Antena Căutare

X Factor 2021, 22 octombrie. Ana Maria Mustia a interpretat piesa „Le parole lontane” și nu i-a cauzat deloc probleme

Ana Maria Mustia a reușit să îi convingă pe cei patru jurați să-i ofere fiecare câte un vot de DA. Aceasta are o poveste de viață emoținantă cu care a uimit pe toată lumea.

Ana Maria Mustia a interpretat o piesă în italiana și și-a spus povestea tristă de viață la X Factor 2021 Galerie
Ana Maria Mustia a interpretat o piesă în italiana și și-a spus povestea tristă de viață la X Factor 2021 | Antena 1

Ana Maria Musita a fost o apariție memorabilă la X Factor 2021 atât datorită aspectului ei fizic, cât și a vocii sale impunătoare. Tânăra studentă la psihologie a cântat o piesă de la Maneskin într-un mod original care i-a asigurat un loc în Bootcamp.

Ana Maria Mustia a interpretat impecabil piesa „Le parole lontane” și a câștigat un loc în Bootcamp la X Factor 2021

Ana Maria Mustia a venit la X Factor și a reușit să surprindă juriul.

„Înainte să urc pe scneă simt fluturi în stomac, simt cum îmi tremură mâinile, încerc să mă mobilizez. Mă numesc Ana Maria Mustia. E prima oară pe o scenă de genul”, spune ea înainte de a începe să cânte.

Juriul a fost surprins când a auzit-o cântând.

Jurizare Ana Maria Mustia la X Factor, 22 octombrie 2021

Jurații i-au oferit voturi de încredere și au trimis-o direct în Bootcamp.

„Ana Maria, am simțit o durere acolo, o suferință”, spune unul dintre jurați.

„De ce ai ales să cânți o piesă în italiană?”, o întreabă Ștefan Bănică.

Citește și: X Factor 2021, 15 octombrie. Mădălin Antonesei și-a pus amprenta asupra piesei "Higher Ground". "Ai cântat cu cusături"

„Sincer nu m-am legat strict de limbă. Am ales mai degrabă mesajul, când eram mică nu prea știam că pot să cânt, am început să cânt mai serios în urmă cu 3-4 ani. Tatăl meu mă susține, cu sigurnață mă privește, însă mama mea, nu. Noi nu prea ținem legătura. În urmă cu trei ani s-a rupt relația dintre noi. Părinții mei lucrau în străinătate și au divorțat când aveam 10 ani și am ajuns la bunici. Eu și mama când ne-am mutat împreună eram ca două străine. Astăzi stau cu tatăl meu, mă susține în tot ce fac. Nu știu ce m-aș face fără el”, și-a deschis cocnurenta sulfetul.

„Ana Maria se vede că muzica e refugiu pentru tine, s-a simțit durerea în glas, s-a simțit emoția.
Am simțit că ai avut emoții, te-ai redresat”, îi spune unul dintre jurați.

„Ai făcut un spectacol cu vocea și e mare lucru, a fost o luptă în piesa aia. Felicitări pentru alegere, bravo”, a fost ea înurajată.

Citește și: X Factor 2021, 15 octombrie. Costin Alexandru Popovici a venit cu o piesă proprie. "Îți trebuie un pic mai mult curaj”

„Mie mi-ai plăcut de când ai apărut și mi-am zis Doamne dă să cânte cum arată. Dacă aș fi în locul lui Florin Ristei n-aș risca să te pierd”, i-a spus Ștefan Bănică.

„Mare DA de la mine”, spune Delia.

„Răspunsul meu e DA”, spune Loredana,

„Ana Maria crezi că putem câștiga X Factor împreună? Un loc în Bootcamp ai cu siguranță, răspunsul meu e DA. Ai o voce specială”, spune Florin Ristei.

Cine este Ana Maria Mustia de la X Factor sezonul 10

Ana Maria Mustia a reușit să surprindă plăcut juriul de la X Factor 2021.

„Sunt studentă la pishologie. Am venit pentru că e un vis de-al meu să cânt în fața oamenilor. Nu am ajuns pe scene atât de mari până acum. Când am ales să studiez psihologia, nu m-am gândit la legăturile cu muzica. Noi la psihologia studiem oamenii din toate punctele de vedere, iar muzica este una dintre cele mai bune terapii. Sunt pasionată de modă și îmi place să desenez. E o pasiune nouă. M-am gândit unde pot găsi o ținută de scenă? Am cumpărat din magazin și le-am accesorizat singură”, se prezintă concurenta.

Despre sezonul 10 X Factor. Unde poți urmări toate edițiile X Factor 2021

De zece ani, prezentatorii X Factor, Răzvan și Dani, au străbătut țara în lung și în lat pentru a găsi factorul X, iar în 2021 au pregătit și mai multe surprize pentru cei de acasă, dar și pentru jurații Loredana, Ștefan Bănică, Delia și Florin Ristei.

Pe parcursul celui de-al zecelea sezon, fanii X Factor vor avea ocazia să își exprime preferințele față de concurenți chiar în timpul reprezentației acestora, prin intermediul aplicației Antena 1.

La finalul fiecărei prestații, cei de acasă vor putea vedea pe Antena 1 rezultatul interacțiunilor și vor afla, astfel, dacă au fost sau nu pe aceeași lungime de undă cu jurații X Factor.

Emoția este la înălțime, la fel și ambiția celor patru jurați, care știu de la începutul sezonului ce grupe vor pregăti. Anul acesta, Loredana are categoria Mixt, Delia coordonează Grupurile, Ștefan Bănică se ocupă de Băieți, iar Florin Ristei de Fete.

Împreună cu Ilona Brezoianu, telespectatorii pot să pășească în culisele emisiunii. eXtra Factor vine cu episoade noi, exclusive, disponibile pe a1.ro și Antena PLAY.

În sezonul 10, fanii celui mai tare talent show au ocazia să simtă că fac parte din spectacolul toamnei și pe a1shop.ro. Cei de acasă vor putea găsi o serie limitată de tricouri cu designuri inspirate din universul XFactor, în exclusivitate pe a1shop.ro, platforma de pe care pot achiziţiona produse utile create pentru fanii celor mai urmărite emisiuni ale staţiei!

X Factor 2021, 22 octombrie. Elie Haddad a impresionat cu povestea sa de dragoste și cu interpretarea - „House Of The Ri... X Factor 2021, 22 octombrie. Corul bărbătesc, Cantus Domini, invitat special al acestei ediții. Jurații s-au emoționat c...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x