Antena Căutare

X Factor revine cu reguli noi! Juratul Florin Ristei face primele dezvăluiri despre sezonul 9: „E puțin mai diferit de data aceasta”

Noul sezon al emisiunii „X Factor” a pregătit surprize mari pentru public! Componența juriului s-a schimbat și asta nu e tot! Florin Ristei a făcut primele dezvăluiri despre sezonul 9 al show-ului!

X Factor revine cu reguli noi! Juratul Florin Ristei face primele dezvăluiri despre sezonul 9: „E puțin mai diferit de data aceasta” Galerie
Florin Ristei la emisiunea „X Factor” de la Antena 1

Anul acesta avem o surpriză la pupitrul juraţilor. Alături de Delia şi Ştefan Bănică au venit Loredana Groza şi Florin Ristei. Artistul a dezvăluit cum este trecerea de la statutul de câştigător al marelui premiu „X Factor” la cel de jurat!

FLORIN RISTEI, DEZVĂLUIRI DESPRE SEZONUL 9 „X FACTOR”

Prin intermediul unui apel video, noul jurat a explicat ce s-a schimbat în sezonul 9 „X Factor” și la ce ar trebui să se aștepte publicul.

citește și: Așa ceva n-ai mai văzut! Cum se distrează Delia și Loredana în pauzele de la filmări. Artistele au făcut show total la X Factor | Video

„Cum să fie trecerea? Cred că e visul oricărui câștigător și visul oricărui om de televiziune, fiindcă e foarte mișto să te afli de ambele părți ale biroului. Nu pot să vă zic câștigătorul, însă e un sezon puternic, e un sezon și cu străini puternici și e un sezon în care mie mi se pare că s-a schimbat puțin atmosfera, s-a ridicat nivelul față de ultimul X Factor.

Răzvan și Dani s-au întors, ceea ce mie mi se pare senzațional pentru emisiune, sunt mare fan. Ștefan Bănică în juriu, Loredana în juriu, Delia în juriu...Cred că e aproape de ajuns încât să zici că sunt la un loc cele trei icon-uri din țară: o divă, cea mai bună voce feminină actuală și Ștefan Bănică, un profesionist senzațional.

X Factor revine cu reguli noi! Juratul Florin Ristei face primele dezvăluiri despre sezonul 9: „E puțin mai diferit de data aceasta”

Florin Ristei la emisiunea „X Factor” de la Antena 1

Și eu, care pot să privesc acum din perspectiva celui care trebuie să ajungă un X Factor, dar și din perspectiva celui care îl caută pe acel X Factor, ceea ce e un lucru foarte tare până acum”, a dezvăluit Florin Ristei.

Dezvăluirile nu s-au oprit aici, căci îndrăgitul artist a explicat și cum se va face jurizarea concurenților din sezonul 9 „X Factor”:

citește și: Actrița Ilona Brezoianu în culisele X Factor, în curând, pe AntenaPlay

„Le-am și zis concurenților că o să fim mai exigenți cu cei care știu să cânte și mai puțin exigenți care nu știu să cânte și care nu înțeleg dacă le-am explica. Acest sezon e mai diferit, puțin mai tehnic, mai exigent. Suntem singurul X Factor din lume care se face în acest prezent, singura emisiune care și-a asumat răspunderea asta în 2020”, a precizat Florin Ristei, care a ajuns de la câștigător la jurat al emisiunii „X Factor”.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

DESPRE SEZONUL 9 „X FACTOR” DE LA ANTENA 1

Sezonul 9 X Factor, de la Antena 1, îi aduce la masa juriului pe Ștefan Bănică, Loredana, Delia și Florin Ristei. Cei patru jurați vor încerca să descopere factorul X și să îl atragă în grupa sa, pentru a câștiga marele trofeu.

citește și: Ștefan Bănică, Loredana, Delia și Florin Ristei caută ”factorul X” în cel de-al nouălea sezon, la Antena 1

Noul sezon X Factor va avea premiera în această toamnă, la Antena 1.

Anul acesta, audițiile vor avea loc la București, nu și în alte orașe din țară, așa cum fanii X Factor erau obișnuiți.

„X Factor” sezonul 9 va aduce pe micile erane competitori diverși, talentați, dar și mult entuziasm de care vrem să ne bucurăm împreună. Stai alături de noi pentru că urmează clipe greu de uitat, la Antena 1!

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x