Antena Căutare

X Factor 2021, 3 decembrie. Szymon Grzybacz i-a impresionat pe jurați cu piesa „Wicked Game”, cântată într-un stil propriu

Szymon Grzybacz a interpretat piesa lu Chris Isaak - Wicked Game în bootcamp-ul sezonului 10 X Factor 2021 și i-a impresionat pe jurați cu atitudinea și improvizația.

Szymon Grzybacz, pe scena X FAtor 2021 Galerie
Szymon Grzybacz a interpretat piesa „Wicked Game”, în Bootcamp-ul sezonului 10 X Factor | Antena 1

Szymon Grzybacz este din Polonia, în audiții nu a obținut 4 de DA, fiind selectat de pe lista de așteptare. Tânărul a mărturisit că nu se aștepta să fie chemat în Bootcamp și a venit pregătit să profite de această oportunitate.

Szymon Grzybacz a făcut câteva dezvăluiri despre viața sa sentimentală, în culise. Tânărul a mărturisit că a început o relație cu Daria, una dintre concurentele din grupa lui Florin Ristei.

„Sunt fericit și pentru că soția mea va deveni celebră!”, a spus tânărul.

Citește și: X Factor 2021, 17 septembrie. Daria Peltea a făcut show la superlativ cu piesa „Stand Up” a celebrei Cynthia Erivo

Szymon Grzybacz a interpretat piesa „Wicked Game” în bootcamp-ul sezonului 10 X Factor

În Bootcamp-ul sezonului 10 X Factor tânărul din Cracovia a ales să cânte piesa Wicked Game de la Chris Isaak, reușind să încânte publicul.

„Sunt fericit să fiu iar aici. Mulțumesc, Ștefan pentru șansa acordată. Vreau să îți arăt că înțeleg bine versurile cântecului pe care îl interpretez”, a spus polonezul înainte să-și înceapă prestația, iar mentorul său i-a mărturisit că abia așteaptă să-l asculte.

Jurizare Szymon Grzybacz în bootcamp-ul sezonului 10 X Factor

„Îmi place ce faci cu vocea ta. Îmi place că n-ai cântat piesa în standard. Ai cântat-o cu personalitatea ta. Mi-a plăcut să te aud pe tine. Îmi place. Cred că ai merita un scaun”, i-a spus Delia concurentului.

„Eu încă sunt de părere că la nivelul ăsta de competiție ar trebui să ai un moment mai bun decât ce ai făcut tu aici”, a spus Florin Ristei.

„Ai cântat foarte frumos”, i-a spus Loredana, dorind să afle de ce a ales această piesă, iar tânărul a mărturisit ă a suferit în dragoste, iar acel sentiment i-a adus starea pe care a transmis-o pe scenă: „Și eu am pierdut pe cineva drag mie. Mă refer la o relație”, a spus Szymon.

Față de repetiție a fost mult mai bine. M-ai surprins și pe mine. Ai făcut niște improvizații la sfârșit. V-am zis că nu e nimeni bătut în cuie acolo (n.r. p scaune) și așa și este. Pentru cum ai cântat ai loc pe scaun.

Nu este o veste rea (n.r. pentru cel care se va ridica de pe scaun). Noi am vorbit cu toții și am zis că avem o atitudine bărăbătească. Vreau să considerați bootcamp-ul ca pe o experiență unică.

Ștefan Bănică i-a oferit un scaun lui Szymon, renunțând astfel la Cătălin, pe care le-a felicitat pentru parcursul său.

Cine este Szymon Grzybacz de la X Factorul, sezonul 10

Concurentul a venit tocmai din Polonia pentru a participa la X Factor 2021.

„Eu sunt Szymon Grzybacz și sunt din Polonia. Am venit aici cu cel mai prieten, Daniel. Și el cântă, așa că ne cunoaștem foarte bine. Toți îmi spun că polona este o limbă foarte grea. Sunt din Cracovia, e un oraș foarte frumos”, spunea el în audiții.

Despre sezonul 10 X Factor. Unde poți urmări toate edițiile X Factor 2021

De zece ani, prezentatorii X Factor, Răzvan și Dani, au străbătut țara în lung și în lat pentru a găsi factorul X, iar în 2021 au pregătit și mai multe surprize pentru cei de acasă, dar și pentru jurații Loredana, Ștefan Bănică, Delia și Florin Ristei.

Pe parcursul celui de-al zecelea sezon, fanii X Factor vor avea ocazia să își exprime preferințele față de concurenți chiar în timpul reprezentației acestora, prin intermediul aplicației Antena 1.

La finalul fiecărei prestații, cei de acasă vor putea vedea pe Antena 1 rezultatul interacțiunilor și vor afla, astfel, dacă au fost sau nu pe aceeași lungime de undă cu jurații X Factor.

Emoția este la înălțime, la fel și ambiția celor patru jurați, care știu de la începutul sezonului ce grupe vor pregăti. Anul acesta, Loredana are categoria Mixt, Delia coordonează Grupurile, Ștefan Bănică se ocupă de Băieți, iar Florin Ristei de Fete.

Împreună cu Ilona Brezoianu, telespectatorii pot să pășească în culisele emisiunii. eXtra Factor vine cu episoade noi, exclusive, disponibile pe a1.ro și Antena PLAY.

În sezonul 10, fanii celui mai tare talent show au ocazia să simtă că fac parte din spectacolul toamnei și pe a1shop.ro. Cei de acasă vor putea găsi o serie limitată de tricouri cu designuri inspirate din universul XFactor, în exclusivitate pe a1shop.ro, platforma de pe care pot achiziţiona produse utile create pentru fanii celor mai urmărite emisiuni ale staţiei!

X Factor 2021, 3 decembrie. Claudiu Chichirău a interpretat piesa „Stone Cold”, dar a avut parte de un verdict neșteptat... X Factor 2021, 3 decembrie. Andrei Duțu, interpretare de excepție a piesei „Impossible”: „Țineți minte acest nume”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x