Antena Căutare

X Factor 2021, 8 octombrie. Larisa Olaru a interpretat piesa Call Out My Name și a surprins jurații la primele note

Larisa Olaru a interpretat pe scena X Factor 10 melodia Call Out My Name, de The Weeknd. Concurenta a reușit să îi impresioneze pe jurați în preselecțiile X Factor 2021, deși a început timid. Cum s-a descurcat și câți de “DA” a primit.

Larisa Olaru la X Factor sezonul 10 Galerie
Larisa Olaru a interpretat pe scena X Factor 10 melodia Call Out My Name, de The Weeknd. Concurenta a reușit să îi impresioneze pe jurați în preselecțiile X Factor 2021, deși a început timid. | Antena 1/ X Factor

Concurenta a surprins jurații la primele note, chiar dacă a fost mai timidă, iar emoțiile s-au simțit imediat.

Obișnuită să cânte, experiența și-a spus cuvântul, însă trăirea pe scena X Factor este fără doar și poate unică. Interpretarea sa i-a purtat pe jurați pe note muzicale care le-au captat atenția.

Larisa Olaru a cântat Call Out My Name în preselecțiile de la X Factor sezon 10

Începutul melodiei nu a părut promițător, însă când Larisa s-a instalat pe scenă și a pus stăpânire pe microfon, a scăpat de teama de început și a făcut show.

Aceasta are calități vocale în fața cărora jurații nu au rămas indiferenți. Ea a reușit să le ofere un moment artistic demn de laudă și să demonstreze că este o voce ce merită să facă parte dintr-un concurs atât de mare ca X Factor.

Momentul Larisei Olaru din preselecțiile sezonului 10 a fost atât delicat, cât și ușor agresiv, fapt remarcat de Florin Ristei.

Delia și Loredana au aplaudat-o la finalul momentului pe tânăra cântăreață.

Citește și: X Factor 2021, 24 septembrie. Szymon Grzybacz a venit din Polonia și a impresionat juriul cu interpretarea piesei „Someday”

Jurizare Larisa Olaru la X Factor 2021 în preselecții

Loredana: “Draga mea, ai o voce bună! Ai început puțin nesigur, dar te-ai redresat și îmi dau seama că ai ceea ce trebuie ca să poți să rămâi în acest concurs, ești frumoasă… Din partea mea în seara aceasta e un DA”

Ștefan Bănică: “Pe mine nu m-a lăsat indiferent interpretarea ta, răspunsul meu este DA”

Delia: “Sunt aici cu tine, țin cu tine, îți dau un DA”

Florin Ristei: “Ai cântat foarte în forță, ne-ai lovit, ai fost ușor agresivă. Ai potențial, ai voce, n-ai dozaj! (...) Dar am văzut că știi și să nuanțezi când vrei, spre final. Ai un NU astă-seară”

Citește și: X Factor 2021, 24 septembrie. Secret Society, trupa rock care a cântat superb o piesă de la Bon Jovi

Cine este Larisa Olaru de la X Factor 2021

Larisa Olaru este o tânără pasionată de muzică. Vine din Constanța, mai exact din Corbu, acolo unde este o figură cunoscută pentru talentul său.

Cântă și încântă oamenii pe la petreceri, nunți și botezuri și visează să fie celebră. Vrea să-și facă vocea auzită și dincolo de locul său natal, acolo unde e apreciată de toată lumea.

“Cei din Corbu mă cunosc, le când la nunți, la botezuri, la petreceri, în general. X Factor este cel mai mare show din România și mi se pare cel mai important și aș vrea ca vocea mea să se audă și la radio, nu doar la mine în Corbu. E cel mai mare vis al meu să devin celebră”, spune Larisa Olaru la testimoniale.

Citește și: X Factor 2021, 24 septembrie. Bogdan Panaite Casper a făcut un moment de rap improvizat folosind cuvinte date de juriu

Despre sezonul 10 X Factor. Unde poți urmări toate edițiile X Factor 2021

De zece ani, prezentatorii X Factor, Răzvan și Dani, au străbătut țara în lung și în lat pentru a găsi factorul X, iar în 2021 au pregătit și mai multe surprize pentru cei de acasă, dar și pentru jurații Loredana, Ștefan Bănică, Delia și Florin Ristei.

Pe parcursul celui de-al zecelea sezon, fanii X Factor vor avea ocazia să își exprime preferințele față de concurenți chiar în timpul reprezentației acestora, prin intermediul aplicației Antena 1.

La finalul fiecărei prestații, cei de acasă vor putea vedea pe Antena 1 rezultatul interacțiunilor și vor afla, astfel, dacă au fost sau nu pe aceeași lungime de undă cu jurații X Factor.

Emoția este la înălțime, la fel și ambiția celor patru jurați, care știu de la începutul sezonului ce grupe vor pregăti. Anul acesta, Loredana are categoria Mixt, Delia coordonează Grupurile, Ștefan Bănică se ocupă de Băieți, iar Florin Ristei de Fete.

Împreună cu Ilona Brezoianu, telespectatorii pot să pășească în culisele emisiunii. eXtra Factor vine cu episoade noi, exclusive, disponibile pe a1.ro și Antena PLAY.

În sezonul 10, fanii celui mai tare talent show au ocazia să simtă că fac parte din spectacolul toamnei și pe a1shop.ro. Cei de acasă vor putea găsi o serie limitată de tricouri cu designuri inspirate din universul XFactor, în exclusivitate pe a1shop.ro, platforma de pe care pot achiziţiona produse utile create pentru fanii celor mai urmărite emisiuni ale staţiei!

X Factor 2021, 8 octombrie. Cătălin Stângă a cântat o melodie proprie. Momentul rap care a luat prin surprindere jurații... X Factor 2021, 8 octombrie. Edson D'Alessandro i-a emoționat pe jurații cu interpretarea melodiei Hallelujah, dar și cu ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x