Antena Căutare

X Factor 2021, 24 septembrie. John Smith Zanger, show total la 71 de ani cu piesa „Bad case of loving you”

John Smith Zanger a reușit să-i surprindă pe jurații X Factor cu o piesă superbă cu care a energizat toată scena. Juraților le-a plăcut foarte tare.

John Smith Zanger, la X Factor 2021, sezonul 10, ediția 5 Galerie
John Smith Zanger a venit la X Factor și a făcut show total în ediția cu numărul 5 a sezonului 10 | Antena 1

John Smit Zanger a venit din Olanda să-și încerce norocul la X Factor și a reușit. Interpretarea sa a fost pe gustul juraților. La 71 de ani, John Smith a reușit să convingă juriul că este foarte talentat, iar vârsta e doar un număr.

John Smith Zanger, show complet la 71 de ani, în ediția cu numărul 5 de la X Factor, sezonul 10

John Smith Zanger a venit cu soția lui la X Factor pentru a le demonstra tuturor că muzica nu ține cont de vârstă. Cântărețul a făcut un show complet, cu care a energizat toată scena. Delia i-a zis că ar fi trebuit să plătească bilet, deoarece atmosfera a fost ca de concert.

John Smith a venit din Olanda să-și încerce norocul la X Factor și a reușit să demonstreze că are foarte mult talent.

A primit 3 voturi de DA.

Jurizare John Smith Zanger la X Factor 2021, ediția 5 a sezonului 10

Jurații au fost plăcut surprinși să-l asculte live.

„Arăți ca John Lee Hooker. Ești fantastic la 71 de ani. Iar atitudinea ta este perfectă. Vârsta nu are importanță. Atitudinea și starea de spirit. Îmi place mult cum arăți, îmi place repertoriul, iar răspunsul meu e DA”, i-a spus Ștefan Bănică.

„Trebuie să vă plătesc bilet la concert, deoarece vibe-ul a fost ca de concert. Aveți DA-ul meu”, spune Delia.

„Vă respect vârsta și gustul muzical, dar trebuie să vă dau un NU în această seară”, spune Florin Ristei.

Citește și: X Factor 2021, 10 septembrie. Bronislava Rotaru, interpretarea pe două voci a piesei Dance Monkey. „Schimbă emisiile”

„Omule, ești marfă. Modul în care te miști, cum vorbești. Arăți mult mai tânăr, trebuie să-mi spui rețeta. Cred că ești fantastic, ești special și de la mine ai un DA”, spune Loredana.

Cine este John Smith Zanger de la X Factor 2021, sezonul 10, ediția 5

John Smith Zanger a venit la X Factor 2021 cu o interpretare impecabilă a piesei „Bad Case of loving you”. Acesta a venit însoțit de partenera sa care a avut doar cuvinte de laudă pentru el.

„Sunt John Smith. Sunt un om de treabă. Nu-mi caut probleme. Îmi văd de treabă. Muzica nu înseamnă totul pentru mine, dar foarte mult. Trebuie să o fac cât de mult pot. Vin din Olanda, acolo trăiesc. M-am născut în America de Sud. Din 1971 locuiesc în Olanda. Am 71 de anil”, se prezintă el.

Citește și: X Factor 2021, 10 septembrie. Elvis Silistra „Majii” a impresionat cu "pachetul complet" cântând piesa Pe tine și sufletul tău

„Eu sunt soția lui, este un om foarte gentil și m-am îndrăgostit de el”, spune soția.

Despre sezonul 10 al emisiunii X Factor de la Antena 1

Jurații Loredana, Ștefan Bănică, Delia și Florin Ristei vor avea parte de concurenți și spectacol de zece, iar emoțiile îi vor ține cu sufletul la gură atât pe ei, cât și pe cei de acasă. În acest sezon, cei 4 jurați au primit câte un grup: Delia va coordona Grupurile, Ștefan Bănică va coordona Băieții, Loredana va avea categoria Mixt, iar Florin Ristei va avea grupul de Fete.

Pe parcursul celui de-al zecelea sezon, fanii X Factor vor avea ocazia să își exprime preferințele față de concurenți chiar în timpul reprezentației acestora, prin intermediul aplicației Antena 1.

La finalul fiecărei prestații, cei de acasă vor putea vedea pe Antena 1 rezultatul interacțiunilor și vor afla, astfel, dacă au fost sau nu pe aceeași lungime de undă cu jurații X Factor.

În sezonul 10, fanii celui mai tare talent show au ocazia să simtă că fac parte din spectacolul toamnei și pe a1shop.ro. Tricouri tematice, personalizate în spiritul X Factor sunt disponibile publicului.

Pregătește-te de spectacol! Abonează-te la AntenaPlay și vezi întreg sezonul X Factor.

X Factor 2021, 24 septembrie. Delia Ligoțchi a venit pe scenă cu o piesă proprie cu care i-a emoționat pe jurați... X Factor 2021, 24 septembrie. Yarina Cozma, interpretarea originală a piesei „Săracă inima mea” cu care a emoționat juri...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x