Antena Căutare

X Factor 2021, 12 noiembrie. Yarina Cozma, copleșită de emoții înainte de a cânta The Impossible Dream. Ce a spus Florin Ristei

În Bootcamp X Factor, sezonul 10, Yarina Cozma a interpretat melodia The Impossible Dream, de Andy Williams. Concurenta a urcat pe scena X Factor plină de emoție, ba chiar a plâns. Cum s-a descurcat în Bootcamp, concurenta din grupa lui Florin Ristei.

concurenta in bootcamp x factor sezonul 10 Galerie
n Bootcamp X Factor, sezonul 10, Yarina Cozma a interpretat melodia The Impossible Dream, de Andy Williams. Concurenta a urcat pe scena X Factor plină de emoție, ba chiar a plâns. Cum s-a descurcat în Bootcamp, concurenta din grupa lui Florin Ristei. | Antena 1/ X Factor

La 18 ani, Yarina Cozma a impresionat juriul X Factor cu momentul ei din Bootcamp. Aceasta a interpretate o piesă pentru care concurenta care a făcut un compromis cu Florin Ristei.

"Încă nu realizez că sunt aici! Sunt niște emoții foarte, foarte intense", a spus Yarina Cozma.

Yarina Cozma a cântat The Impossible Dream în BOOTCAMP X Factor sezon 10

“La Yarina Cozma am avut o problemă cu alesul de piesă, mi-a dat vreo patru cinci sugestiiromânești”. Florin Ristea întrebat tot ce simte despre această piesă pentru că ei au avut multe discuții: “Cumva, piesa asta este visul pe care mereu mi-am dorit mereu să îl ating”.

“E o piesă de musical, am zis să fac un compromis, fata vrea să cânte. Piesa este bună, e mai cum vrea ea”, spune Florin Ristei.

Yarina Cozma a reușit să convingă juriul cu vocea ei impecabilă și cu interpretarea emoționantă a piesei sale în audiții, motiv pentru care a primit 4 DA atunci. Acum, la fel de emoționată, aceasta a cântat piesa The Impossible Dream în BOOTCAMP X Factor sezon 10.

Ce a urmat pe scenă a uimit și i-a adus un loc pe scaun și multe felicitări din partea juraților. Prestația s-a impecabilă nu a putut fi trecută cu vederea.

Jurizare Yarina Cozma la X Factor 2021 în BOOTCAMP

Loredana: Bravo, Yarina, bravo! Neașteptat! O transformarea extraordinară de la ce ai cântat în audiții, cu ce ai venit acum. M-ai impresionat și chiar m-ai luat în filmul tău. Felicitări!

Ștefan Bănică a avut un um comentariu neașteptat: Vreau să vă întreb ceva pe voi doi înainte de a comenta ce am auzit și ce am văzut. Ați încercat la repetiții să o dați cu un semiton mai jos?

Cei doi au aprobat, dar Florin Ristei spune că acum, a ieșit mai bine decât la repetiții "La repetiții nu a dat niciodată notele alea de sus".

Ștefan Bănică este de părere că piesa trebuia cântată cu un semiton mai jos pentru a fi mai rezonantă vocea sa.

Delia: Apreciez foarte mult curajul tău, faptul că stai foarte sigură pe tine pe scenă, nu te am simțit emoționată, asta îmi place, mă face să am încredere în tine! Bravo, meriți un scaun!

Florin Ristei: Da, bravo pentru astă-seară! Curaj și tupeu și cea mai bună performanță din câte de ascultat zilele trecute (...). Să nu i-a oamenii de acasă afirmația de bună -eu pot să cânt orice-. Nu trebuie să cânți neapărat orice. Ci trebuie ca ce cânți să treacă mai departe. Nu pot să nu-ți dau un scaun!

Cine este Yarina Cozma de la X Factor 2021

Yarina Cozma, în vârstă de 18 ani, este din Târgul Neamț și este foarte pasionată de muzică. Aceasta a demonstrat încă din audiții că merită să fie în acest concurs.

Yarina Cozma a făcut spectacol vocal în audiții pe scena X Factor cu o piesă pe care a cântat-o într-un mod original. Nimeni nu se aștepta ca piesa să fie schimbată total de tânăra artistă și să sune atât de bine.

Juriul a fost surprins de cât de bine a cântat și ce timbru vocal special are. Aceasta a venit cu mama ei, care a fost o surpriză plăcută pentru juriul X Factor, sezonul 10.

Despre sezonul 10 X Factor. Unde poți urmări toate edițiile X Factor 2021

De zece ani, prezentatorii X Factor, Răzvan și Dani, au străbătut țara în lung și în lat pentru a găsi factorul X, iar în 2021 au pregătit și mai multe surprize pentru cei de acasă, dar și pentru jurații Loredana, Ștefan Bănică, Delia și Florin Ristei.

Pe parcursul celui de-al zecelea sezon, fanii X Factor vor avea ocazia să își exprime preferințele față de concurenți chiar în timpul reprezentației acestora, prin intermediul aplicației Antena 1.

La finalul fiecărei prestații, cei de acasă vor putea vedea pe Antena 1 rezultatul interacțiunilor și vor afla, astfel, dacă au fost sau nu pe aceeași lungime de undă cu jurații X Factor.

Emoția este la înălțime, la fel și ambiția celor patru jurați, care știu de la începutul sezonului ce grupe vor pregăti. Anul acesta, Loredana are categoria Mixt, Delia coordonează Grupurile, Ștefan Bănică se ocupă de Băieți, iar Florin Ristei de Fete.

Împreună cu Ilona Brezoianu, telespectatorii pot să pășească în culisele emisiunii. eXtra Factor vine cu episoade noi, exclusive, disponibile pe a1.ro și Antena PLAY.

În sezonul 10, fanii celui mai tare talent show au ocazia să simtă că fac parte din spectacolul toamnei și pe a1shop.ro. Cei de acasă vor putea găsi o serie limitată de tricouri cu designuri inspirate din universul XFactor, în exclusivitate pe a1shop.ro, platforma de pe care pot achiziţiona produse utile create pentru fanii celor mai urmărite emisiuni ale staţiei!

X Factor 2021, 12 noiembrie. Abeba Suardi a cântat Crazy, o piesă neobișnuită pentru Bootcamp-ul X Factor. Ce i-au spus ... X Factor 2021, 12 noiembrie. Betty Iordăchescu a cântat Family Portrait și a impresionat cu atitudinea „asumată”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x