Antena Căutare

X Factor 2021, 8 octombrie. Cătălin Stângă a cântat o melodie proprie. Momentul rap care a luat prin surprindere jurații

Cătălin Stângă a interpretat pe scena X Factor 10 o melodie compusă de el. Concurentul a reușit să îi capteze pe jurați în preselecțiile X Factor 2021 cu melodia sa personală. Cum s-a descurcat și câți de “DA” a primit.

Cătălin Stângă  la X Factor sezonul 10 Galerie
Cătălin Stângă a interpretat pe scena X Factor 10 o melodie compusă de el. Concurentul a reușit să îi capteze pe jurați în preselecțiile X Factor 2021 cu melodia sa personală. Cum s-a descurcat și câți de “DA” a primit. | Antena 1/ X Factor

Cătălin Stângă a venit pe scena X Factor să interpreteze o piesă rap, compusă de el, care scoate în evidență problemele societății.

El și-a pus gândurile pe foaie și a venit în fața juriului cu încredere că va reuși să transmită ceea ce simte prin arta sa.

Cătălin Stângă a cântat o melodie proprie în preselecțiile de la X Factor sezon 10

Cătălin Sângă a venit pe scenă să ăți facă vocea auzită: “În seara asta am decis să vă cânt o piesă scrisă de mine despre ceea ce mă deranjează în societate, niște dume sub formă de versuri”, spune cocnurentul pe scena X Factor 10.

Auzind asta, Loredana i-a urat succes și a remarcat un aspect: “Nu este ușor să cânți o piesă proprie”.

Felul în care a cântat Cătălin, dar și versurile melodiei au reușit să îi capteze pe jurați, însă Ștefan Bănică a ținut să-i spună ce ar trebui să schimbe în timpul unui moment artistic. Loredana l-a aplaudat la final.

Citește și: X Factor 2021, 1 octombrie. Ana Vacari i-a mișcat pe jurați cu piesa Stand Up for Love. Delia și Loredana s-au ”bătut” pe ea

Jurizare Cătălin Stângă la X Factor 2021 în preselecții

Un gest specific cântăreților de rap, l-a deranjat puțin pe Ștefan Bănică.

Ștefan Bănică: “În momentul în care mă uit la tine și văd gestul ăsta de o sută de ori, trebuie să mă doară (...) ca să fiu atent la tine. E mai important gestul decât textul? Nu cred că asta-i atitudinea, asta face parte dintr-un limbaj corporal. Nu trebuie să-mi bagi în ochi gestul, despre asta este”

Concurentul însă s-a apărat spunând că “asta stă în atiutdinea de rapper dacă vrei să-ți faci înțeles mesajul”.

Delia: “Versurile nu sunt rele deloc și stai foarte bine pe flow, stai foarte bine pe dicție. Începem cu primul DA din partea mea”

Loredana: “Are talent! Din partea mea un DA”

Florin Ristei: “Frate, fă ce-ți place, cântă ce vrei, cum vrei, dar nu cred că scena X Factor este potrivită. Ai un NU pentru astă-seară”.

Ștefan Bănică: “Fii atent ce fac eu! Dacă Delia își dorește să aibă această posibilitate să te ia într-un grup, pentru faptul că apreciez fluența textului, eu pot să-ți dau un DA. Ai un DA de la mine”

Citește și: X Factor 2021, 1 octombrie. Robert Reamzey a făcut show cu o interpretare originală a piesei Take Me To Church: ”Ești nebun”

Cine este Cătălin Stângă de la X Factor 2021

Cătălin Sângă este din Bacău, mai exact din Zemeș, acesta este pasionat de muzică și povestește cum s-a apucat de cântat și de scris.

“Fac rap, nume de scenă Broke. În muzica rap tebuie să fii sincer, pentru că dacă nu ești sincer, ești fals. Prima dată am ascultat o piesă de la Paraziții, aveam vreo 13 ani, cred, și am spus că probabil am și eu talent la asta și am zis de ce să nu încerc. A fost ceva spontan, pe care nici nu știam că îl am și s-a petrecut așa, fără să-mi dau seama”, spune Cătălin Stângă în preselecțiile sezonului X Factor 10.

El este de părere că muzica rap te învață ceva: “Din rap poți învăța ceva. Sunt niște chestii educative, transpuse în versuri, în rime”.

Iubește țara sa și mai ales locul de unde vine, iar despre consătenii săi are numai lucruri bune de zis: “Oamenii sunt gospodari, oamenii sunt buni, sunt prietenoși, sunt primitori și oricând te ajută dacă ai nevoie”.

Citește și: Florin Iordache, fostul membru al trupei Krypton, va urca pe scena X Factor în calitate de concurent diseară, la Antena 1

Despre sezonul 10 X Factor. Unde poți urmări toate edițiile X Factor 2021

De zece ani, prezentatorii X Factor, Răzvan și Dani, au străbătut țara în lung și în lat pentru a găsi factorul X, iar în 2021 au pregătit și mai multe surprize pentru cei de acasă, dar și pentru jurații Loredana, Ștefan Bănică, Delia și Florin Ristei.

Pe parcursul celui de-al zecelea sezon, fanii X Factor vor avea ocazia să își exprime preferințele față de concurenți chiar în timpul reprezentației acestora, prin intermediul aplicației Antena 1.

La finalul fiecărei prestații, cei de acasă vor putea vedea pe Antena 1 rezultatul interacțiunilor și vor afla, astfel, dacă au fost sau nu pe aceeași lungime de undă cu jurații X Factor.

Emoția este la înălțime, la fel și ambiția celor patru jurați, care știu de la începutul sezonului ce grupe vor pregăti. Anul acesta, Loredana are categoria Mixt, Delia coordonează Grupurile, Ștefan Bănică se ocupă de Băieți, iar Florin Ristei de Fete.

Împreună cu Ilona Brezoianu, telespectatorii pot să pășească în culisele emisiunii. eXtra Factor vine cu episoade noi, exclusive, disponibile pe a1.ro și Antena PLAY.

În sezonul 10, fanii celui mai tare talent show au ocazia să simtă că fac parte din spectacolul toamnei și pe a1shop.ro. Cei de acasă vor putea găsi o serie limitată de tricouri cu designuri inspirate din universul XFactor, în exclusivitate pe a1shop.ro, platforma de pe care pot achiziţiona produse utile create pentru fanii celor mai urmărite emisiuni ale staţiei!

X Factor 2021, 8 octombrie. Florin Iordache, fostul membru al trupei Krypton, a cântat Man In The Mirror: "Ești o s... X Factor 2021, 8 octombrie. Larisa Olaru a interpretat piesa Call Out My Name și a surprins jurații la primele note...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x