Antena Căutare

X Factor 2021, 8 octombrie. Delia Andreea Racu a interpretat I Never Loved A Man, o piesă foarte grea, dar a făcut spectacol

Delia Andreea Racu a interpretat pe scena X Factor 10 melodia I Never Loved A Man, de Aretha Franklin. Concurenta a reușit să îi impresioneze pe jurați în preselecțiile X Factor 2021 și să îi emoționeze. Cum s-a descurcat și câți de “DA” a primit.

Delia Andreea Racu la X Factor sezonul 10 Galerie
Delia Andreea Racu a interpretat pe scena X Factor 10 melodia I Never Loved A Man, de Aretha Franklin. Concurenta a reușit să îi impresioneze pe jurați în preselecțiile X Factor 2021 și să îi emoționeze. Cum s-a descurcat și câți de “DA” a primit. | Antena 1/ X Factor

Delia Andreea Racu a venit la X Factor pentru a demonstra că are talent. Alături de familia sa care o susține necondiționat, dar mai ales alături de tatăl său de la care moștenește talentul muzical. Tatăl său este lăutar la evenimente, iar talentul s-a transmis până la ultima picătură.

Ea recunoaște că se îndreaptă mai mult către melodii care inspiră “tristețe și dramă”: “Nu știu de ce am ales stilul ăsta muzical, dar efectiv când cânt cele piese, mă regăsesc întru totul”.

Ea mai spune că piesa sa preferată este cântată de trupa Scorpions și este “Send Me An Angel”.

Delia Andreea Racu a cântat I Never Loved A Man în preselecțiile de la X Factor sezon 10

Chiar înainte de a începe momentul, Loredana a aflat că adolescenta învață la fostul liceu la care a studiat și ea, în Onești. Jurata i-a dat un sfat: "Eu zic să nu faci de râs orașul nostru. Concentrează-te".

Delia Andreea Racu a Început în forță și a demonstrat că are talentul în sânge, dar este și pregătită să-și demonstreze calitățile vocale.

În timpul momentului Loredana i-a spus Delie ce a sesizat: “E alambicată pentru ea” (n.r melodia).

Adolescenta a interpretat o piesă cu adevărat grea,dar i-a ieșit magistral. Ba chiar Delia a cântat alături de ea câteva secunde.

Citește și: X Factor 2021, 24 septembrie. Narcis Ianău, invitatul special al serii care a impresionat juriul cu vocea sa

Jurizare Delia Andreea Racu la X Factor 2021 în preselecții

Loredana: “Grea piesa asta! Foarte grea!”

Delia: “Mi se pare că a fost așa și nu se va termina niciodată trendul ăsta de oameni care vin la concursuri și cântă piese demonstrative. Felicitări pentru ambitus, ai un DA din partea mea”.

Ștefan Bănică: “Delia, ești o fată extrem de drăguță. În același timp, eu cred că este o alegere extrem de dificilă piesa Arethei Franklin, într-un ritm ternar, o măsură de trei, pentru că el mai tare m-a deranjat că nu puteai să vii în această măsură de trei. E ca și când vrei să pictezi ceva într-un chenar și întotdeauna acuarela iese peste chenar. Este extrem de greu. Ai calități vocale indiscutabile, te duci sus, acolo, mi-au plăcut și unele floricele. Una peste alta, ești un material de lucrat înc azul în care Florin vrea să te ia în echipa lui. Delia, răspunsul meu este NU”.

Loredana: “Delia, dragă, ești surprinzătoare. Tu ești doar o fată mare, cu o voce mare. Ții ștacheta foarte sus pentru Onești și mă bucur foarte mult, sunt mândră de tine, dar să ai curajul să cânți Aretha Franklin la 15 ani este cu adevărat o mare provocare. Ai o voce foarte clară, foarte puternică așa că din partea mea ai un DA”

Florin Ristei: “Ai material bun de lucrat și pare că ai și dorință, nu? Dacă îți dau un DA, să știi că trebuie să muncești mult și să știi că trebuie să schimbă niște treburi. Îți dau un DA astă seară”

Citește și: X Factor 2021, 24 septembrie. Yarina Cozma, interpretarea originală a piesei „Săracă inima mea” cu care a emoționat juriul

Cine este Delia Andreea Racu de la X Factor 2021

Delia Andreea Racu este din Onești și are 16 ani. Visează să facă muzică și este pasionată de acordurile muzicale.

A făcut liceul la Colegiul Național Dimitrie Cantemir, acolo unde a studiat și Loredana. Pe vreme a sa era Liceul Energetic.

Adolescenta este foarte atașată de tatăl său și povestește ce relație minuantă au.

“Tatăl meu este cel mai bun prieten al meu și avem o relație foarte specială. Ne leagă muzica și cele mai grele momente din viața mea sunt plecările lui tata la muncă, în Belgia. Este foarte grea despărțirea și sufăr destul dem mult pe subiectul ăsta", spune concurenta În preselecții.

“Faptul că tata este astăzi lângă mine înseamnă foarte mult și mă bucur că mă poate vedea pe scena de la X Factor”, mai spune Delia Andreea Racu.

Citește și: X Factor 2021, 24 septembrie. John Smith Zanger, show total la 71 de ani cu piesa „Bad case of loving you”

Despre sezonul 10 X Factor. Unde poți urmări toate edițiile X Factor 2021

De zece ani, prezentatorii X Factor, Răzvan și Dani, au străbătut țara în lung și în lat pentru a găsi factorul X, iar în 2021 au pregătit și mai multe surprize pentru cei de acasă, dar și pentru jurații Loredana, Ștefan Bănică, Delia și Florin Ristei.

Pe parcursul celui de-al zecelea sezon, fanii X Factor vor avea ocazia să își exprime preferințele față de concurenți chiar în timpul reprezentației acestora, prin intermediul aplicației Antena 1.

La finalul fiecărei prestații, cei de acasă vor putea vedea pe Antena 1 rezultatul interacțiunilor și vor afla, astfel, dacă au fost sau nu pe aceeași lungime de undă cu jurații X Factor.

Emoția este la înălțime, la fel și ambiția celor patru jurați, care știu de la începutul sezonului ce grupe vor pregăti. Anul acesta, Loredana are categoria Mixt, Delia coordonează Grupurile, Ștefan Bănică se ocupă de Băieți, iar Florin Ristei de Fete.

Împreună cu Ilona Brezoianu, telespectatorii pot să pășească în culisele emisiunii. eXtra Factor vine cu episoade noi, exclusive, disponibile pe a1.ro și Antena PLAY.

În sezonul 10, fanii celui mai tare talent show au ocazia să simtă că fac parte din spectacolul toamnei și pe a1shop.ro. Cei de acasă vor putea găsi o serie limitată de tricouri cu designuri inspirate din universul XFactor, în exclusivitate pe a1shop.ro, platforma de pe care pot achiziţiona produse utile create pentru fanii celor mai urmărite emisiuni ale staţiei!

X Factor 2021, 8 octombrie. Florentina Țuchel Matei a impresionat juriul cu interpretarea melodiei Mad About the Boy... X Factor 2021, 8 octombrie. Florin Iordache, fostul membru al trupei Krypton, a cântat Man In The Mirror: "Ești o s...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x