Antena Căutare

X Factor 2021, 3 decembrie. Nemia Călin a interpretat piesa „Oceans” în Bootcamp, după ce nu a putut participa la repetiții

Nemia Călin a interpretat piesa „Oceans (Where Feet May Fail)”, în Bootcamp-ul lui Ștefan Bănică, din sezonul 10 X Factor. Tânărul a urcat pe scenă cu un dezavantaj, pentru că nu a putut ajunge la repetițiile din ziua precedentă, din cauza unei probleme medicale.

Călin Nemia, pe scena X Factor 2021 Galerie
Călin Nemia a interpretat piesa „Oceans” în Bootcamp X Factor, sezon 10 | Antena 1

Cu o zi înainte de seara Bootcamp, Ștefan Bănică a asistat la repetițiile concurenților și le-a oferit sfaturi și indicații. Din păcate, Nemia Călin nu a putut ajunge la repetiții, din cauza unor probleme medicale.

În audiții Nemia Călin a primit 3 de „DA” și a fost selectat de mentorul Ștefan Bănică, din lista scurtă.

În ziua repetițiilor, Nemia Călin nu și-a făcut apariția la timp și nu a răspuns la telefon. Ulterior, când repetițiile se terminaseră, tânărul a venit de la spital și a explicat că a suferit o operație de curând, iar de dimineață s-a trezit cu dureri mari și o complicație l-a obligat să meargă la spital, uitându-și telefonul acasă.

Nemia Călin a repetat în cele din urmă, dar singur, nu în prezența lui Ștefan Bănică, așa cum au făcut ceilalți 11 concurenți.

Nemia Călin a cântat piesa „Oceans” în Bootcamp-ul sezonului 10 X Factor

„Sunt din București și iubesc muzica” a spus Călin Nemia când a urcat pe scena Bootcamp-ului.

Pentru că nu a venit la repetiții, Ștefan Bănică ar fi vrut să-l descalifice din competiție, dar după ce a aflat motivul absenței a decis să-i ofere șansa de a cânta în Bootcamp.

Cânt o piesă foarte dragă mie. Piesa asta am ascultat-o în timpul ăsta, am avut o cădere psihică cu operația și asta a fost melodia mea de suflet”, a spus Călin despre piesă.

„Caut un pachet care conține voce, carismă, atitudine față de muzică, atitudine față de ceilalți și nu în ultimul rând puterea de a transmite ceea ce ești pe scenă cu pasiune și cu plăcere. N-am simțit nicio secundă că tu cânți ceva, sau că te costă ceva. Nu are nicio legătură cu faptul că ieri nu ai fost pe repetiții. Ești un tip cu posibilități, ai talent, ai carismă, dar nu-ți dau un scaun pentru că ești nepregătit deocamdată pentru X Factor. Sănătate multă”, a spus Ștefan Bănică, după momentul tânărului Călin.

Cine e Nemia Călin, concurentul X Factor 2021 sezonul 10

Călin Nemia, tânărul concurent în vârstă de 18 ani, pasionat de muzică, a venit la X Factor pentru a le arăta tuturor că are Factorul X. El a povestit câte eforturi a trebuit să facă pentru a ajunge la competiția muzicală. Călin a povestit că a mers la frizer la 1 noaptea, și-a spălat haina și a trebuit să își aștepte prietenii pentru a plec la drum, spre X Factor.

Călin locuiește în București și vine dint-o familie cu 15 copii. Mama lui i-a ales numele Nemia în timp ce citea din Biblie, înainte să îl nască, alegând un nume de acolo.

“Îmi place totdeauna să fiu diferit. Nu îmi place să fiu ca toată lumea. Îmi place să fiu original”, a povestit Călin.

Citește și: X Factor 2021. Ce se întâmplă în Bootcamp și cum ajung concurenții în grupele celor 4 jurați. Desfășurarea Duelurilor și Finala

Despre sezonul 10 X Factor. Unde poți urmări toate edițiile X Factor 2021

De zece ani, prezentatorii X Factor, Răzvan și Dani, au străbătut țara în lung și în lat pentru a găsi factorul X, iar în 2021 au pregătit și mai multe surprize pentru cei de acasă, dar și pentru jurații Loredana, Ștefan Bănică, Delia și Florin Ristei.

Pe parcursul celui de-al zecelea sezon, fanii X Factor vor avea ocazia să își exprime preferințele față de concurenți chiar în timpul reprezentației acestora, prin intermediul aplicației Antena 1.

La finalul fiecărei prestații, cei de acasă vor putea vedea pe Antena 1 rezultatul interacțiunilor și vor afla, astfel, dacă au fost sau nu pe aceeași lungime de undă cu jurații X Factor.

Emoția este la înălțime, la fel și ambiția celor patru jurați, care știu de la începutul sezonului ce grupe vor pregăti. Anul acesta, Loredana are categoria Mixt, Delia coordonează Grupurile, Ștefan Bănică se ocupă de Băieți, iar Florin Ristei de Fete.

Împreună cu Ilona Brezoianu, telespectatorii pot să pășească în culisele emisiunii. eXtra Factor vine cu episoade noi, exclusive, disponibile pe a1.ro și Antena PLAY.

În sezonul 10, fanii celui mai tare talent show au ocazia să simtă că fac parte din spectacolul toamnei și pe a1shop.ro. Cei de acasă vor putea găsi o serie limitată de tricouri cu designuri inspirate din universul XFactor, în exclusivitate pe a1shop.ro, platforma de pe care pot achiziţiona produse utile create pentru fanii celor mai urmărite emisiuni ale staţiei!

X Factor 2021, 3 decembrie. Davide Cascini, moment de senzație cu piesa „Un giorno in piu”: „Ești o forță a naturii”... X Factor 2021, 3 decembrie. Mihai Turbatu, interpretare magistrală a piesei „A Song For You”: „Cea mai bună voce”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x