. Florin Ristei le-a decis soarta în concurs

Vlad Erdei și Vlad Moigrădeanu au avut un moment memorabil în prima ediție a sezonului 9. Cei doi se cunosc de aproape 12 ani, nu au mai participat pana acum la un astfel de show și nu au studiat muzica.

Concurenții nu au reușit să treacă mai departe, însa jurații le-au mai oferit o șansă și le-au propus să cânte ceva împreună. Această ocazie i-a ajutat pe Vlad Erdei și Vlad Moigrădeanu să meargă în Bootcamp.

X Factor #DENEOPRIT ⏩ Urmărește noul sezon JOI și VINERI, la ora 20:30, la Antena 1 și pe Antena Play!​

Potrivit regulmentului, cele unsprezece grupuri ale lui Florin Ristei urcă pe scenă, cântă și încearcă să-și convingă îndrumătorul de categorie că merită un loc pe scaun. Ristei decide dacă grupul care se află pe scenă merită sau nu un scaun. Dacă juratul-îndrumător decide ca trupa să ocupe un loc pe scaun, atunci aceasta continuă să se afle în concurs. În momentul în care juratul decide ca trupa să nu ocupe un scaun, atunci aceasta își încetează parcursul în competiție. Doar trei grupuri întră în etapa Duelurilor.

X Factor 3 decembrie 2020. 4Sure, energici și uniți pe scenă în Bootcamp. Florin Ristei s-a ridicat de pe scaun ca să-i ... X Factor 3 decembrie 2020. Trio Eva, trupa care a impresionat cu voce și coregrafie în Bootcamp. Alegere grea pentru Flo...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x