Antena Căutare

X Factor 2021, 26 noiembrie. Trupa E-Special a impresionat-o pe Delia cu piesele „All My Life” și „Let's Get It Started”

Trupa E-Special a reușit să pună în scenă un număr complet de muzică și dans. Jurații le-au complimentat pe cele trei fete. În Bootcamp-ul Deliei, cele trei fete au primit un scaun.

X Factor 2021, 26 noiembrie. Trupa Especial a impresionat-o pe Delia cu piesele „All My Life” și „Let's Get It Started” Galerie
X Factor 2021, 26 noiembrie. Trupa Especial a impresionat-o pe Delia cu piesele „All My Life” și „Let's Get It Started” | Antena 1

Trupa E-Special, formată din trei fete de 15 și 16 ani din Galați, a făcut un show total pe scena X Factor 2021, în ediția din 26 noiembrie. Iată cât de bine s-au descurcat acestea în Bootcamp-ul Deliei.

Trupa E-Special show complet în Bootcamp, în ediția din 26 noiembrie X Factor 2021

Trupa E-Special a reușit să pună în scenă două piese superbe, care le-a ieșit destul de bine, după cum au spus jurații.

Cu mici emoții și cu ceva greșeli, fetele au reușit să obțină un scaun. Însă acest scaun nu este decisiv, fetele ar putea fi oricând ridicate de Delia, pentru a le fi oferit altor concurenți.

Citește și: X Factor 2021, 6 septembrie. Trupa E-Special, show total cu piesa Bounce Back. Cât de bine s-au descurcat cele trei fete

„E-Special, că Es vine de la Estrada, din Galați. Viața mea s-a schimba total, la școală. Colegii le spun profesorilor că am cântat super la X Factor. Noi chiar suntem pentru acest concurs luptăm cu toată lumea. Dacă ne-am înscris aici, o ducem până la capăt”, spun cele trei fete venite de la Galați.

Jurizare E-Special, la X Factor 2021, ediția 26 noiembrie

„Bravo, măi fetelor. Bravo. Energia a fost foarte bună, v-ați pregătit. Sincron. Să cânți cu band, pe voci, ați muncit. Se vede că sunteți preocupate. Nu a fost perfect”, a spus Ștefan Bănică.

„Aveți un vibe foarte bun împreună. Mi-a plăcut coegrafia, armonia”, spune Loredana.

„Mi-a venit un documentar în minte despre Blackpink, despre cum funcționează în Coreea. Cam așa trebuie să vină o trupă dac vrea să intre în grupe. Să vă vadă Galațiul”, spune Florin Ristei.

„Ați fost foarte focusate pe ce ați făcut, au fost mici greșeli, întotdeauna e loc de mai bine, luați loc pe scaun”, spune Delia.

Citește și: X Factor 2021, 19 noiembrie. Vito Antonio, spectacol plin de enegie cu piesa „Bad Romance”, în Bootcamp: „Ca la un concert nebun”

Cine sunt fetele de la E-Special care au venit la X Factor 2021

Trupa E-Special a venit pregătită tocmai de la Galați cu un număr impresionant de voce și dans care a fost recompensat cu 4 voturi de DA, lucru care a însemnat că acestea și-au primit un loc în Bootcamp-ul Deliei.

La doar 15 ani, cele trei fete au reușit să impresioneze juriul. „Suntem prietene foarte bune, nu suntem surori. Nu cred că în cei 300 de concurenți nu mai e o echipă atât de apropiată ca noi. Avem 15 ani. Noi suntem trupa E-Special, suntem din Galați. Toate avem 15 ani”, au spus le înainte de a intra în scenă.

Despre sezonul 10 X Factor. Unde poți urmări toate edițiile X Factor 2021

De zece ani, prezentatorii X Factor, Răzvan și Dani, au străbătut țara în lung și în lat pentru a găsi factorul X, iar în 2021 au pregătit și mai multe surprize pentru cei de acasă, dar și pentru jurații Loredana, Ștefan Bănică, Delia și Florin Ristei.

Pe parcursul celui de-al zecelea sezon, fanii X Factor vor avea ocazia să își exprime preferințele față de concurenți chiar în timpul reprezentației acestora, prin intermediul aplicației Antena 1.

La finalul fiecărei prestații, cei de acasă vor putea vedea pe Antena 1 rezultatul interacțiunilor și vor afla, astfel, dacă au fost sau nu pe aceeași lungime de undă cu jurații X Factor.

Emoția este la înălțime, la fel și ambiția celor patru jurați, care știu de la începutul sezonului ce grupe vor pregăti. Anul acesta, Loredana are categoria Mixt, Delia coordonează Grupurile, Ștefan Bănică se ocupă de Băieți, iar Florin Ristei de Fete.

Împreună cu Ilona Brezoianu, telespectatorii pot să pășească în culisele emisiunii. eXtra Factor vine cu episoade noi, exclusive, disponibile pe a1.ro și Antena PLAY.

În sezonul 10, fanii celui mai tare talent show au ocazia să simtă că fac parte din spectacolul toamnei și pe a1shop.ro. Cei de acasă vor putea găsi o serie limitată de tricouri cu designuri inspirate din universul XFactor, în exclusivitate pe a1shop.ro, platforma de pe care pot achiziţiona produse utile create pentru fanii celor mai urmărite emisiuni ale staţiei!

X Factor 2021, 26 noiembrie. Secret Society a interpretat superb piesa „Hammer To Fall” de la Queen. Ce le-a spus Delia... X Factor 2021, 26 noiembrie. Le Teste di Ozzak a interpretat o piesă de la MIKA, „Relax, Take It Easy”, și au surprins p...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x