Antena Căutare

X Factor 2021, 3 decembrie. Petru Georoiu a cântat „That's Life” și i-a uimit pe toți cu atitudinea de Johnny Depp: „Ai deja fani”

Petru Georoiu a venit în Bootcamp-ul lui Ștefan Bănică d ela X Factor, sezon 10, încrezător în „armele proprii” datorită cărora ar putea să-l convingă pe mentor să-i ofere un scaun. Tânărul de 17 ani a interpretat piesa lui Frank Sinatra - That's Life.

Petru Georoiu, pe scena X Factor, sezon 10, în Bootcamp Galerie
Petru Georoiu a cântat „That's Life” în Bootcamp-ul sezonului 10 X Factor | Antena 1

Cel care a deschis seara Bootcamp-ului mentorat de Ștefan Bănică a fost Petru Georoiu. Încă din audiții tânărul de 17 ani i-a surprins pe jurați cu atitudinea sa pe scenă, așa că, fără doar și poate, a obținut 4 de Da, voturi care l-au adus din nou pe scena X Factor.

Înainte de a intra pe scenă, Petru a mărturisit că este conștient de calitățile rivalilor săi, însă și el are încredere în „armele proprii”.

Citește și: X Factor 2021. Ce se întâmplă în Bootcamp și cum ajung concurenții în grupele celor 4 jurați. Desfășurarea Duelurilor și Finala

Petru Georoiu a cântat piesa „That's Life” în BOOTCAMP X Factor sezon 10

În ediția de pe 3 decembrie 2021, în Bootcamp-ul lui Ștefan Bănică, Petru Georoiu, în vârstă de 17 ani și-a făcut o apariție demnă de Hollywood, fiind comparat cu Johnny Depp. Cu pălărie, bucle și ochelari, tânărul Petru Georoiu a interpretat una dintre piesele lui Frank Sinatra și anume „That's Life”. Ștefan Bănică a mărturisit că nu a intervenit în alegerea piesei pentru niciunul dintre băieții din grupa sa, pentru că a considerat că este o etapă în care oamenii trebuie să știe ceea ce îi poate pune în valoare: „Asta este foarte important”, a spus Ștefan Bănică despre capacitatea de a lege ce e mai bine pentru tine.

Judecând după aplauze, publicul a fost încântat în timpul prestației lui Petru care ia cucerit pe toți cu zâmbetul său. „Cea mai mare calitate a mea e visarea. E momentul meu și mă bucur pe deplin de el”, a spus Petru înainte de a-și începe momentul.

Jurizare Petru Georoiu la X Factor 2021 în BOOTCAMP

Părerile au fost împărțite la masa juriului.

„Petru, ai deja fani. Zici că ești un Ștefan așa și cântăreț și actor și dansator. Mi-a plăcut ideea, atitudinea, ești un personaj, parcă ai fi Johnny Depp. A fost un număr colorat și foarte sexy”, a spus Loredana despre momentul lui Petru.

„Mie nu mi-a plăcut. Cred că Ștefan ți-ar fi putut alege o piesă mai bine decât ai făcut-o tu. Piesa asta a trecut, s-a dus, n-am înțeles nimic și cred că ai da randament într-un alt context, dar tu nu știi pe und ești”, a comentat Florin Ristei despre momentul concurentului.

„Și mie mi se pare că ai putea să duci un pic mai rock. Ai o energie foarte bună, iubești scena, îți place atenția. Eu zic că merită un scaun”, a spus Delia.

„Tu ai carismă. Ești printre cei care au carismă și asta este foarte important. Vibe-ul tău a fost foarte bun. Dar ești încă la nivelul de joacă Pot să-ți spun te așezi pe scaun, dar nimeni nu e bătut în ținte pe scaunul ăla”, a spus Ștefan Bănică.

Mentorul ștefan Bănică i-a dat de înțeles lui Petru că are senzația că-l va ridica de pe scaun dacă îi va oferi unul, iar răspunsul concurentului l-a determinat pe jurat să ia o decizie.

„E strict responsabilitatea mea să stau cât de mult se poate pe scaunul ăla și să învăț cât de mult se poate din emisiunea asta și să am o evoluție că până la urmă asta contează”, a răspuns concuentul

„Pentru răspunsul ăsta ia loc pe scaun”, a spus Ștefan Bănică.

Cine este Petru Georoiu de la X Factor 2021

Petru Georoiu este elev în clasa a 11-a și are o imensă pasiune pentru teatru și muzică. La îndemnul cunoscuților, acesta a decis să participe în sezonul 10 al emisiunii „X Factor” de la Antena 1.

După ce termină liceul, tânărul are de gând să urmeze cursurile Universității Naționale de Artă Teatrală și Cinematografică „I.L. Caragiale” (UNATC).

La vârsta de 11 ani a jucat în primul său lungmetraj, filmat în Los Angeles (Statele Unite ale Americii), numit „Armenia, my love”. La momentul respectiv, în anul 2016, producția a fost nominalizată la Oscar. Au urmat și alte roluri și, după ce a avut șansa de-a juca pe scena Teatrului Național, a „prins” microbul actoriei și de atunci a decis să se dedice mai mult acestei pasiuni.

Despre sezonul 10 X Factor. Unde poți urmări toate edițiile X Factor 2021

De zece ani, prezentatorii X Factor, Răzvan și Dani, au străbătut țara în lung și în lat pentru a găsi factorul X, iar în 2021 au pregătit și mai multe surprize pentru cei de acasă, dar și pentru jurații Loredana, Ștefan Bănică, Delia și Florin Ristei.

Pe parcursul celui de-al zecelea sezon, fanii X Factor vor avea ocazia să își exprime preferințele față de concurenți chiar în timpul reprezentației acestora, prin intermediul aplicației Antena 1.

La finalul fiecărei prestații, cei de acasă vor putea vedea pe Antena 1 rezultatul interacțiunilor și vor afla, astfel, dacă au fost sau nu pe aceeași lungime de undă cu jurații X Factor.

Emoția este la înălțime, la fel și ambiția celor patru jurați, care știu de la începutul sezonului ce grupe vor pregăti. Anul acesta, Loredana are categoria Mixt, Delia coordonează Grupurile, Ștefan Bănică se ocupă de Băieți, iar Florin Ristei de Fete.

Împreună cu Ilona Brezoianu, telespectatorii pot să pășească în culisele emisiunii. eXtra Factor vine cu episoade noi, exclusive, disponibile pe a1.ro și Antena PLAY.

În sezonul 10, fanii celui mai tare talent show au ocazia să simtă că fac parte din spectacolul toamnei și pe a1shop.ro. Cei de acasă vor putea găsi o serie limitată de tricouri cu designuri inspirate din universul XFactor, în exclusivitate pe a1shop.ro, platforma de pe care pot achiziţiona produse utile create pentru fanii celor mai urmărite emisiuni ale staţiei!

Meriam Jane a răspuns provocării #pebune făcute de KFC. „Atmosfera e încărcată de tensiune și adrenalină, dar e o emoție... X Factor 2021, 3 decembrie. Cătălin Budea i-a dedicat piesa „Quite Miss Home” mamei sale: „Am simțit o suferință în priv...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x