Antena Căutare

X Factor 2021, 1 octombrie. Andrei Duțu a cucerit juriul cu intepretarea piesei All I Want de la Kodaline: Nu a cântat nimeni așa

Andrei Duțu merge direct în Bootcamp după ce a reușit să-i impresioneze pe Delia, Ștefan Bănică, Florin Ristei și Loredana cu interpretarea piesei All I Want de la Kodaline. Iată cum a sunat prestația lui și ce i-au zis jurații de la X Factor 2021 sezon 10.

andrei dutu intr-un tricou alb si camasa de blugi pe scena x factor sezon 10 Galerie
Andrei Duțu merge direct în Bootcamp la X Factor sezon 10 după ce a reușit să-i impresioneze pe Delia, Ștefan Bănică, Florin Ristei și Loredana cu interpretarea sa unică a piesei All I Want de la Kodaline | Antena 1

Andrei Duțu a pășit vesel pe scena X Factor 2021, în ediția șase. ”Mă bucur să mă aflu în fața voastră”, a zis tânărul. ”Dar te-ai uitat doar la el.”, a venit replica Deliei.

”Mi-a luat ochiul”, s-a apărat concurentul. După ce le-a spus juraților de unde este și în ce țări a mai locuit, Andrei și-a început prestația.

Andrei Duțu a cântat All I Want de la Kodaline la X Factor 2021 ediția 6

”Oo”, s-a auzit Delia la scurt timp după ce Andrei Duțu a început interpretarea piesei All I Want de la Kodaline.

Parcă fermecați de timbrul vocal al concurentului, jurații și-au aruncat priviri cu subînțeles. ”Bine, mă”, a spus și Ștefan Bănică, care l-a atenționat, cu doar puțin timp înainte, că are nevoie de un băiat care știe să cânte.

Citește și: X Factor 2021, 24 septembrie. Narcis Ianău, invitatul special al serii care a impresionat juriul cu vocea sa

La finalul momentului, Delia s-a ridicat în picioare și l-a aplaudat pe Andrei Duțu. Și Florin Ristei a avut ceva de spus: ”Bine, bine”. ”O, da”, a adăugat și Ștefan Bănică.

Jurizare Andrei Duțu la X Factor 2021 ediția 6

”Din ce galaxie vii? Nu cred că aceasta. Nu a cântat nimeni așa sezonul ăsta. Nu a cântat nimeni atât de frumos și cu simț. A fost WOW. Felicitări!”, i-a zis Delia, care a rămas în picioare în timp ce a jurizat momentul lui Andrei Duțu.

Florin Ristei a fost de acord că momentul a fost unul special: ”Bine, bine de tot. Habar n-am piesa, nu am auzit-o în viața mea. E una dintre piesele pe care, dacă nu le cânți cu sensibilitate și dăruire, e zero că e ușor plicticoasă dacă nu îi faci ceva. M-ai ținut acolo și eram curios de următoarea ta notă. Felicitări, din partea mea ai un mare DA”.

Citește și: X Factor 2021, 24 septembrie. Yarina Cozma, interpretarea originală a piesei „Săracă inima mea” cu care a emoționat juriul

”Andrei, în seara aceasta ne-ai spus această poveste atât de frumos, încât ne-ai făcut să ne îndrăgostim. Despre asta e vorba, muzica unește sufletele. Ai reușit să faci niște nuanțe extraordinare și niște contraste.

Despre asta este vorba, puterea de a îți controla vocea și, în același timp, emoția pe care o transmiți prin această interpretare. Fantastic, felicitări. Din partea mea ai un DA”, a zis și Lore.

Delia a dat și ea un DA prestației lui Andrei Duțu: ”Dacă nu a fost foarte clar, votul meu este DA”.

Ultimul care a jurizat momentul este Ștefan Bănică. Acesta s-a declarat plăcut surprins de calitățile lui Andrei Duțu.

”Andrei Duțu... pot să zic lucrul ăsta în sfârșit. Ești o surpriză extrem de plăcută. Mi se pare că tu ești, și spun prima oară anul ăsta, tu ești un posibil și un potențial X Factor fără doar și poate. Sunt extrem de entuziasmat, eu ca mentor mi-aș dori ca generația să aibă un reprezentant cum ești tu.

Un tip care a știut să-și aleagă o piesă, care a știut să transmită, care a folosit toate nuanțele posibile pe care le are în glas. Excepțională alegere. Felicitări, vin să te felicit. Îl cheamă Andrei Duțu și este în Bootcamp. Ai patru de DA”, a spus Ștefan Bănică.

Cine este Andrei Duțu de la X Factor 2021 sezon 10

Andrei Duțu este din București, însă a locuit șase ani în Londra. ”Eu am vrut tare mult să-mi descopăr talentul cu adevărat. M-a atras mereu asta, plecarea spre Anglia. Mi s-a părut că e o școală potrivită pentru ce voiam eu să fac. Am făcut BIN. Am dat niște audiții, m-au plăcut și mi-au propus să vin, dacă pot să-mi susțin traiul.”, a povestit Andrei la X Factor 2021.

A reușit să se descurce. În dorința de a se putea întreține, s-a alăturat unui artist care performa pe stradă.

Citește și: X Factor 2021, 24 septembrie. Delia Ligoțchi a venit pe scenă cu o piesă proprie cu care i-a emoționat pe jurați

”Am găsit un cântăreț pe stradă și m-am alăturat lui. În câteva minute am primit ofertă să cânt într-un pub. Lucram la grădinărit, la gătit, tot felul de ajutor, cărat lucruri de colo colo, ceva mic. Am avut o șansă imensă de a învăța acolo. Sunt un om care a muncit și a înțeles ce înseamnă muncă. Vreau să arăt că nu am plecat degeaba și este momentul ca povestea mea să fie auzită.”, a explicat concurentul.

Unde poți urmări toate edițiile X Factor 2021

Pe parcursul celui de-al zecelea sezon, fanii X Factor vor avea ocazia să își exprime preferințele față de concurenți chiar în timpul reprezentației acestora, prin intermediul aplicației Antena 1.

La finalul fiecărei prestații, cei de acasă vor putea vedea pe Antena 1 rezultatul interacțiunilor și vor afla, astfel, dacă au fost sau nu pe aceeași lungime de undă cu jurații X Factor.

Pregătește-te de spectacol! Abonează-te la AntenaPlay și vezi întreg sezonul X Factor.

X Factor 2021, 1 octombrie. Alisa Iancu a fost pe placul juriului cu interpretarea melodiei Skinny Love: ”Văzut, plăcut,... X Factor 2021, 1 octombrie. Invictus România a ridicat publicul în picioare cu piesele Hall of Fame și I Love Rock 'n' R...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x