Antena Căutare

X Factor & KFC – două filosofii de brand #pebune

Cu X Factor și KFC, tot ce vezi și simți e pe #pebune. Sunt două branduri cu filosofii puternice, care au decis să colaboreze datorită lucrurilor pe care le au în comun: atât la KFC, cât și la X Factor, tot ce vezi și simți e autentic, de la pui proaspăt, gătit în restaurantele KFC, până la emoții reale ale concurenților și juraților aflați în platoul X Factor.

X Factor & KFC – două filosofii de brand #pebune
X Factor & KFC – două filosofii de brand #pebune

Nu doar produsele și bucătarii sunt #pebune la KFC, ci și implicarea pe partea de entertainment, domeniu în care brand-ul investește în mod constant.

Asemenea X Factor, KFC este un brand puternic, așa că această colaborare, născută din dorința de a face entertainment de calitate, a venit cât se poate de firesc. Asemenea KFC, și X Factor oferă publicului un produs real. Când un concurent ajunge pe scenă, știi că ce trăiește atunci și acolo este adevărat și aproape că poți să simți asta și tu, de la tine de acasă, chiar pe pielea ta.

Niciun moment X Factor nu se compară cu altul, dar toate au în comun acele trăiri unice, autentice. Experiențele, poveștile, emoțiile prezentate în cadrul show-ului de la Antena 1 sunt adevărate, la fel și toate produsele de la KFC. Tocmai de aceea, datorită acestor valori comune, în care cred și după care se ghidează, KFC și X Factor și-au dat mâna #pebune.

O studentă va da frâu liber emoțiilor pe scena X Factor, azi, de la 20:30, la Antena 1: „În locul lui Florin Ristei, nu ... X Factor 2021, 22 octombrie. Anastasia Maria Solomie a reinterpretat piesa „Au înnebunit salcâmii” și i-a surprins total...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x