Antena Căutare

X Factor 2021, 3 decembrie. Ricardo Mazzi este un „mic geniu” la 16 ani. Cum a cântat piesa „Lost That Loving Feeling”

Ricardo Mazzi a interpretat piesa „Lost That Loving Feeling” în Bootcamp-ul lui Ștefan Bănică, din sezonul 10 X Factor. Tânărul de 16 ani a impresionat cu timbrul său vocal, însă mentorul său a considerat că stilul pe car el-a abordat nu i s-a potrivit.

Ricardo Mazz, pe scena X Factor 2021 Galerie
Ricardo Mazz a interpretat piesa „Lost That Loving Feeling”, în Bootcamp, sezonului 10 X Factor | Antena 1

Încă din audiții Loredana l-a numit pe Ricardo Mazzi un „mic geniu”, pentru că are 16 ani, urmează un liceu de Științele Naturii care în mod normal durează 5 ani, dar ei își va obține diploma în 4, iar în paralel studiază vioara la Conservatorul din orașul din Nordul Italiei, unde locuiește.

În cadrul audițiilor adolescentul i-a impresionat pe jurați cu timbrul său și a obținut 4 de „DA”.

Ricardo Mazzi a interpretat piesa „Lost That Loving Feeling” în Bootcamp X Factor, sezon 10

În seara Bootcamp-ului lui Ștefan Bănică din sezonul 10 de X Factor italianul Ricardo Mazzi a interpretat piesa „Lost That Loving Feeling” de la Righteous Brothers .

„Sunt pregătit”, a spus adolescentul când a urcat pe scena Bootcamp-ului X Factor, menționând că se bucură de experiența de a se confrunta cu alți tineri.

Citește și: X Factor 2021. Ce se întâmplă în Bootcamp și cum ajung concurenții în grupele celor 4 jurați. Desfășurarea Duelurilor și Finala

Jurizare Ricardo Mazzi în Bootcamp X Factor, sezon 10

„Ai cântat foarte mișto. Te miști foarte eclectic. Chiar ești altfel. De la felul în care privești, de la felul în care ne privești. Ești micuțul geniu”, a spus Loredana.

„Felicitări pentru moment. Vocea a fost superbă. S-a auzit minunat”, a spus Delia.

„Toată nebunia asta te face să fii magnetic. Vocea la fix pe piesa asta”, a spus Florin Ristei.

„Eu te înțeleg pe tine. Dacă te duci în muzica retro și vrei să cânți cum cântau ei atunci în primul rând e o minciună, nu te cred. Ți-am spus la repetiții redu un pic mișcările Elvis Presley că nu ți se potrivesc și par hilare”, a spus Ștefan Bănică, iar decizia lui a fost aceea de a nu-i oferi un scaun lui Ricardo, spre surprinderea concurenților, dar și a colegilor săi de la masa juriului.

Cine este Ricardo Mazzi de la X Factor 2021

Ricardo Mazzi de la X Factor 10 spune despre sine că este timid însă nu și atunci când începe să cânte. Ricardo Mazzi are 16 ani și vine dintr-un oraș mic numit Regio Emilia, din nordul Italiei.

“Studiez la un liceu cu profil științele naturii pe care îl voi absolvi în patru ani. Deși în țara mea liceul durează cinci ani, eu voi obține diploma în patru ani. Studiez la un liceu specializat pe științele naturii, iar pe lângă liceu studiezi vioara la Conservatorul din orașul meu, unde voi obține diplomă”, spunae Ricardo în fața juraților X Factor 10.

Despre sezonul 10 X Factor. Unde poți urmări toate edițiile X Factor 2021

De zece ani, prezentatorii X Factor, Răzvan și Dani, au străbătut țara în lung și în lat pentru a găsi factorul X, iar în 2021 au pregătit și mai multe surprize pentru cei de acasă, dar și pentru jurații Loredana, Ștefan Bănică, Delia și Florin Ristei.

Pe parcursul celui de-al zecelea sezon, fanii X Factor vor avea ocazia să își exprime preferințele față de concurenți chiar în timpul reprezentației acestora, prin intermediul aplicației Antena 1.

La finalul fiecărei prestații, cei de acasă vor putea vedea pe Antena 1 rezultatul interacțiunilor și vor afla, astfel, dacă au fost sau nu pe aceeași lungime de undă cu jurații X Factor.

Emoția este la înălțime, la fel și ambiția celor patru jurați, care știu de la începutul sezonului ce grupe vor pregăti. Anul acesta, Loredana are categoria Mixt, Delia coordonează Grupurile, Ștefan Bănică se ocupă de Băieți, iar Florin Ristei de Fete.

Împreună cu Ilona Brezoianu, telespectatorii pot să pășească în culisele emisiunii. eXtra Factor vine cu episoade noi, exclusive, disponibile pe a1.ro și Antena PLAY.

În sezonul 10, fanii celui mai tare talent show au ocazia să simtă că fac parte din spectacolul toamnei și pe a1shop.ro. Cei de acasă vor putea găsi o serie limitată de tricouri cu designuri inspirate din universul XFactor, în exclusivitate pe a1shop.ro, platforma de pe care pot achiziţiona produse utile create pentru fanii celor mai urmărite emisiuni ale staţiei!

X Factor 2021, 3 decembrie. Andrei Duțu, interpretare de excepție a piesei „Impossible”: „Țineți minte acest nume”... X Factor 2021, 3 decembrie. Mihai Adrian Onilă, interpretare de senzație a piesei „Sorry Seems To Be The Hardest Word”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x