Antena Căutare

X Factor 2021, 12 noiembrie. Sofia Cagno a cântat Lay Me Down și a impresionat cu sensibilitatea sa: "Excepțională ești, fată!"

În Bootcamp X Factor, sezonul 10, Sofia Cagno a interpretat melodia Lay Me Down, de Sam Smith. Concurenta a urcat pe scena X Factor și a surprins jurații cu apariția sa timidă: „Ce-i cu atitudinea asta?”. Cum s-a descurcat în Bootcamp, concurenta din grupa lui Florin Ristei.

concurenta in bootcamp x factor sezonul 10 Galerie
În Bootcamp X Factor, sezonul 10, Sofia Cagno a interpretat melodia Lay Me Down, de Sam Smith. Concurenta a urcat pe scena X Factor și a surprins jurații cu apariția sa timidă: „Ce-i cu atitudinea asta?”. Cum s-a descurcat în Bootcamp, concurenta din grupa lui Florin Ristei. | Antena 1/ X Factor

Sofia a intrat plină de emoție pe scenă, iar Delia nu a putut trece peste faptul că aceasta era copleșită. Florin Ristei spune despre ea: “Cea mai bună voce de la mine cred. Este foarte introvertită, ea cred că e copilul ăla ușor neînțeles din clasă, care se refugiază nu muzică. Are o sensibilitate senzațională, însă e foarte, foarte moale ca persoană, greu și de comunicat cu ea”

Sofia Cagno a cântat Lay Me Down în BOOTCAMP X Factor sezon 10

Sofia a primit o mulțime de sfaturi la repetiții din partea lui Florin Ristei pentru o prestație excelentă pe scenă: "Gândește-te la cum ai vrea tu să te vezi performând. Dacă ai fi în public și te-ai vedea pe scenă ți-ar plăcea ce vezi sau ai zice -Ar trebui să fac așa...- Imaginează întregul pachet".

Interpretarea sa a început timid, dar i-a impresionat pe toți cu timbrul său, dar și cu sensibilitatea puternică.

Delia a observat că este puțin răgușită, dar cântă extrem de bine: "E bine, rău. Ea e bine!"

Jurizare Sofia Cagno la X Factor 2021 în BOOTCAMP

Ștefan Bănică: Tu ești extrem de specială, ești total diferită de cele trei. Avea atâta personalitate, Mi-a atras atenția de la bun început Excepțională ești, fată!

Delia: Momentul tău a fost fabulos, timbrul tău este unul excepțional. Într-adevăr ai toate calitățile pentru scenă. Ești artistă! Problema e că tremură scaunele în partea aceea. S-a lăsat cu panică

Loredana: Acum vom vedea acțiune și suspans! Genul programului: dramă! Îmi place foarte mult personalitatea ta. Dacă aș putea, ți-aș da scaunul meu!

Florin Ristei: Sofia rămâne! Gândind strategic și gândind că vreau să ajung cu oameni care pot face față scenei, cu care pot să mă înțeleg pe mai departe, Sofia astă-seară o să iei un loc în locul Ilonei

Cine este Sofia Cagno de la X Factor 2021

Sofia Cagno este din Italia și are 16 ani. Tânăra a venit alături de mama și antrenorul său vocal pentru a cânta în fața juraților X Factor sezon 10.

”Eu lucrez cu ea de 8 ani și studiez canto.”, a zis tânăra concurentă în audiții.

Emoționată, adolescenta a intrat cu multe emoții în platoul unde avea să-i cucerească pe cei patru jurați. Votul final al lui Ristei a adus lacrimi pe scenă: „Momentul tău a fost fabulos!”

Despre sezonul 10 X Factor. Unde poți urmări toate edițiile X Factor 2021

De zece ani, prezentatorii X Factor, Răzvan și Dani, au străbătut țara în lung și în lat pentru a găsi factorul X, iar în 2021 au pregătit și mai multe surprize pentru cei de acasă, dar și pentru jurații Loredana, Ștefan Bănică, Delia și Florin Ristei.

Pe parcursul celui de-al zecelea sezon, fanii X Factor vor avea ocazia să își exprime preferințele față de concurenți chiar în timpul reprezentației acestora, prin intermediul aplicației Antena 1.

La finalul fiecărei prestații, cei de acasă vor putea vedea pe Antena 1 rezultatul interacțiunilor și vor afla, astfel, dacă au fost sau nu pe aceeași lungime de undă cu jurații X Factor.

Emoția este la înălțime, la fel și ambiția celor patru jurați, care știu de la începutul sezonului ce grupe vor pregăti. Anul acesta, Loredana are categoria Mixt, Delia coordonează Grupurile, Ștefan Bănică se ocupă de Băieți, iar Florin Ristei de Fete.

Împreună cu Ilona Brezoianu, telespectatorii pot să pășească în culisele emisiunii. eXtra Factor vine cu episoade noi, exclusive, disponibile pe a1.ro și Antena PLAY.

În sezonul 10, fanii celui mai tare talent show au ocazia să simtă că fac parte din spectacolul toamnei și pe a1shop.ro. Cei de acasă vor putea găsi o serie limitată de tricouri cu designuri inspirate din universul XFactor, în exclusivitate pe a1shop.ro, platforma de pe care pot achiziţiona produse utile create pentru fanii celor mai urmărite emisiuni ale staţiei!

X Factor 2021, 12 noiembrie. Betty Iordăchescu a cântat Family Portrait și a impresionat cu atitudinea „asumată”... X Factor 2021, 12 noiembrie. Mirela Bogasieru a interpretat "o piesă manifest", care i-a atins pe jurați. Mama...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x