Antena Căutare

X Factor 2021, 15 octombrie. Alice Olivari aduce emoție pe scena X Factor cu piesa "Strong Enough". "Am apreciat energia ta"

Alice Olivari crede că deține Factorul X și a venit pregătită să îi anime pe jurați, dar și pe cei din public cu atitudinea ei jovială, carisma, dar și cu vocea de excepție.

alice olivari pe scena x factor Galerie
Alice Olivari, tânăra italiancă cu părul roz, a venit la X Factor 2021 cu zâmbetul pe buze, fiind pregătită să impresioneze cu calitățile sale vocale. | Antena 1

Alice Olivari a venit din Italia pentru a impresiona jurații X Factor cu vocea ei suavă și pentru a-i molipsi cu energia ei pozitivă și zâmbetele sincere. Concurenta X Factor a urcat pe scenă încrezătoare, cântănd o piesă din repertoriul uneia dintre artistele preferate ale Deliei.

Alice Olivari interpretează piesa Strong Enough la X Factor sezonul 10

Prima remarcă a juraților atunci când au văzut-o pe Alice a fost că seamănă foarte tare cu Delia, doar că are părul roz.

Alegerea piesei i-a surprins pe jurați, iar Florin a subliniat faptul că Cher e preferata Deliei. Interpretarea lui Alice a fost plină de energie, animând publicul. Frumoasa concurentă a cântat cu zâmbetul pe buze și a avut prezență scenică.

Jurizare Alice Olivari la X Factor 2021 în preselecții

Jurați X Factor s-au bucurat de momentul ei ca de un spectacol.

Citește și: Delia a scos armele la bătaie pentru a ”fura” o concurentă X Factor: ”E o strategie aici, tu ești valoroasă!”

“Ești o prezență pe scenă, (…) ai farmec. Am apreciat energia ta care este extrem de pozitivă, faptul că te miști. Am aflat că la X Factor sezonul 1 a fost și un concurs de dans”, i-a spus Ștefan Bănică.

“M-a dus cu gândul la un moment al unui artist care cântă în deschiderea altui artist. Mi s-a părut că încerci un pic prea mult și uneori ai fost peste energia pe care trebuia să o dai și cu vocea s-a simțit lucrul ăsta mai bine”, a zis Florin Ristei.

“Cred că puteai să o cânți cumva mai fresh, mai actuală. Aici cred că a fost problema, de abordare. Pentru că piesa o știm de mult, e deja într-o zonă retro”, a completat Delia.

Ștefan Bănică a avut o solicitare specială. Având în vedere că Alice seamănă cu Delia, Ștefan le-a făcut o poză.

“Pentru că am văzut dincolo de acest cântec, vocea ta e ok, dar alegeți repertoriul potrivit de fiecare dată”, a sfătuit-o Loredana.

Alice a primit 3 x DA de la jurații X Factor.

Cine e Alice Olivari, concurenta X Factor 2021 sezonul 10

Alice Orivari, tânăra italiancă cu părul roz, a venit la X Factor 2021 cu zâmbetul pe buze, fiind pregătită să impresioneze cu calitățile sale vocale.

“Îmi place mult în România, oamenii sunt foarte prietenoși. Cred că italienii sunt foarte bine văzuți. E foarte frumos, am mâncat foarte bine. Așa că sunt foarte încântată”, a povestit Alice.

Citește și: X Factor 2021, 8 octombrie. Oma Jali a cântat Shy Guy, s-a urcat pe masa juriului și a făcut show: "Mi-a adus aminte de Naomi"

Frumoasei concurente îi place să se îmbrace diferit, să iasă în evidență cu stilul ei vestimentar.

“Îmi place să mă îmbrac mai agresiv. Îmi place să intru în forță pe scenă, cu multă energie”, a mărturisit Alice.

Ea a povestit că și-a vopsit părul roz tocmai pentru că îi place foarte mult această culoare. Concurenta X Factor a făcut și o dezvăluire mai personală, povestind că tocmai s-a despărțit de fostul ei logodnic, dar acest lucru a ajutat-o să se vindece și să evolueze pe mai multe planuri.

“Eu sunt foarte fericită în casa mea, toată roz, plină de unicorni și pisici, de care mi-e foarte dor”, spune Alice.

Alice e cântăreață și locuiește în orașul Brescia.

Despre sezonul 10 X Factor. Unde poți urmări toate edițiile X Factor 2021

De zece ani, prezentatorii X Factor, Răzvan și Dani, au străbătut țara în lung și în lat pentru a găsi factorul X, iar în 2021 au pregătit și mai multe surprize pentru cei de acasă, dar și pentru jurații Loredana, Ștefan Bănică, Delia și Florin Ristei.

Pe parcursul celui de-al zecelea sezon, fanii X Factor vor avea ocazia să își exprime preferințele față de concurenți chiar în timpul reprezentației acestora, prin intermediul aplicației Antena 1.

La finalul fiecărei prestații, cei de acasă vor putea vedea pe Antena 1 rezultatul interacțiunilor și vor afla, astfel, dacă au fost sau nu pe aceeași lungime de undă cu jurații X Factor.

Emoția este la înălțime, la fel și ambiția celor patru jurați, care știu de la începutul sezonului ce grupe vor pregăti. Anul acesta, Loredana are categoria Mixt, Delia coordonează Grupurile, Ștefan Bănică se ocupă de Băieți, iar Florin Ristei de Fete.

Împreună cu Ilona Brezoianu, telespectatorii pot să pășească în culisele emisiunii. eXtra Factor vine cu episoade noi, exclusive, disponibile pe a1.ro și Antena PLAY.

În sezonul 10, fanii celui mai tare talent show au ocazia să simtă că fac parte din spectacolul toamnei și pe a1shop.ro. Cei de acasă vor putea găsi o serie limitată de tricouri cu designuri inspirate din universul XFactor, în exclusivitate pe a1shop.ro, platforma de pe care pot achiziţiona produse utile create pentru fanii celor mai urmărite emisiuni ale staţiei!

X Factor 2021, 15 octombrie. Nemia Călin i-a încântat pe jurați cu piesa "I Have Nothing". "M-ai cucerit!... X Factor 2021, 15 octombrie. Costin Alexandru Popovici a venit cu o piesă proprie. "Îți trebuie un pic mai mult cur...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x