Antena Căutare

X Factor 2021, 8 octombrie. Florentina Țuchel Matei a impresionat juriul cu interpretarea melodiei Mad About the Boy

Florentina Țuchel Matei a interpretat pe scena X Factor 10 melodia Mad About the Boy, de Dinah Washington și Walter Rodell. Concurenta a reușit să îi impresioneze pe jurați în preselecțiile X Factor 2021 și să îi fascineze cu siguranța și cu interpretarea sa. Cum s-a descurcat și câți de “DA” a primit.

Florentina Țuchel Matei la X Factor sezonul 10 Galerie
Florentina Țuchel Matei a interpretat pe scena X Factor 10 melodia Mad About the Boy, de Dinah Washington și Walter Rodell. Concurenta a reușit să îi impresioneze pe jurați în preselecțiile X Factor 2021 | Antena 1/ X Factor

În ediția 7 de la X Factor sezonul 10, Florentina Țuchel Matei a intrat pe scenă cu o încredere clădită în ani de experiență și a intrat în vorbă cu jurații. De când a intrat pe scenă, cineva din backstage a remarcată că ea seamănp cu Monica Anghel.

Discuția relaxantă a curs în jurul meseriei sale și a parcursului profesional până în prezent. Florin Ristei și Florentina au un lucru în comun, sunt amândoi din Galați, iar juratului X Factor îi este cunoscut numele concurentei.

După încheierea poveștilor, Florentina Țuchel Matei și-a început interpretarea din preselecții.

Florentina Țuchel Matei a cântat Mad About the Boy în preselecțiile de la X Factor sezon 10

În cea de-a șaptea ediție a show-ului muzical, Florentina Țuchel Matei a ales să interpreteze o piesă deloc ușoară, dar pentru care era foarte pregătită.

Cu o experiență ce nu poate fi dobândită decât în ani de muncă, concurenta de la X Factor sezonul 10 a reușit să capteze atenția juriului cu felul în care s-a jucat cu vocea pe melodie.

În momentul unei pauze muzicale, când doar instrumentalul trebuia să se audă, Florentina Țuchel Matei a știut cum să umple pauza în care nu cânta, spunând: “Și ăsta e un trompetist”.

Momentul a adus zâmbetul pe buze juraților, iar la final Delia s-a ridicat și a aplaudat-o în picioare.

Citește și: X Factor 2021, 1 octombrie. Ainhoa Sanchez Millan a convins juriul cu Rise Up de la Andra Day: ”Excepțional, bravo”

Jurizare Florentina Țuchel Matei la X Factor 2021 în preselecții

Delia: “Doamne, îți mulțumesc că trimiți și oameni de genul la X Factor. Superb a fost! Este unul dintre cele mai bune momente de X Factor în general! A fost spectacol pentru noi”

Florin Ristei: “Ăsta este un moment care nu prea trebuie să se jurizeze. Ce să mai vorbesc aiurea… Răspunsul meu este DA”

Ștefan Bănică: “Mi se pare cel mai bun moment muzical pentru categoria ta. Răspunsul meu este un mare DA”

Loredana: “Îmi place că știi să-ți vinzi marfa. Ai experiență de viață și siguranța asta de sine pe care o femeie o capătă de la o anumită vârstă. Trebuie să recunoaștem că este greu să fii femeie și e greu să fii femeie într-o lume a bărbaților, mai ales acolo în Dubai. În seara asta ești în echipa mea și ai un DA”

  • Florentina Tuchel Matei a primit 4 DA și este în BOOTCAMP la Loredana

După ce concurenta a părăsit scena, jurații au continuat discuția, uimiți și încântați de performanța făcută. Florin ristei a mărturisit la testimoniale: "A cântat de am înghețat! Avea Factorul X, avea...".

Delia a spus la testimoniale: "A fost momentul serii! Nu am mai avut niciodată o astfel de voce la X Factor"

Citește și: X Factor 2021, 1 octombrie. Andrei Duțu a cucerit juriul cu intepretarea piesei All I Want de la Kodaline: Nu a cântat nimeni așa

Cine este Florentina Țuchel Matei de la X Factor 2021

Florentina Țuchel Matei este din Galați, însă lucrează în Dubai, acolo unde s-a mutat încă din ‘99. Esta pasionată de muzică și spune că toată energia ei vine din acordurile muzicale.

Este brand manager pe regiunea Orientului Mijlociu și Africa pentru o companie din Dubai cu distribuție pe domeniul medico-estetic.

Concurenta de la X Factor s-a dus în Dubai pe un contract: “M-am dus pe un contract, pe termen scurt, pe termen de vară. Pe vremea aceea predam ca învățătoare în Galați. (...) Numele meu de domnișoară era Florentina Țuchel,a cum sunt Matei. Deci eram învățătoare, predam și am primit contract pe termen de vară în Dubai. Ce fac eu, da fapt, lucrez într-o companie de distribuție pe domeniul medico-estetice - deci e foarte cool, mie îmi place foarte mult ceea ce fac. Am rolul de brand manager pe regiunea Orientul Mijlociu și Africa”.

Florentina Țuchel Matei spune că pasiunea ei pentru muzică a ajutat-o foarte mult în carieră, mai ales când ține traininguri pentru că reușește să vină cu o doză de entertainment: “Faptul că eu cânt mă ajută foarte mult când fac traininguri pentru că li se pare că sunt distractivă”, a spus concurenta de la X Factor sezonul 10.

Citește și: X Factor 2021, 1 octombrie. Alisa Iancu a fost pe placul juriului cu interpretarea melodiei Skinny Love: ”Văzut, plăcut, votat”

Despre sezonul 10 X Factor. Unde poți urmări toate edițiile X Factor 2021

De zece ani, prezentatorii X Factor, Răzvan și Dani, au străbătut țara în lung și în lat pentru a găsi factorul X, iar în 2021 au pregătit și mai multe surprize pentru cei de acasă, dar și pentru jurații Loredana, Ștefan Bănică, Delia și Florin Ristei.

Pe parcursul celui de-al zecelea sezon, fanii X Factor vor avea ocazia să își exprime preferințele față de concurenți chiar în timpul reprezentației acestora, prin intermediul aplicației Antena 1.

La finalul fiecărei prestații, cei de acasă vor putea vedea pe Antena 1 rezultatul interacțiunilor și vor afla, astfel, dacă au fost sau nu pe aceeași lungime de undă cu jurații X Factor.

Emoția este la înălțime, la fel și ambiția celor patru jurați, care știu de la începutul sezonului ce grupe vor pregăti. Anul acesta, Loredana are categoria Mixt, Delia coordonează Grupurile, Ștefan Bănică se ocupă de Băieți, iar Florin Ristei de Fete.

Împreună cu Ilona Brezoianu, telespectatorii pot să pășească în culisele emisiunii. eXtra Factor vine cu episoade noi, exclusive, disponibile pe a1.ro și Antena PLAY.

În sezonul 10, fanii celui mai tare talent show au ocazia să simtă că fac parte din spectacolul toamnei și pe a1shop.ro. Cei de acasă vor putea găsi o serie limitată de tricouri cu designuri inspirate din universul XFactor, în exclusivitate pe a1shop.ro, platforma de pe care pot achiziţiona produse utile create pentru fanii celor mai urmărite emisiuni ale staţiei!

X Factor 2021, 8 octombrie. Ștefan Dincă a cântat Writing's On The Wall și a provocat o discuție amuzantă despre meseria... X Factor 2021, 8 octombrie. Delia Andreea Racu a interpretat I Never Loved A Man, o piesă foarte grea, dar a făcut spect...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x