Antena Căutare

X Factor 2021, 3 decembrie. Ionuț Hanțig, show total în Bootcamp: „Ai mușcat din scenă! Despre asta e vorba”

Ionuț Hanțig a cântat piesele „Yoncé” și  „I Love Rock 'N Roll” în Bootcamp X Factor, sezon 10. Tânărul a oferit un spectacol pe cinste și i-a încântat pe jurați, după ce la repetiții era temător.

Ionuț Hanțig, pe scena X Factor 2021 Galerie
Ionuț Hanțig a interpretat Beyoncé - Yoncé și Joan Jett - I Love Rock 'N Roll, în Bootcamp X Factor 2021 | Antena 1

Ionuț Hanțig a primit doar 3 de „DA” în audițiile X Factor 2021, fiind selectat de Ștefan Bănică de pe lista scurtă: „După ce m-a luat de pe lista scurtă simțeam că s-a ridicat ștacheta și am dat-o în bară destul de urâțel”, spunea Ionuț la repetiții, referindu-se la faptul că înainte de show era foarte speriat.

Ștefan Bănică l-a ales pe Ionuț pentru ă simțea un potențial mare în tânărul de 17 ani și nu s-a înșelat, pentru că momentul adus pe scena X Factor 2021, în Bootcamp, de Ionuț a fost catalogat drept un spectacol de zile mari.

La repetiții, Ionuț nu se simțea foarte încrezător: „Îi e frică”, spunea Ștefan Bănică despre prestația lui Ionuț de la repetiții. Mentorul l-a încurajat pe Ionuț să-și învingă temerile.

După repetiții Ionuț Hanțig a decis să-și învingă fricile și de complexele pe care le are față de aspectul său fizic.

Ionuț Hanțig a cântat piesele „Yoncé” și „I Love Rock 'N Roll” în Bootcamp X Factor, sezon 10

Ionuț Hanțig a făcut un show de excepție pe scena X Factor, în Bootcamp-ul lui Ștefan Bănică. Tânărul de 17 ani a început spectacolul cu piesa Yoncé de la Beyoncé și a continuat cu „I Love Rock 'N Roll” de la Joan Jett. Ionuț a spus că în culise e tristețe, pentru că cei mai mulți dintre colegii săi au ales piese triste, iar el a pregătit ceva mai vesel. De cum a început să cânte, pe fețele juraților se vedea încântare.

Ionuț a umplut scena, a interacționat cu band-ul, cu publicul, dar și cu Delia care a dansat alături de el, vizibil încântată de momentul concurentului.

Citește și: X Factor 2021. Ce se întâmplă în Bootcamp și cum ajung concurenții în grupele celor 4 jurați. Desfășurarea Duelurilor și Finala

Jurizare Ionuț Hanțig, la Bootcamp X Factor sezon 10

„Bine de tot! Din punctul meu de vedere e cel mai bun spectacol din seara asta. Tot pachetul, voce bună, atitudine, ai mușcat din scenă, despre asta e scena, ne apropiem de X FActor”, a spus Delia.

„Ești un băiat cu personalitate, îmi place că o faci așa cum vrei tu și nu cum vor alții și asta arată că ai originalitate, îți place să fii creativ, să ieși din tipare. Asta înseamnă X Factor”, a spus Loredana.

„Pe departe cel mai bun moment de până acum și ești cam singurul are arată ca un viitor pop star.

„A fost mult mai bine decât la repetiții. Actoria este de folos pentru un concurs de muzică atâta timp cât nu deranjează. La tine a fost un echilibru foarte bun. Ai un scaun”, a spus Ștefan Bănică, renunțând astfel la Edson.

Cine este Ionuț Hanțig de la X Factor 2021

Ionuț Hanțig a explicat că este foarte pasionat de artă, în special de muzică și teatru.

„Îmi place să mă îmbrac și să mă port excentric. Îmi place să fiu eu, să fiu altceva. Am început să-mi fac unghiile acum vreo 6-7 luni. Fiecare reacționează cum vrea. Am mers la mall și am intrat în magazin și ieșeau doi bătrânei și au zis Doamne ferește.

De când eram mic, credeam că era ceva special la mine. Simțeam că e ceva special, chiar cedeam că pot să fac orice. Sunt din Borșa, dar stau în Cluj. Fac teatru de 4 ani și de 2 ani am început să fac și muzică și am venit să demonstrez că pot”, s-a descris concurentul.

Despre sezonul 10 X Factor. Unde poți urmări toate edițiile X Factor 2021

De zece ani, prezentatorii X Factor, Răzvan și Dani, au străbătut țara în lung și în lat pentru a găsi factorul X, iar în 2021 au pregătit și mai multe surprize pentru cei de acasă, dar și pentru jurații Loredana, Ștefan Bănică, Delia și Florin Ristei.

Pe parcursul celui de-al zecelea sezon, fanii X Factor vor avea ocazia să își exprime preferințele față de concurenți chiar în timpul reprezentației acestora, prin intermediul aplicației Antena 1.

La finalul fiecărei prestații, cei de acasă vor putea vedea pe Antena 1 rezultatul interacțiunilor și vor afla, astfel, dacă au fost sau nu pe aceeași lungime de undă cu jurații X Factor.

Emoția este la înălțime, la fel și ambiția celor patru jurați, care știu de la începutul sezonului ce grupe vor pregăti. Anul acesta, Loredana are categoria Mixt, Delia coordonează Grupurile, Ștefan Bănică se ocupă de Băieți, iar Florin Ristei de Fete.

Împreună cu Ilona Brezoianu, telespectatorii pot să pășească în culisele emisiunii. eXtra Factor vine cu episoade noi, exclusive, disponibile pe a1.ro și Antena PLAY.

În sezonul 10, fanii celui mai tare talent show au ocazia să simtă că fac parte din spectacolul toamnei și pe a1shop.ro. Cei de acasă vor putea găsi o serie limitată de tricouri cu designuri inspirate din universul XFactor, în exclusivitate pe a1shop.ro, platforma de pe care pot achiziţiona produse utile create pentru fanii celor mai urmărite emisiuni ale staţiei!

X Factor 2021, 3 decembrie. Mihai Adrian Onilă, interpretare de senzație a piesei „Sorry Seems To Be The Hardest Word”... X Factor 2021, 3 decembrie. Davide Cascini, moment de senzație cu piesa „Un giorno in piu”: „Ești o forță a naturii”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x