Antena Căutare

X Factor 2021, 1 octombrie. Cătălin Andrei Budea a făcut show în preselecții cu piesa Amnesia, din repertoriul lui Roxen

Cătălin Andrei Budea a avut lacrimi în ochi la finalul momentului său, după ce jurații i-au spus ce părere au despre prestația lui. Vezi în rândurile următoare ce complimente a primit și care a fost verdictul final primit în preselecții la X Factor 2021.

catalin andrei budea intr-o camasa inchisa la culoare si blugi albi Galerie
Cătălin Andrei Budea a avut lacrimi în ochi la finalul momentului său, după ce jurații i-au spus ce părere au despre prestația lui. Vezi în rândurile următoare ce complimente a primit și care a fost verdictul final primit în preselecții la X Factor 2021 | Antena 1

După o scurtă discuție cu Cătălin Andrei Budea, Ștefan Bănică a renunțat la jachetă și l-a anunțat pe tânărul din fața lui că are nevoie de o voce bună.

”Am nevoie de băieți în echipă, dar, în același timp, pentru că sunt 10 ani de X Factor, doresc ca acești băieți să fie la un anumit nivel. Îmi doresc lucrul ăsta de la tine. Îți doresc multă, multă baftă”, i-a zis juratul X Factor 2021.

Cătălin Andrei Budea a interpretat piesa lui Roxen, Amnesia, în preselecții la X Factor sezon 10

Cătălin Andrei Budea i-a mulțumit juratului și și-a început prestația. A ales să cânte piesa Amnesia din repertoriul lui Roxen. Încă de la primele acorduri, Loredana a zâmbit și Ștefan Bănică i-a acordat toată atenția.

Citește și: X Factor 2021, 24 septembrie. Betty Iordăchescu impresionează juriul cu o interpretare de excepție a piesei „All of me”

Jurații l-au ascultat până la final și tu poți urmări, în rândurile următoare, cum s-a descurcat și ce i-au spus Delia, Loredana, Ștefan Bănică și Florin Ristei când momentul lui s-a încheiat.

Jurizare Cătălin Andrei Budea la X Factor 2021, ediția 6

”Măi, Cătălin, îmi placi foarte tare.”, i-a zis Ștefan Bănică, imediat ce s-a oprit din cântat. A urmat jurizarea Deliei: ”Faptul că te-ai aruncat la o piesă imposibil de cântat, din punctul meu de vedere, mă face să te apreciez la maximum. Bine ai venit la X Factor.”

Loredana a vrut să știe dacă tânărul concurent studiază canto. ”Nu studiez, cumva am învățat tehnica vocală de la Nora Deneș.”, a răspuns Cătălin. ”Am înțeles. A făcut să pară simplu ce ai cântat, ceea ce înseamnă că ești un cântăreț foarte bun. Din partea mea ai primul DA”, a continuat jurata.

Și Florin Ristei l-a lăudat: ”Se vede că muzica este refugiu pentru tine. Am simțit că știi să cânți. Răspunsul meu este DA”. Un alt DA s-a mai auzit din partea Deliei.

Citește și: X Factor 2021, 24 septembrie. Secret Society, trupa rock care a cântat superb o piesă de la Bon Jovi

”Ești un băiat foarte mișto, foarte fain. Include o voce bună, un feeling bun, ceea ce dublează extrem de mult, pentru mine, calitățile vocale. Îmi dai senzația că știi ce vrei. Răspunsul meu pentru tine este că mergi în Bootcamp. Ai 4 de DA”, a zis și Ștefan Bănică, stând în picioare în timp ce vorbea cu băiatul.

”Mulțumesc frumos”, a răspuns Cătălin, șocat și cu ochii în lacrimi de faptul că a primit 4 de DA și merge direct în Bootcamp.

De fericire, a mers și i-a pupat pe toți jurații X Factor sezon 10.

Cine este Cătălin Andrei Budea de la X Factor sezon 10, ediția 6

Cătălin Andrei Budea are 19 ani și este din Baia Mare, dar de un an locuiește în Cluj. Studiază asistență socială acolo și spune că iubește orașul.

”Am și un job part time, sunt lider în relații cu clienții și specialist în ospitalitate. Încerc să fac experiența un pic mai frumoasă în restaurantul unde lucrez.”, a explicat Cătălin.

Concurentul ar fi trebuit să fie însoțit de mama lui, însă aceasta are probleme de sănătate și nu a putut fi prezentă.

Citește și: X Factor 2021, 24 septembrie. Daniel Chodyna a venit să-și susțină amicul, dar a cântat și el piesa Can't stop the feeling

”Mama are o afecțiune în acest moment. Face un tratament dur și, din păcate, nu a putut să fie alături de mine. A fost toată viața alături de mine, iar acum a venit momentul meu să o fac mândră și să o ajut în continuare”, a spus Cătălin Andrei Budea.

Primul gând, după ce a coborât de pe scenă, a fost la mama lui

”Vreau doar să zic că mama o să fie foarte fericită și mi-aș dori să o sunăm.”, a zis Cătălin Andrei Budea după ce a coborât de pe scena X Factor sezon 10.

Imediat, și-a sunat mama și a anunțat-o că a luat 4 de DA. ”Felicitări!!! La cine, la Ștefan? Wow. Mă bucur, mami”, a spus femeia.

Unde poți urmări toate edițiile X Factor 2021

Pe parcursul celui de-al zecelea sezon, fanii X Factor vor avea ocazia să își exprime preferințele față de concurenți chiar în timpul reprezentației acestora, prin intermediul aplicației Antena 1.

La finalul fiecărei prestații, cei de acasă vor putea vedea pe Antena 1 rezultatul interacțiunilor și vor afla, astfel, dacă au fost sau nu pe aceeași lungime de undă cu jurații X Factor.

Pregătește-te de spectacol! Abonează-te la AntenaPlay și vezi întreg sezonul X Factor.

X Factor 2021, 1 octombrie. Melvin Hernandez a cântat Just Once și i-a surprins plăcut pe jurați: ”Ai o eleganță aparte”... X Factor 2021, 1 octombrie. Cosmina Cotoroș a impresionat jurul cu Send My Love a lui Adele...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x