Antena Căutare

Toată lumea a izbucnit în plâns când a auzit-o cântând. Teatrul și muzica pot face lucruri minunate: „Am trăit una dintre cele mai frumoase stări”

Se spune că un artist complet trebuie să știe să joace pe scenă și să cânte la fel de bine. Andreea Mera asta a încercat, iar în mare parte i-a ieșit. Sau cel puțin așa ne indică semnalele din backstage și public

Se spune că un artist complet trebuie să știe să joace pe scenă și să cânte la fel de bine. Andreea Mera asta a încercat, iar în mare parte i-a ieșit. Sau cel puțin așa ne indică semnalele din backstage și public.

Tânăra este studentă la actorie și ce altceva ar fi putut alege dacă nu o arie dintr-un musical. Atât de mult s-a transpus în rol și atât de bine i-a ieșit momentul încât susținătorii săi din backstage, dar și simpli spectatori au lăcrimat în timpul piesei.

Singurele păreri care contează, însă, sunt cele ale juraților, care trebuie să confirme ceea ce oamenii au părut că au acceptat deja.

Ne cunoaștem din... vedere sau din concerte? Horia are parte de o surpriză pe scena X Factor: „Să cânți bine că ne supăr... Moment NEOBIȘNUIT la X Factor: O trupă cam... inegală! Rone și Bia au plăcut doar pe jumătate: „Am văzut un Tupac și cev...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x