Antena Căutare

X Factor 2021, 3 decembrie. Mihai Adrian Onilă, interpretare de senzație a piesei „Sorry Seems To Be The Hardest Word”

Mihai Adrian Onilă a interpretat piesa „Sorry Seems To Be The Hardest Word” la X Factor, sezon 10, în Bootcamp și i-a impresionat pe toți cu talentul său.

Mihai Onilă, pe scena X Factor 2021 Galerie
Mihai Onilă a interpretat piesa „Sorry Seems To Be The Hardest Word”, în Bootcamp, X Factor 2021 | Antena 1

Mihai Adrian Onilă a fost emoționat la repetiții, iar Ștefan Bănică l-a ajutat cu sfaturi referitoare la cum să-și gestioneze emoțiile și să aibă o prestație formidabilă pe scenă. Deși este cel mai mic din grupă, fiind numit de colegi „micuțul clasei”, Mihai Adrian Onilă a demonstrat cât este de talentat.

În audițiile X Factor Mihai onilă a obținut 4 de DA, voturi care l-au adus numaidecât pe scena Bootcamp-ului sezonului 10 X Factor.

Mihai Onilă a cântat piesa „Sorry Seems To Be The Hardest Word” la X Factor, sezon 10, în Bootcamp

Când a pășit pe scena Bootcamp-ului X Factor 2021, Loredana și-a dorit să afle câteva amănunte despre viața concurentului, așa că l-a întrebat despre persoanele care cântă din familie „E nume de muzicanți”. Astfel, tânărul a mărturisit că și tatăl, și unchiul lui cântă, iar nașul lui este nimeni altul decât Adrian Minune.

La cei 14 ani ai săi Mihai Adrian Onilă a adus pe scena X Factor 2021 o interpretare impecabilă a piesei „Sorry Seems To Be The Hardest Word” de la Blue și Elton John. Adolescentul a primit aplauze la scenă deschisă, iar jurații i-au apreciat prestația.

„Prima oară în viața lui cu band live”, a spus prezentatorul Dani Oțil, în timpul prestației concurentului.

Jurizare Mihai Onilă, la Bootcamp X Factor sezon 10

„Te-ai transformat de la audiții. Bănuiesc că ceva s-a întâmplat în viața ta. Recunoaște, hai. Poate nu vrei să faci oficială relația, dar s-a întâmplat, un sărut, ceva”, a spus Loredana.

„S-a întâmplat mai demult asta”, i-a răspuns Mihai.

„Se simte că ai dat de gustul libertății, dragostei și a ta îți aduce mai multă muzicalitate și trăire. Sunt convinsă că Ștefan va trebui să ridice pe cineva”, a spus Loredana.

„Ai sunat foarte bine. Vrei să fii un om mare. Bucură-te de copilărie”, a spus Delia.

„Ai o voce bună, cred că o să iei un scaun”, a spus Florin Ristei.

„Tu ai fost peste ce ai făcut ieri la repetiții. Și lucrul ăsta contează, asta înseamnă că poți să asimilezi ceea ce ți-am spus. Ai cântat mai bine, n-ai mai fost atât de crispat”, a spus Ștefan Bănică. Juratul a decis să-i ofere un scaun lui Mihai, renunțând astfel la Petru.

Cine este Mihai Adrian Onilă de la X Factor 2021

„Visul meu e să ajung unul dintre cei mai buni soliști vocali din lume. Vreau să ajung să cânt în țară, dar și în lume, peste tot”, se prezintă el, înainte de a urca pe scenă. Mă numesc Onilă Mihai Adrian și sunt din București, am 14 ani. Am făcut pian și chitară. Voi cânta „De-ai fi tu salcie la mal”, spunea Mihai Onilă, în audițiile X Factor 2021.

Citește și: X Factor 2021. Ce se întâmplă în Bootcamp și cum ajung concurenții în grupele celor 4 jurați. Desfășurarea Duelurilor și Finala

Despre sezonul 10 X Factor. Unde poți urmări toate edițiile X Factor 2021

De zece ani, prezentatorii X Factor, Răzvan și Dani, au străbătut țara în lung și în lat pentru a găsi factorul X, iar în 2021 au pregătit și mai multe surprize pentru cei de acasă, dar și pentru jurații Loredana, Ștefan Bănică, Delia și Florin Ristei.

Pe parcursul celui de-al zecelea sezon, fanii X Factor vor avea ocazia să își exprime preferințele față de concurenți chiar în timpul reprezentației acestora, prin intermediul aplicației Antena 1.

La finalul fiecărei prestații, cei de acasă vor putea vedea pe Antena 1 rezultatul interacțiunilor și vor afla, astfel, dacă au fost sau nu pe aceeași lungime de undă cu jurații X Factor.

Emoția este la înălțime, la fel și ambiția celor patru jurați, care știu de la începutul sezonului ce grupe vor pregăti. Anul acesta, Loredana are categoria Mixt, Delia coordonează Grupurile, Ștefan Bănică se ocupă de Băieți, iar Florin Ristei de Fete.

Împreună cu Ilona Brezoianu, telespectatorii pot să pășească în culisele emisiunii. eXtra Factor vine cu episoade noi, exclusive, disponibile pe a1.ro și Antena PLAY.

În sezonul 10, fanii celui mai tare talent show au ocazia să simtă că fac parte din spectacolul toamnei și pe a1shop.ro. Cei de acasă vor putea găsi o serie limitată de tricouri cu designuri inspirate din universul XFactor, în exclusivitate pe a1shop.ro, platforma de pe care pot achiziţiona produse utile create pentru fanii celor mai urmărite emisiuni ale staţiei!

X Factor 2021, 3 decembrie. Ricardo Mazzi este un „mic geniu” la 16 ani. Cum a cântat piesa „Lost That Loving Feeling”... X Factor 2021, 3 decembrie. Ionuț Hanțig, show total în Bootcamp: „Ai mușcat din scenă! Despre asta e vorba”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x