Antena Căutare

X Factor 2021, 15 octombrie. Ilona Andreea Nicula a făcut furori cu piesa "Oops, I Did It Again ". "Să știi că eu sunt fana ta"

Ilona Andreea Nicula i-a uimit pe jurații X Factor cu o interpretare aparte a piesei "Oops, I Did It Again ". Adolescenta a luat cu asalt scena și i-a lăsat pe toți cu gura căscată.

ilona andreea nicula pe scena x factor Galerie
Ilona, concurenta în vârstă de 14 ani, a venit la X Factor pentru a demonstra că are o voce incredibilă. | Antena 1

Ilona a urcat pe scena X Factor pregătită să facă furori cu vocea ei. Deși e o adolescentă de 14 ani, vocea ei puternică a zguduit scena, iar interpretarea de excepție i-a surprins pe jurații X Factor.

Ilona Andreea Nicula, interpretare de excepție a piesei Oops, I Did It Again la preselecțiile X Factor 2021 sezonul 10

Ca o mică Britney Spears în devenire, Ilona a demonstrat că are tot ce îi trebuie pentru a deveni un star.

Jurații au apreciat ținuta ei, firea jucăușă și copilăroasă și jovialitatea acesteia. Deși are emoții, Ilona a cântat piesa lui Britney Spears în varianta jazz.

Interpretarea ei special i-a uimit pe jurații X Factor care au rămas cu gura căscată. Cu o voce puternică și notele luate perfect, Ilona a demonstrat că nu e prea mică pentru această piesă. Jurații și publicul au aplaudat-o furtunos.

Citește și: X Factor 2021, 8 octombrie. Florentina Țuchel Matei a impresionat juriul cu interpretarea melodiei Mad About the Boy

Jurizare Ilona Andreea Nicula la preselecțiile X Factor 2021 sezonul 10

“Să știi că eu sunt fana ta în momentul ăsta, cea mai mare fană a ta eu sunt. Cred că pe mine m-ai câștigat cel mai mult”, i-a declarat Delia.

“Iubita mea, ai cântat foarte drăguț. Ai o voce specială, ai un timbru copilăros așa”, i-a transmis Loredana.

“Tu vrei să te duci la Delia în grupuri”, i-a zis Ștefan Bănică, juratul care i-a ghicit preferințele micuței Ilona.

Jurații au sfătuit-o să meargă în echipa lui Florin Ristei pentru a avea șanse să câștige singură X Factor și pentru a-I face pe oameni să își amintească de ea pentru cum cântă ea și atât, nu pentru interpretarea ei dintr-un grup, dacă ar intra în grupa Deliei.

“Ilona, mie mi-a plăcut cum ai cântat, ai un talent cu care se poate lucra și ai o imaginație muzicală frumoasă și știi să te joci cu notele”, spune Florin Ristei.

Ilona Andreea Nicula a primit 4 x DA de la jurații X Factor și ajunge direct în Bootcamp, la Florin Ristei în grup.

Citește și: X Factor 2021, 8 octombrie. Delia Andreea Racu a interpretat I Never Loved A Man, o piesă foarte grea, dar a făcut spectacol

“Fata a cântat foarte bine! Foarte, foarte bine!. Mi-a plăcut cel maim ult din ziua de azi și din ziua de ieri. Bineînteles că are o grămadă de chestii de rezolvat, însă nu am pe nimeni în grup așa”, a mai adăugat Florin Ristei.

Cine e Ilona Andreea Nicula de la X Factor 2021

Ilona, concurenta în vârstă de 14 ani, a venit la X Factor pentru a demonstra că are o voce incredibilă. Concurenta X Factor s-a declarat o fană a Ilonei Brezoianu.

Ilona vine din Buzău și e pregătită să demonstreze că are talent.

“Aș vrea să dau de ea totuși și să vorbesc cu ea. Îmi place starea ei, îmi transmite o stare bună și am nevoie”, a povestit Ilona.

“Acum că am început și am mers la școală a fost mult mai bine. Cântăm prin pause. Chiar îmi place super mult la școală. La anul, în clasa a 8-a, mă pregătesc pentru admiterea de la liceu ep instrumentală”, a mai adăugat talentata concurentă.

Adolescenta a mai povestit că într-o vacanță la mare a reușit să cânte o piesă extrem de grea și a ajuns să fie mândră de acea interpretare. Pasiunea ei pentru muzică a făcut-o să participe la mai multe festivaluri de muzică prin intermediul cărora a câștigat și bani.

Despre sezonul 10 X Factor. Unde poți urmări toate edițiile X Factor 2021

De zece ani, prezentatorii X Factor, Răzvan și Dani, au străbătut țara în lung și în lat pentru a găsi factorul X, iar în 2021 au pregătit și mai multe surprize pentru cei de acasă, dar și pentru jurații Loredana, Ștefan Bănică, Delia și Florin Ristei.

Pe parcursul celui de-al zecelea sezon, fanii X Factor vor avea ocazia să își exprime preferințele față de concurenți chiar în timpul reprezentației acestora, prin intermediul aplicației Antena 1.

La finalul fiecărei prestații, cei de acasă vor putea vedea pe Antena 1 rezultatul interacțiunilor și vor afla, astfel, dacă au fost sau nu pe aceeași lungime de undă cu jurații X Factor.

Emoția este la înălțime, la fel și ambiția celor patru jurați, care știu de la începutul sezonului ce grupe vor pregăti. Anul acesta, Loredana are categoria Mixt, Delia coordonează Grupurile, Ștefan Bănică se ocupă de Băieți, iar Florin Ristei de Fete.

Împreună cu Ilona Brezoianu, telespectatorii pot să pășească în culisele emisiunii. eXtra Factor vine cu episoade noi, exclusive, disponibile pe a1.ro și Antena PLAY.

X Factor 2021, 15 octombrie. Mădălin Antonesei și-a pus amprenta asupra piesei "Higher Ground". "Ai cânta... eXtra Factor 2021, episodul 8. Ilona Brezoianu te duce în culisele X Factor să vezi cele mai amuzante momente din emisiu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x