Antena Căutare

X Factor 2021, 1 octombrie. Ainhoa Sanchez Millan a convins juriul cu Rise Up de la Andra Day: ”Excepțional, bravo”

Iubitul ei i-a pus România pe harta inimii și tot el a încurajat-o pe Ainhoa Sanchez Millan să participe la X Factor sezon 10. În ediția a 6-a a show-ului de la Antena 1, concurenta a convins juriul cu piesa Rise Up. Iată cum a sunat melodia și ce i-a spus juriul.

Ainhoa Sanchez Millan intr-un top negru si blugi pe scena x factor sezon 10 Galerie
Deși a dat impresia că are mari emoții, Ainhoa Sanchez Millan și-a început cu încredere momentul din preselecțiile X Factor sezon 10 | Antena 1

”Bună”, i-a salutat Ainhoa Sanchez Millan pe jurații X Factor sezon 10. Delia a observat imediat asemănarea tinerei cu Nicole Cherry. ”Nu știu cine este, sunt din Spania.”, a spus tânăra.

Imediat, pe scenă a intrat și Octavian, iubitul concurentei. Acesta a încurajat-o, plin de emoții, lucru care a adus zâmbetul pe chipul frumoasei Ainhoa.

Iată cum a sunat întregul moment al lui Ainhoa Sanchez Milla și ce răspunsuri a primit din partea juraților X Factor sezon 10.

Ainhoa Sanchez Millan a interpretat Rise Up de la Andra Day la X Factor 2021

Deși a dat impresia că are mari emoții, Ainhoa Sanchez Millan și-a început cu încredere momentul din preselecțiile X Factor sezon 10. În ediția 6 a show-ului, ea a interpretat melodia Rise Up de la Andra Day, spre încântarea juraților.

De cum i-au auzit timbrul special, aceștia au îndreptat privirile către ea, lucru care a încurajat-o să dea tot ce poate pe scena X Factor 2021.

Citește și: X Factor 2021, 24 septembrie. Szymon Grzybacz a venit din Polonia și a impresionat juriul cu interpretarea piesei „Someday”

Iată ce sfaturi i-a dat juriul după ce și-a încheiat actul artistic și cum a reacționat când a primit răspunsul final legat de continuarea parcursului ei la show.

Jurizare Ainhoa Sanchez Millan în preselecții la X Factor sezon 10

Ștefan Bănică a fost primul care a comentat prestația lui Ainhoa Sanchez Millan: ”Îmi pare rău că nu ești în echipa mea. Excepțional, bravo. Wow”, a zis el.

Florin Ristei i-a apreciat calitățile vocale: ”Ai o voce senzațională și îmi place și accentul. Ce ai fi avut a doua piesă? Are o voce foarte bună. Delia, o vrei la grup?”.

Delia nu a ezitat. A afirmat clar că și-ar dori să fie mentorul lui Ainhoa. ”Niciodată, mă voi opune. Las totul deoparte și mă ocup ca să nu fie în grupul tău.”, a zis Ștefan Bănică.

Citește și: X Factor 2021, 24 septembrie. Delia Ligoțchi a venit pe scenă cu o piesă proprie cu care i-a emoționat pe jurați

”Nu am fost niciodată într-un grup, dar mi-ar plăcea.”, a spus concurenta, iar Delia i-a promis că va numi grupul după numele ei: ”Să fii sigură”.

”Ainhoa, îmi place vocea ta, îmi place zâmbetul tău și meriți să rămâi la X Factor. Din partea mea ai un DA”, a zis Loredana. Delia a continuat și a afirmat, din nou, că dorește să facă un grup în jurul ei. Bineînțeles, i-a oferit un DA.

Florin Ristei i-a stricat planurile căci i-a dat un DA. Astfel, Ainhoa Sanchez Millan merge în Bootcamp cu 4 de DA.

Cine este Ainhoa Sanchez Millan de la X Factor sezon 10 ediția 6

Ainhoa Sanchez Millan este originară din Spania, însă descoperă România cu ajutorul iubitului său român.

”Am venit din Spania la un concurs în România pentru că iubitul meu este român. Vorbesc română un pic.”, a spus Ainhoa Sanchez Millan înainte să urce pe scena X Factor 2021.

”Era aproape Crăciunul, acum doi ani, fix înainte de pandemie. A fost o conexiune foarte foarte tare între noi. Eu trebuia să plec în Asia, dar a venit pandemia și a trebuit să rămân în Spania. Atunci am reușit să ne eliberăm, să ne conectăm de tot.”, a povestit iubitul român al lui Ainhoa Sanchez Millan.

Citește și: X Factor 2021, 24 septembrie. Narcis Ianău, invitatul special al serii care a impresionat juriul cu vocea sa

Concurenta de la X Factor crede că este motivul pentru care partenerul ei nu a mai plecat în Asia: ”Sunt încântată că n-a plecat. Gătește multe mâncăruri românești pentru mine. Le face vegetariene pentru că sunt vegetariană. Îl iubesc, așa că iubesc și România”.

Unde poți urmări toate edițiile X Factor 2021

Pe parcursul celui de-al zecelea sezon, fanii X Factor vor avea ocazia să își exprime preferințele față de concurenți chiar în timpul reprezentației acestora, prin intermediul aplicației Antena 1.

La finalul fiecărei prestații, cei de acasă vor putea vedea pe Antena 1 rezultatul interacțiunilor și vor afla, astfel, dacă au fost sau nu pe aceeași lungime de undă cu jurații X Factor.

Pregătește-te de spectacol! Abonează-te la AntenaPlay și vezi întreg sezonul X Factor.

X Factor 2021, 1 octombrie. Cosmina Cotoroș a impresionat jurul cu Send My Love a lui Adele... X Factor 2021, 1 octombrie. Alisa Iancu a fost pe placul juriului cu interpretarea melodiei Skinny Love: ”Văzut, plăcut,...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x