Antena Căutare

X Factor 2021, 1 octombrie. Alisa Iancu a fost pe placul juriului cu interpretarea melodiei Skinny Love: ”Văzut, plăcut, votat”

Alisa Iancu s-a prezentat ”drept medicul veterinar care cântă” în preselecții X Factor 2021. Frumoasa concurentă a ales piesa Skinny Love, din repertoriul lui Birdy, și a impresionat juriul cu timbrul său deosebit. Iată cum s-a descurcat și câți DA a primit.

alisa iancu intr-un tricou alb si fusta cu floricele la x factor sezon 10 Galerie
Alisa Iancu a ales piesa Skinny Love, din repertoriul lui Birdy, și a impresionat juriul cu timbrul său deosebit. Iată cum s-a descurcat și câți DA a primit | Antena 1

”Bună seara. Îmi placi, vreau să fii în echipa mea”, i-a zis Florin Ristei de îndată ce Alisa Iancu a intrat pe scena X Factor 2021. ”Ar fi bine dacă ar fi așa ușor”, i-a replicat frumoasa concurentă.

După ce i-a povestit care este viitoarea ei meserie, Ristei a vrut să știe care sunt animalele ei preferate. În elementul ei, Alisei i-a fost greu să aleagă între pisici și căței.

Iată cum a decurc prestația ei pe scena X Factor 2021, moment difuzat în ediția 6 a sezonului 10.

Alisa Iancu a cântat Skinny Love în preselecțiile de la X Factor sezon 10

În ediția șase a show-ului X Factor 2021, Alisa Iancu a optat pentru o piesă cunoscută pentru a cuceri juriul aflat în fața ei.

Skinny Love de la Birdy în interpretarea Alisei l-a făcut pe Florin Ristei să ridice din sprâncene la scurt timp după ce concurenta a început să cânte.

Citește și: X Factor 2021, 24 septembrie. John Smith Zanger, show total la 71 de ani cu piesa „Bad case of loving you”

S-au auzit sunete de mirare de la masa juriului și cu toții au avut ocazia să-și spună părerea atunci când Alisa a terminat piesa.

Jurizare Alisa Iancu la X Factor 2021 în preselecții

”Văzut, plăcut, votat. Răspunsul meu este DA”, a spus, sigur pe el, Ștefan Bănică.

Jurizarea a continuat cu Loredana, care a lăudat vocea Alisei Iancu. ”Ai o voce foarte frumoasă, foarte sexy, dar în același timp și copilăroasă. Se vede că ești foarte sensibilă și din atitudinea ta. Aș vrea să ai puțin mai multă încredere în tine. Ai dus până la capăt acest cântec și i-ai dat o interpretare personală. Felicitări! Din partea mea ai un DA”, a spus Lore.

Citește și: X Factor 2021, 24 septembrie. Delia Ligoțchi a venit pe scenă cu o piesă proprie cu care i-a emoționat pe jurați

Delia a zis: ”Bravo, a fost un moment bun. Votul meu este DA.”. Ultimul a fost Florin Ristei, care i-a reamintit că are trei de DA și o voce bună. ”Nu ai fost în toată starea piesei. Nu uita că părțile în care nu cânți, tot fac parte din piesă. Ai un NU de la mine în această seară.”, a afirmat juratul.

Cine este Alisa Iancu de la X Factor 2021

Alisa Iancu are 20 de ani și visează să devină medic veterinar. Nu unul obișnuit, ci unul care cântă, căci iubește să facă asta la fel de mult cum adoră pisicile.

”Sunt Alisa Iancu, am 20 de ani și sunt din București. Sunt studentă la Facultatea de Medicină Veterinară.”, a povestit Alisa Iancu. Dar, deși iubește pisicile, ale ei stau afară pentru că ”tata nu a fost de acord să le țin în casă. Le-am făcut eu o casă, le-am construit. Aveam o casă, de fapt, de la fratele meu mai mic și am transformat-o în casă de pisici. Când eu cânt, pisicile chiar se adună lângă mine și stau atente. Și pisica prietenului meu la fel”.

Citește și: X Factor 2021, 24 septembrie. Betty Iordăchescu impresionează juriul cu o interpretare de excepție a piesei „All of me”

Unde poți urmări toate edițiile X Factor 2021

Pe parcursul celui de-al zecelea sezon, fanii X Factor vor avea ocazia să își exprime preferințele față de concurenți chiar în timpul reprezentației acestora, prin intermediul aplicației Antena 1.

La finalul fiecărei prestații, cei de acasă vor putea vedea pe Antena 1 rezultatul interacțiunilor și vor afla, astfel, dacă au fost sau nu pe aceeași lungime de undă cu jurații X Factor.

Pregătește-te de spectacol! Abonează-te la AntenaPlay și vezi întreg sezonul X Factor.

X Factor 2021, 1 octombrie. Ainhoa Sanchez Millan a convins juriul cu Rise Up de la Andra Day: ”Excepțional, bravo”... X Factor 2021, 1 octombrie. Andrei Duțu a cucerit juriul cu intepretarea piesei All I Want de la Kodaline: Nu a cântat n...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x