Antena Căutare

X Factor 2021, 1 octombrie. Robert Reamzey a făcut show cu o interpretare originală a piesei Take Me To Church: ”Ești nebun”

Robert Reamzey a fost o adevărată apariție la X Factor 2021. Cu un tip de dezinvoltură, care-l diferențiază de concurenții talentați care au pășit în fața celor patru jurați, tânărul a reușit să obțină trei de DA, dar și încrederea lui Florin Ristei, care crede că acesta va fi un artist apreciat în doar câțiva ani.

Robert Reamzey intr-o camasa inchisa la culoare si vesta gri pe scena x factor 2021 Galerie
Robert Reamzey a fost o adevărată apariție la X Factor 2021. Dezinvolt și evident diferit față de concurenții talentați care au pășit în fața celor patru jurați, tânărul a reușit să obțină trei de DA | Antena 1

Robert Reamzey a venit dezinvolt și încrezător în fața celor patru jurați de la X Factor 2021. ”Saluuuut. Ce faceți? Bună seara”, le-a zis el acestora și publicului, care l-a aplaudat cu foc.

După ce le-a spus cum se numește, Loredana a întrebat ce origine are numele lui: ”Tata e turc, sunt o combinație dubioasă, dar cred că a ieșit ceva ok.”

Le-a adus zâmbetul pe buze după ce a cântat pentru câteva secunde și le-a mărturisit juraților că a făcut parte din două trupe.

”Am venit la X Factor pentru că îmi era foarte dor să fiu pe scenă. Nu am mai fost de mult și îmi plac luminițele astea. Am și eu acasă, dar am mult mai mult. Glumesc”, a mai adăugat Robert.

Robert Reamzey a cântat la pian și cu vocea piesa Take Me To Church de la Hozier

Robert a început în forță interpretarea sa unică a piesei Take Me To Church. Atent să cânte cu vocea, dar și să se acompanieze cu pianul, a părut ușor timid până a ajuns la refren. A fost momentul în care s-a lăsat purtat de val și, într-un anumit punct, chiar a interacționat cu jurații X Factor 2021.

Citește și: X Factor 2021, 24 septembrie. Delia Ligoțchi a venit pe scenă cu o piesă proprie cu care i-a emoționat pe jurați

Spectacolul oferit a fost pe placul lui Ștefan Bănică, care a râs și s-a uitat spre colegii săi. Curând, Robert Reamzey a încheiat atingând notele pianului, lucru care a părut să-l captiveze pe Florin Ristei și să-i bucure pe Delia, Loredana și Ștefan Bănică.

Jurizare Robert Reamzey la X Factor 2021, ediția 6

”A fost un moment fantastic, a fost frumos, mi-a plăcut foarte mult. Ești creativ, ești nebun, în sensul bun, e un compliment. Ești cumva o personalitate aparte pentru scenă. Felicitări!”, a spus Delia după ce Robert și-a încheiat prestația.

Nici Ștefan Bănică nu s-a lăsat mai prejos și l-a lăudat pe tânărul artist din fața sa: ”Mie îmi pari, așa, un mic geniu neînțeles. Nu sunt convins dacă te-am înțeles sau nu. Asta e vina mea, probabil. În orice caz, ceea ce e bine, este că te decupezi total în acest context de X Factor. Nu a mai fost așa ceva pe scenă, până acum. Dacă ți se ia pianul, ce o să faci? Te descurci și fără pian, e ok?”.

Citește și: X Factor 2021, 24 septembrie. Betty Iordăchescu impresionează juriul cu o interpretare de excepție a piesei „All of me”

”E mai dinamic, am mai mult loc de joacă. Am venit cu prietenul meu ca să fie o extensie a personalității mele pentru că este, într-adevăr. Petrec foarte mult timp cu el”, a venit răspunsul sincer al lui Robert Reamzey.

Pe Florin Ristei, Robert nu l-a convins, așa că a primit doar trei de DA. Loredana a argumentat că este alături de el și că i-a spus tânărului „Ai un X Factor acolo”.

Cine este Robert Reamzey de la X Factor 2021 ediția 6

”Am 27 de ani, sunt din București și sunt profesor de pian la bază.”, a spus Robert Reamzey, care a fost o adevărata apariție. Tânărul, interesat să nu aibă un look bătrânesc, și-a așezat cravata într-un mod creativ.

Dar Robert nu s-a evidențiat doar prin asta. ”Compun pentru copii la grădiniță și, în perioada pandemiei, mi-am dat seama că se consumă foarte mult entertainment. Mi-am transformat casa, mi-am făcut un studio de muzică, o scenă.

Citește și: X Factor 2021, 24 septembrie. Secret Society, trupa rock care a cântat superb o piesă de la Bon Jovi

E ce se întâmplă la X Factor, doar că în miniatură. Sunt înconjurat de sunete și sunt atent la ele, inclusiv de la roțiile mașinilor până la metrou. Merg acasă și compun, până la urmă, oamenii au nevoie de artă ca să supraviețuiască, pe lângă traseele în care suntem prinși în viața de zi cu zi.”, a zis Rober Reamzey, înainte de a urca pe scena X Factor 2021.

Unde poți urmări toate edițiile X Factor 2021

Pe parcursul celui de-al zecelea sezon, fanii X Factor vor avea ocazia să își exprime preferințele față de concurenți chiar în timpul reprezentației acestora, prin intermediul aplicației Antena 1.

La finalul fiecărei prestații, cei de acasă vor putea vedea pe Antena 1 rezultatul interacțiunilor și vor afla, astfel, dacă au fost sau nu pe aceeași lungime de undă cu jurații X Factor.

Pregătește-te de spectacol! Abonează-te la AntenaPlay și vezi întreg sezonul X Factor.

X Factor 2021, 1 octombrie. Sofia Cagno a uimit jurații cu interpretarea piesei Runnin' (Lose It All) de la Naughty Boy... X Factor 2021, 1 octombrie. Ana Vacari i-a mișcat pe jurați cu piesa Stand Up for Love. Delia și Loredana s-au ”bătut” p...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x