Antena Căutare

X Factor 2021, 1 octombrie. Cosmina Cotoroș a impresionat jurul cu Send My Love a lui Adele

Cosmina Cotoroș a venit însoțită de mama sa la X Factor 2021. Tânăra de 15 ani a cântat Send My Love, din repertoriul lui Adele, în cea de-a șasea ediție X Factor sezon 10. Cum s-a descurcat, vedeți în rândurile următoare.

cosmina cotoras intr-o fusta mov si bluza in aceeasi culoare pe scena x factor 2021 Galerie
Cosmina Cotoroș a venit însoțită de mama sa la X Factor 2021. Tânăra de 15 ani a ales să cânte Send My Love, din repertoriul lui Adele, în cea de-a șasea ediție X Factor sezon 10 | Antena 1

”De copil, de la patru anișori, o însoțesc pe la toate concursurile. Am venit și astăzi să o susțin.”, a spus mama Cosminei.

Fata a explicat că mama ei o ajută să-și compună outfit-urile pentru scenă: ”Ea se ocupă de vestimentație, tot ce ține de styling și așa mai departe. Mă simt foarte bine alături de ea pentru că îmi dă o doză de curaj și mă ajută în toate”.

Câteva minute mai târziu, Cosmina Cotoraș glumea cu jurații și își primea jurizarea în urma momentului său de la X Factor sezon 10. Iată cum s-a descurcat:

Cosmina Cotoroș a cântat Send My Love de la Adele la X Factor sezon 10 ediția 6

Florin Ristei a schimbat câteva cuvinte cu frumoasa Cosmina Cotoroș înainte să audă cum cântă. Juratul a vrut să știe, în contextul unei discuții legate de școală, ce notă și-ar oferi tânăra concurentă următoarei prestații.

Citește și: X Factor 2021, 24 septembrie. Narcis Ianău, invitatul special al serii care a impresionat juriul cu vocea sa

”Dacă tot vorbim de 10 și totul e legat de zece aici, eu mi-aș dori să cred că sunt de nota 10. Asta rămâne la discreția dumneavoastră.”, a afirmat Cosmina Cotoroș înainte de a-și începe momentul.

”Te-ai aruncat la zece”, a observat Florin Ristei.

Jurizare Cosmina Cotoroș în preselecții la X Factor sezon 10 ediția 6

”Tu ai cea mai clară voce și curată de până acum a fetelor. Ai o voce extrem de bine pusă la punct pentru vârsta ta.”, a spus Ștefan Bănică, iar Florin Ristei a adăugat: ”Cuminte și curat să știi că înseamnă plictisitor de multe ori. Dacă nu surprinzi cu nimic, decât să cânți corect, nu aduci niciun plus piesei, nu aduci interpretare nouă, nu aduci nimic.”

Când al său coleg a terminat de explicat, Ștefan Bănică a declarat că va vota pentru claritatea vocii și ”pentru cum ești tu la vârsta ta”: răspunsul meu este DA.

”Vine un al doilea DA din partea mea, cu mențiunea că poți mai mult și că vrem mai mult.”, a adăugat și Delia.

Citește și: X Factor 2021, 24 septembrie. John Smith Zanger, show total la 71 de ani cu piesa „Bad case of loving you”

”Cosmina, nu m-ai convins în seara asta pentru că nu treci rampa. Te uiți în stânga, în dreapta, nu te uiți niciodată la public. Eviți contactul ăsta, ți-e teamă. Tocmai ăsta e secretul. Trebuie să știi, să transmiți, să simți lucrul ăsta. A fost mecanic, a fost formal. Pentru că ești mică, ai 15 ani și ți-ai făcut rochița asta frumoasă, îți dau un DA”, a spus și Loredana.

Florin Ristei a spus NU prestației din ediția 6 X Factor sezon 10, însă i-a transmis Cosminei Cotoroș faptul că i-ar face plăcere să lucreze împreună.

Cine este Cosmina Cotoroș de la X Factor 2021 ediția 6

Cosmina are 15 ani și este din Chișinău. Tânăra este obișnuită să impresioneze la concursurile de talente, acolo unde obișnuiește să fie însoțită de mama sa.

Părintele este și cel care se ocupă îndeaproape de look-ul frumoasei Cosmina, dar și talismanul ei norocos.

Citește și: X Factor 2021, 24 septembrie. Bogdan Panaite Casper a făcut un moment de rap improvizat folosind cuvinte date de juriu

Unde poți urmări toate edițiile X Factor 2021

Pe parcursul celui de-al zecelea sezon, fanii X Factor vor avea ocazia să își exprime preferințele față de concurenți chiar în timpul reprezentației acestora, prin intermediul aplicației Antena 1.

La finalul fiecărei prestații, cei de acasă vor putea vedea pe Antena 1 rezultatul interacțiunilor și vor afla, astfel, dacă au fost sau nu pe aceeași lungime de undă cu jurații X Factor.

În sezonul 10, fanii celui mai tare talent show au ocazia să simtă că fac parte din spectacolul toamnei și pe a1shop.ro. Tricouri tematice, personalizate în spiritul X Factor sunt disponibile publicului.

Pregătește-te de spectacol! Abonează-te la AntenaPlay și vezi întreg sezonul X Factor.

X Factor 2021, 1 octombrie. Cătălin Andrei Budea a făcut show în preselecții cu piesa Amnesia, din repertoriul lui Roxen... X Factor 2021, 1 octombrie. Ainhoa Sanchez Millan a convins juriul cu Rise Up de la Andra Day: ”Excepțional, bravo”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x