Antena Căutare

X Factor 2021, 26 noiembrie. Quartet Belcanto au cântat o piesă de la Village People, intitulată „YMCA”. Reacția juriului

Quartet Belcanto a impresionat jurații cu intereptarea unei piese de la Village People. Armoniile cu adevărat înălțătoare i-au copleșit și i-au captat pe toți într-o poveste muzicală specială.

X Factor 2021, 26 noiembrie. Quartet Belcanto au cântat o piesă de la Village People, intitulată „YMCA”. Reacția juriului Galerie
X Factor 2021, 26 noiembrie. Quartet Belcanto au cântat o piesă de la Village People, intitulată „YMCA”. Reacția juriului | Antena 1

Quartet Belcanto a umplut scena și a lăsat să curgă în platou cele mai ritmate note muzicale. Vocile celor patru artiști, lucrate în ani de muncă, au acaparat pe toți cei prezenți în etapa de Bootcamp a Deliei.

Quartet Belcanto, show complet la X Factor, în etapa de Bootcamp 2021

Quartet Belcanto a intrat în scenă cu siguranța experienței în muzică, dar și cu pregătire minuțioasă. Cei patru artiști au impesionat încă de la primele note cântate și au ridicat vibrația sălii, chiar dacă și-au schimbat stilul muzical.

„Lucrurile vechi sunt mai bune decât cele noi. Suntem din Bulgaria. Ne place să cântăm împreună și să fim pe scenă. Ceea ce am pregătit va fi o surpriză. Ne veți vedea într-un mod diferit”, spun membrii trupei.

Citește și: X Factor 2021, 13 septembrie. Quartet Belcanto a încântat juriul cu armoniile speciale ale melodiei "Ti Amero", de Il Divo

„Wow, wow, Ce faceți, cum sunteți. Sunt spectaculoși. Am simțit numai lucruri pozitive de la voi”, spune Delia.

„Suntem bine”, au răspuns ei.

Jurizare Quartet Belcanto, în Bootcamp 2021, 26 noiembrie

„Neașteptat acest moment, ați ieșit din tipare, ați devenit o trupă pop. Și v-ați reinventat. Acum această schimbare totală, bravo”, spune Loredana.

„Îmi place când văd oameni care văd oameni care se pun în alt context fără jenă. Mi-a plăcut piesa, bravo”, spune Florin Ristei.

„Eu spun așa, bravo, e primul lucru. Schimbarea numai oamenii inteligenți o pot face, ați fost din punct de vedere muzical, ați fost la limită între parodie și muzică. A fost foarte bună treaba asta”, spune Ștefan Bănică.

„De ce, Ștefan, băiat rău?”, îi spune unul dintre concurenți lui Ștefan Bănică, după ce l-a învățat Delia.

„Mama mia, ce facem? În aceasta seară la X Factor stă jos pe scaun. Le teste din Ozzak, îmi pare rău, chiar nu am vrut să ajung la treaba asta”, a fost votul Deliei, alegând să-i păstreze pe ei și să-i trimită acasă pe Le Teste di Ozzak.

Cine sunt Quartet Belcanto de la X Factor 2021

"Noi suntem Quartet Belcanto, din Bulgaria", așa au început să se prezinte cei patru cântăreți. Ei au mărturisit că se știu de multă vreme și formează un grup special.

Citește și: X Factor 2021, 19 noiembrie. Concurenții din grupa Loredanei care au trecut de Bootcamp și merg în etapa următoare

Artiștii lucrează de 6 ani în formula Quartet Belcanto și au reușit să impresioneze total atât juriul, cât și oamenii prezenți la X Factor.

Experiența în muzică s-a văzut de când au venit, iar din conversațiile avute s-a simțit încă de la început siguranța cu care au intrat în concurs.

Despre sezonul 10 X Factor. Unde poți urmări toate edițiile X Factor 2021

De zece ani, prezentatorii X Factor, Răzvan și Dani, au străbătut țara în lung și în lat pentru a găsi factorul X, iar în 2021 au pregătit și mai multe surprize pentru cei de acasă, dar și pentru jurații Loredana, Ștefan Bănică, Delia și Florin Ristei.

Pe parcursul celui de-al zecelea sezon, fanii X Factor vor avea ocazia să își exprime preferințele față de concurenți chiar în timpul reprezentației acestora, prin intermediul aplicației Antena 1.

La finalul fiecărei prestații, cei de acasă vor putea vedea pe Antena 1 rezultatul interacțiunilor și vor afla, astfel, dacă au fost sau nu pe aceeași lungime de undă cu jurații X Factor.

Emoția este la înălțime, la fel și ambiția celor patru jurați, care știu de la începutul sezonului ce grupe vor pregăti. Anul acesta, Loredana are categoria Mixt, Delia coordonează Grupurile, Ștefan Bănică se ocupă de Băieți, iar Florin Ristei de Fete.

Împreună cu Ilona Brezoianu, telespectatorii pot să pășească în culisele emisiunii. eXtra Factor vine cu episoade noi, exclusive, disponibile pe a1.ro și Antena PLAY.

În sezonul 10, fanii celui mai tare talent show au ocazia să simtă că fac parte din spectacolul toamnei și pe a1shop.ro. Cei de acasă vor putea găsi o serie limitată de tricouri cu designuri inspirate din universul XFactor, în exclusivitate pe a1shop.ro, platforma de pe care pot achiziţiona produse utile create pentru fanii celor mai urmărite emisiuni ale staţiei!

X Factor 2021, 26 noiembrie. Cristina Bondoc și Mirela Cicu au cântat împreună piesa „Believer” de la Imagine Dragons... X Factor 2021, 26 noiembrie. Sandy + Casper au interpretat un refren de la Céline Dion, „Treat Her Like a Lady”. Ce a sp...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x