Antena Căutare

X Factor 2021, 8 octombrie. Edson D'Alessandro i-a emoționat pe jurații cu interpretarea melodiei Hallelujah, dar și cu povestea

Edson D'Alessandro a interpretat pe scena X Factor 10 melodia Hallelujah, de Jeff Buckley. Concurentul a reușit să îi impresioneze pe jurați în preselecțiile X Factor 2021 și să îi emoționeze cu povestea sa de viață. Cum s-a descurcat și câți de “DA” a primit.

Alessandro Edson pe scena X Factor 2021, sezonul 10 Galerie
Alessandro Edson a interpretat pe scena X Factor 10 melodia Hallelujah, de Jeff Buckley. Concurentul a reușit să îi impresioneze pe jurați în preselecțiile X Factor 2021 | Antena 1/ X Factor

Edson D'Alessandro este italian și a venit la X Factor România să-și arate talentul și să-și spună povestea emoționantă de viață.

Concurentul de la X Factor sezonul 10 este dovada vie a unui luptător, care a reușit să traverseze o perioadă grea din viața sa la o vârstă la care copiii se joacă cu jucării și trăiesc în inocența lor.

Edson D'Alessandro a pășit în fața juraților și a vorbit despre momentul când și-a pierdut familia, iar viața care a urmat a fost un șir nesfârșit de încercări. De la dormitul pe stradă, în băile publice, până la a îndura foamea și sărăcia, Edson le-a trăit pe toate. Și în ciuda vieții care nu a fost prietenoasă cu el, acesta își spune povestea vindecat de trecutul care i-a fost cel mai mare dușman.

Edson D'Alessandro a cântat Hallelujah în preselecțiile de la X Factor sezon 10

Edson D'Alessandro a cântat pe scena X Factor, în preselecții, melodia Hallelujah, de Jeff Buckley, iar de la primele acorduri i-a impresionat pe jurați și le-a captat atenția.

Concurentul din sezonul 10 a reușit să-i poarte într-un carusel de emoții, iar melodia interpretată, o rugăciune sublimă, care a venit în completarea poveștii sale care i-a marcat existența.

Vocea sa i-a impresionat pe jurați, care au privit neclintiți momentul muzical, iar din când în când, privirile aruncate unul către celălalt vorbeau despre cât de impresionați sunt de avântul lui pe scenă.

Citește și: X Factor 2021, 1 octombrie. Cătălin Andrei Budea a făcut show în preselecții cu piesa Amnesia, din repertoriul lui Roxen

Jurizare Edson D'Alessandro la X Factor 2021 în preselecții

Loredana: “Vocea ta este un liant, ne-a legat, ne-a unit. Ai cântat sublim. Ai trăit, am simțit prin privirea ta conexiunea cu Dumnezeu. Felicitări! Ești minunat, ești fantastic! În această seară, un mare DA”.

Delia: “Ești un talent nativ, pur! Se vede că nu a venit în urma unui studiu pe la nu știu ce școală, prin nu știu ce profesori. Așa te-ai născut, talentat! Felicitări! Răspunsul meu este DA”.

Florin Ristei: “Uite că grupa lui Ștefan începe să fie din ce în ce mai tare și să ne facem griji din ce în ce mai mult. Pentru că simt eu că te duci în Bootcamp, ai un DA de la mine”.

Ștefan Bănică: “Florin, m-ai surprins, chiar plăcut de tata asta! Edson, n-ai venit să demonstrezi ceea ce este mare lucru. În general concurenții vin să demonstreze ceva, pentru că așa e la concurs, e firesc. Tu ai venit să cânți, dar feeling-ul tău, ce ai pe dinăuntru ăsta nu ți-l poate lua nimeni indiferent de concurs, indiferent din ce țară ești, indiferent unde te-ai afla. Ăla rămâne acolo. Edson ai patru de DA”.

  • Alessandro Edson a primit 4 DA și este în BOOTCAMP la Ștefan Bănică

Citește și: Delia a scos armele la bătaie pentru a ”fura” o concurentă X Factor: ”E o strategie aici, tu ești valoroasă!”

Cine este Edson D'Alessandro de la X Factor 2021

Edson D'Alessandro, din Italia, mai exact din Napoli, este italo-brazilian și a venit la X Factor pentru a-și arăta talentul: “Este un X Factor frumos și îmi place să fiu în joc”. Edson D'Alessandro are în floarea vârstei, are 24 de ani și deși are muzica în sânge, în viața de zi cu zi muncește ca motostivuitorist. Acesta este bărbat în toată firea, logodit și cu un job stabil.

“În viața de zi cu zi lucrez. Unt motostivuitorist și conduc un stivuitor mare. Locuiesc cu mama și cu tata. Cu femeile stau bine. Eu iubesc o singură femeie și gata. Sunt logodit. Sper să ajung la inimile oamenilor cu muzica mea”, spune în preselecții Edson D'Alessandro.

În spatele zâmbetului și a stăpânirii de sine este, însă, o poveste care i-a marcat existența.

“M-am născut în Brazilia. Când aveam 4 ani mi-am pierdut mama și tatăl și am stat pe stradă înfometat și înconjurat de sărăcie. Așa că eram singur, fără nimeni și fără nimic. Am stat pe stradă aproximativ 4 ani, în Brazilia. A fost greu pentru că eram mic, așa că a trebuit să dorm în băile publice, pe stradă. Imaginați-vă un copil mic care stă pe stradă”, povestește Edson D'Alessandro.

Însă povestea vieții lui s-a schimbat atunci când o familie și-a deschis brațele să îl primească:

“Dar acum am mamă și tată, sunt italieni, care mă iubesc foarte mult. Mi-au dat o viață nouă. Mulțumesc lui Dumnezeu (...). Dar acum sunt aici, sunt salvat. (...). Eu mereu am spus: nu toți ne naștem norocoși”, spune Edson D'Alessandro.

Citește și: X Factor 2021, 1 octombrie. Cosmina Cotoroș a impresionat jurul cu Send My Love a lui Adele

Despre sezonul 10 X Factor. Unde poți urmări toate edițiile X Factor 2021

De zece ani, prezentatorii X Factor, Răzvan și Dani, au străbătut țara în lung și în lat pentru a găsi factorul X, iar în 2021 au pregătit și mai multe surprize pentru cei de acasă, dar și pentru jurații Loredana, Ștefan Bănică, Delia și Florin Ristei.

Pe parcursul celui de-al zecelea sezon, fanii X Factor vor avea ocazia să își exprime preferințele față de concurenți chiar în timpul reprezentației acestora, prin intermediul aplicației Antena 1.

La finalul fiecărei prestații, cei de acasă vor putea vedea pe Antena 1 rezultatul interacțiunilor și vor afla, astfel, dacă au fost sau nu pe aceeași lungime de undă cu jurații X Factor.

Emoția este la înălțime, la fel și ambiția celor patru jurați, care știu de la începutul sezonului ce grupe vor pregăti. Anul acesta, Loredana are categoria Mixt, Delia coordonează Grupurile, Ștefan Bănică se ocupă de Băieți, iar Florin Ristei de Fete.

Împreună cu Ilona Brezoianu, telespectatorii pot să pășească în culisele emisiunii. eXtra Factor vine cu episoade noi, exclusive, disponibile pe a1.ro și Antena PLAY.

În sezonul 10, fanii celui mai tare talent show au ocazia să simtă că fac parte din spectacolul toamnei și pe a1shop.ro. Cei de acasă vor putea găsi o serie limitată de tricouri cu designuri inspirate din universul XFactor, în exclusivitate pe a1shop.ro, platforma de pe care pot achiziţiona produse utile create pentru fanii celor mai urmărite emisiuni ale staţiei!

X Factor 2021, 8 octombrie. Larisa Olaru a interpretat piesa Call Out My Name și a surprins jurații la primele note... X Factor 2021, 8 octombrie. Flow Fusion: ADN, Krem și Mistah White show de zile mari. Mișcările și versurile care au sur...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x