Antena Căutare

X Factor 2021, 29 octombrie. Max Corfini a umplut platoul cu energia sa! Cu piesa "On Broadway" a dat jurații pe spate

Max Corfini a interpretat pe scena X Factor 10 melodia On Broadway, de George Benson. Concurentul a reușit să îi impresioneze pe jurați în preselecțiile X Factor 2021 și să îi molipsească cu energie bună. Cum s-a descurcat și câți de “DA” a primit.

Concurent pe scena x Fcator în timpul momentului artistic Galerie
Max Corfini a interpretat pe scena X Factor 10 melodia On Broadway, de George Benson. Concurentul a reușit să îi impresioneze pe jurați în preselecțiile X Factor 2021 și să îi molipsească cu energie bună. | Antena 1/ X Factor

Max Corfini vine din Italia este carismatic și pregătit să îi încânte pe jurații X Factor! Max Corfini spune că a venit în România ca să mănânce mâncăruri italiene și jură că este adevărat, hiar dacă ar părea o nebunie. Desigur, a mai venit în România și să participe la X Factor sezonul 10!

“În această seară o să cânt un cântec pe care eu îl ador. Îl ador pe George Benson! Un artist uriaș! Îmi place să cânt “scat”. Cântecul se numește On Broadway”, spune Max Corfini, chiar înainte de a acapara scena cu totul.

Max Corfini a cântat George Benson - On Broadway în preselecțiile de la X Factor sezon 10

Max Corfini a cântat pe scena X Factor, în preselecții, melodia On Broadway, de George Benson, iar de la primele acorduri i-a impresionat pe jurați și le-a captat atenția. Show-ul a fost complet: muzică, dans și prezență scenică!

Concurentul a demonstrat că este un personaj pe scenă, jucăuș și plin de viață, exact așa cum trebuie să fie pe scena X Factor.

Vocea sa i-a impresionat pe jurați, dar și artificiile făcute care au privit momentul cu zâmbetul pe buze! Cum s-a încheiat momentul, Florin Ristei a spus cu zâmbetul până la urechi și aplaudând: "E bine de tot!".

Citește și: X Factor 2021, 22 octombrie. Elie Haddad a impresionat cu povestea sa de dragoste și cu interpretarea - „House Of The Rising Sun”

Jurizare Max Corfini la X Factor 2021 în preselecții

Ștefan Bănică: Max, excepțională improvizația! Ai și ceva din Jim Carrey. Deci ești omul spectacol! Showman! Ceva ce nu avem anul acesta în X Factor 10. Un momento fantastico! De la mine ai un mare mare Da!

Delia: Ce să mai!? Sunteți un special, sunteți plini de energie, sunteți altceva pentru X Factor! Sunteți minunat și mă grăbesc să vă votez pentru că sunt entuziasmată și vă dau un mare Da!

Florin Ristei: Se vede că ești un muzician! Ești exact pe stilul meu, mi-a plăcut improvizația, m-ai dat pe spate! Răspunsul meu este Da!

Citește și: The Jazzy Jo Experience intră în competiția X Factor azi, de la 20:30, la Antena 1. "Îmi era dor de aceste emoții"

Loredana: Max tu ești ca un prosecco italienesc, așa, spumant! Ești plin de energie, ești mai plin de energie decât puștii de 14 ani pe care i-am ascultat aici pe scenă, ceea ce arată că și bărbați,i dar și femeile sunt mai buni cu cât cresc în vârstă, ca și vinul! Mai iubăreți, mai sexy… Eu trebuie să spun că am voci mult mai consistente, mult mai mari, ca să zic așa din punct de vedere al întinderii și al forței și bla bla bla. Tu ești un personaj!

Mamă-mamă cum sunt italienii ăștia, vrăjitori! Eu trebuie să mă gândesc cumva și la ce vrea publicul din țara asta și de asta în seara asta nu știu ce să zic ...

Max, hai nu plânge! Nu plânge, nu știu ce să fac chiar îmi pare rău, pe bune... Din partea mea ai un mare DA!

  • Max Corfini a primit 4 DA și este în BOOTCAMP la Loredana

Cine este Max Corfini de la X Factor 2021

Max Corfini este un artist din Italia, care a descoperit muzica de curând, dar care practică și terapia.

"Vin din Varese, de lângă Milano. Fac muzică de ceva timp! Muzica e o mare pasiune și în plus, mă ocup și de terapie. O mică afacere pe care o am cu soția mea, care se ocupă cu terapia, cu energia. Energia rezultată în urma unei împliniri, fie fizică, fie economică, dar este o energie Funky, cum este muzica! M-am născut Funky. Într-o viață precedentă cred că m-am născut în Bronx!”

El povestește că încă de când era mic pasiunea își spunea cuvântul pentru el: “Eu am început să cânt la pian la șase ani și cu vocea am început să cânt după armată”, spune

Citește și: X Factor 2021, 22 octombrie. Ana Maria Mustia a interpretat piesa „Le parole lontane” și nu i-a cauzat deloc probleme

De la el mai aflăm și că a făcut armată. Întrebat cum a fost în armată acesta a răspuns: “A fost bine pentru că am ajuns în Brigada Alpină Taurinense unde eram în corul alpinilor cu pene negre și trebuia să bat tamburul din fanfară. Era partea muzicală din armată Alpină. Sunt cu siguranță unii dintre cei mai cunoscuți și cei mai iubiți dintre toți.

Am ajuns și în musicaluri pentru că am avut șansa de a merge la Arena Verona cu Musicalul "Dracula". E ciudat pentru că în musicalul Dracula eu sunt în rolul unui doctor care nu cred în vampiri! Imaginează-ți că azi sunt în România și nu cred în vampiri. Pentru mine este ironia sorții!”, mai spune la preselecțiile X Factor, sezonul 10.

Despre sezonul 10 X Factor. Unde poți urmări toate edițiile X Factor 2021

De zece ani, prezentatorii X Factor, Răzvan și Dani, au străbătut țara în lung și în lat pentru a găsi factorul X, iar în 2021 au pregătit și mai multe surprize pentru cei de acasă, dar și pentru jurații Loredana, Ștefan Bănică, Delia și Florin Ristei.

Pe parcursul celui de-al zecelea sezon, fanii X Factor vor avea ocazia să își exprime preferințele față de concurenți chiar în timpul reprezentației acestora, prin intermediul aplicației Antena 1.

La finalul fiecărei prestații, cei de acasă vor putea vedea pe Antena 1 rezultatul interacțiunilor și vor afla, astfel, dacă au fost sau nu pe aceeași lungime de undă cu jurații X Factor.

Emoția este la înălțime, la fel și ambiția celor patru jurați, care știu de la începutul sezonului ce grupe vor pregăti. Anul acesta, Loredana are categoria Mixt, Delia coordonează Grupurile, Ștefan Bănică se ocupă de Băieți, iar Florin Ristei de Fete.

Împreună cu Ilona Brezoianu, telespectatorii pot să pășească în culisele emisiunii. eXtra Factor vine cu episoade noi, exclusive, disponibile pe a1.ro și Antena PLAY.

În sezonul 10, fanii celui mai tare talent show au ocazia să simtă că fac parte din spectacolul toamnei și pe a1shop.ro. Cei de acasă vor putea găsi o serie limitată de tricouri cu designuri inspirate din universul XFactor, în exclusivitate pe a1shop.ro, platforma de pe care pot achiziţiona produse utile create pentru fanii celor mai urmărite emisiuni ale staţiei!

KFC & X Factor de la Antena 1, colaborare #pebune între două branduri puternice... X Factor 2021, 29 octombrie. Alina Statie a combinat cu două stiluri opuse cu melodiile Ederlezi-Dikanda și Bishop Brigg...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x