XFactor

Vezi ediţiile integrale pe AntenaPlay!

De Valentine’s Day, What’s UP lansează piesa “Hana” - “Astăzi, de Ziua Indrăgostiților, vă doresc sa dați  play și să vă lasați purtați de stare“

 
+2 click pentru
galerie

Cine s-a gândit să ne audcă o piesă nouă chiar în ziua în care se vorbește despre flori, ciocolată, cină romantică și dragoste? Ei bine, de Ziua Îndrăgostiților, What’s UP vine cu o declaratie de dragoste "spumoasă”, plina de emotii: “Hana”. Piesa este compusă de What's UP și produsă de Tudor Monroe.

“Este poate cea mai îndrăzneață piesă a mea, de până acum. Odată cu lansarea canalului meu de YouTube, mi-am dorit să pot urca un conținut cât mai diversificat. «Hana» este o piesa care vorbește despre cele mai ascunse secrete, despre trăiri intense, minciuni, dar, pana la urma, este tot o poveste de dragoste. Astăzi, de Ziua Îndrăgostiților, Astăzi, de Ziua Indrăgostiților, vă doresc sa dați  play și să vă lasați purtați de stare“, a declarat artistul.

Videoclipul melodioei a fost regizat de Ionuț Trandafir și produs de Radu Selaru, cei cu care What’s UP a colaborat și în trecut pentru alte videoclipuri, precum “La tine”, “A mea” (ft. Ruby), “Asa-mi vine” (ft. Ioana Ignat) și “Ora 2”.

What’s UP, unul dintre cei mai difuzați artiști, a lansat hituri precum “La tine”, “Bine”, “Piesa mea de dor”, “Taxi”, cântece ce au adunat zeci de milioane de vizualizari pe YouTube și au cucerit topurile muzicale.

Whatzy a cunoscut succesul atât solo, cât și printr-o serie de piese în colaborare cu artiști precum Andra, Alina Eremia, Shift, Ruby și alții.

De ziua lui de nastere, What’s UP a facut cadou publicului: ”Ora 2”, primul episod din seria "Project Islanda”, parte din viitorul video-album al artistului, #POVESTEAINIMII. Anul acesta, What’s UP pregatește feat-uri surpriză cu unii dintre cei mai iubiți artiști la ora actuală, dar și proiecte noi.

Nu ratati reactiile juratilor in exclusivitate pe AntenaPlay!
Daca ati ratat la televizor momentul jurizarii, discutiile dintre jurati sau reactiile acestora va invitam pe https://antenaplay.ro/xfactor​ sa le urmariti in exclusivitate!

Show este oferit de partenerul Orange, live, si pe aplicatia XFactor de iOS si Android!

Unde ne putem întâlni zi de zi :)
Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din X Factor, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/xfactor şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/xfactor.romania/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/thexfactora1. Pe Insta suntem aici: https://www.instagram.com/xfactor.romania

Nu pierde cele mai tari editii X Factor! Le poti urmări LIVE oricand pe AntenaPlay: https://goo.gl/bt71XT. Intră acum!

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe