Antena Căutare

X Factor 2021, 3 decembrie. Davide Cascini, moment de senzație cu piesa „Un giorno in piu”: „Ești o forță a naturii”

Davide Cascini a interpretat piesa „Un giorno in piu”, în bootcamp-ul sezonului 10 X Factor și a reușit să-i dea pe spate pe jurați cu momentul lui.

Davide Cascini , pe scena X Factor 2021 Galerie
Davide Cascini a interpretat piesa „Un giorno in piu”, la X Factor, sezon 10 | Antena 1

Italianul Davide Cascini a urcat în forță pe scena Bootcamp-ului X Factor 2021, după ce în audiții a obținut 4 de „DA”.

Tânărul a învățat câteva cuvinte în limba română, de la unchiul său care locuiește în țara noastră de 15 ani și și-a deschis un restaurant cu specific italian.

Citește și: X Factor 2021. Ce se întâmplă în Bootcamp și cum ajung concurenții în grupele celor 4 jurați. Desfășurarea Duelurilor și Finala

Davide Cascini a interpretat piesa „Un giorno in piu”, în Bootcamp, la X Factor, sezon 10

Davide Cascini a interpretat piesa Un giorno in piu de la „Irama”, spunând că melodia cu semnificație emoționantă este un omagiu pentru prietenul pe care l-a pierdut cu câțiva ani în urmă.

Davide a adus pe scenă un moment plin de forță, demonstrând că are un timbru vocal de excepție și că, este un pachet complet pentru un spectacol de excepție.

Davide a fost numit „gladiatorul grupului” și comparat de colegi cu Jason Momoa.

Jurizare Davide Cascini în Bootcamp, X Factor, sezon 10

„Mult mai bine decât la audiții. Ți-am auzit vocea mult mai clar. Ai avut mult mai multă forță și în concordanță cu apariția sa de Spartacus”, a spus Loredana.

„Eu cred că e concurentul tău câștigător”, i-a spus Delia lui Ștefan Bănică.

„Ești foarte bine pe voce, pe atitudine, pe fizic, n-ai nicio scuză să nu reușești.

„Foarte bun timbrul, foarte bună vocea, cânți bine de tot. Ridici sigur un scaun de acolo”, a spus Florin Ristei.

„Tu ești gladiatorul grupului. Când a venit refrenul, a venit tsunamiul, ești o forță a naturii”, a spus Ștefan Bănică, oferindu-i italianului un scaun, în locul lui Mihai.

Cine e Davide Cascini de la X Factor 2021

Davide a mărturisit în audițiile X Factor că are același look din copilărie și că este fan al stilului rock.

“Rock-ul din Italia, pentru mine e ceva minunat, și trebuie să respecți și look-ul carcteristic, nu doar muzica”, a mai spus Davide.

“Mă aflu aici pentru că România mi-a dat șansa de a trăi această experiență și vreau să dau maximul”, spune concurentul X Factor.

David este student în anul I la științe motorii, adică sport. El spune că marile lui pasiuni sunt body-building, înot și fotbal. Chiar dacă pasiunea pentru sport e recentă, Davide a mărturisit că prima lui pasiune a fost muzica, încă din copilărie.

Despre sezonul 10 X Factor. Unde poți urmări toate edițiile X Factor 2021

De zece ani, prezentatorii X Factor, Răzvan și Dani, au străbătut țara în lung și în lat pentru a găsi factorul X, iar în 2021 au pregătit și mai multe surprize pentru cei de acasă, dar și pentru jurații Loredana, Ștefan Bănică, Delia și Florin Ristei.

Pe parcursul celui de-al zecelea sezon, fanii X Factor vor avea ocazia să își exprime preferințele față de concurenți chiar în timpul reprezentației acestora, prin intermediul aplicației Antena 1.

La finalul fiecărei prestații, cei de acasă vor putea vedea pe Antena 1 rezultatul interacțiunilor și vor afla, astfel, dacă au fost sau nu pe aceeași lungime de undă cu jurații X Factor.

Emoția este la înălțime, la fel și ambiția celor patru jurați, care știu de la începutul sezonului ce grupe vor pregăti. Anul acesta, Loredana are categoria Mixt, Delia coordonează Grupurile, Ștefan Bănică se ocupă de Băieți, iar Florin Ristei de Fete.

Împreună cu Ilona Brezoianu, telespectatorii pot să pășească în culisele emisiunii. eXtra Factor vine cu episoade noi, exclusive, disponibile pe a1.ro și Antena PLAY.

În sezonul 10, fanii celui mai tare talent show au ocazia să simtă că fac parte din spectacolul toamnei și pe a1shop.ro. Cei de acasă vor putea găsi o serie limitată de tricouri cu designuri inspirate din universul XFactor, în exclusivitate pe a1shop.ro, platforma de pe care pot achiziţiona produse utile create pentru fanii celor mai urmărite emisiuni ale staţiei!

X Factor 2021, 3 decembrie. Ionuț Hanțig, show total în Bootcamp: „Ai mușcat din scenă! Despre asta e vorba”... X Factor 2021, 3 decembrie. Nemia Călin a interpretat piesa „Oceans” în Bootcamp, după ce nu a putut participa la repeti...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x