XFactor

Vezi ediţiile integrale pe AntenaPlay!

COLECTIV! Imaginea suferinţei! Radu Mitrea, concurentul de la X Factor, a trecut, LA PROPRIU, prin focurile Iadului: "Mi-au pus grefe pe mâini. A doua oară am clacat când unul dintre prieteni a murit"

 
+3 click pentru
galerie

Radu Mitrea este un supravieţuitor, un exemplu. În urmă cu aproape doi ani, într-o seară de vineri, se afla în clubul Colectiv, locul în care s-au stins nevinovaţi 65 de tineri

Radu se consideră norocos şi mulţumeşte lui Dumnezeu pentru a doua şansă la viaţa: ”Am ieșit într-o seară cu băieții la o bere și un concert. La un moment dat a început un incendiu din care am scăpat puțin cam șifonat. Mi-au ars ambele mâini, depindeam de cineva să mă hrănească, să merg la baie. Dar prin comparație cu cei care au fost acolo, eu am fost extraordinar de bine... Noroc, cred că asta a fost...”. 

Recuperarea a fost grea, a crezut că nu va mai putea cânta niciodată la chitara pe care o iubea atât de mult: “Pe mâini mi-au pus grefe cu piele de pe picioare. Am făcut recuperare, mi-am revenit și acum sunt bine, sănătos și foarte recunoscător că sunt aici și că putem purta această conversație. La scurt timp după ce am fost externat, un prieten care rămăsese în spital a murit... Acela a fost al doilea punct critic pentru mine”.

Radu Mitrea are 23 de ani, mult optimism şi o poftă incredibilă de viaţa în ciuda a tot. "Dacă există un lucru pe care incidentul Colectiv l-a adus în viața mea, acela a fost un dram de pozitivitate. Am învățat să mă bucur mai mult de momente, pentru că viața e scurtă... Am două variante, să fiu relaxat și să zâmbesc sau să fiu frustrat și să plâng... Nu mi-a luat foarte mult să învăț să cânt din nou, ci mai degrabă să îmi conving mâinile să facă ce vreau eu. Imediat după ce m-am reapucat să cânt la chitară, au început să mă doară încheieturile, mă durea chiar mai tare decât când am învățat prima dată”, a mai povestit Radu.

VEZI AICI CUM S-A DESCURCAT LA X FACTOR!

Nu ratati reactiile juratilor in exclusivitate pe AntenaPlay!
Daca ati ratat la televizor momentul jurizarii, discutiile dintre jurati sau reactiile acestora va invitam pe https://antenaplay.ro/xfactor​ sa le urmariti in exclusivitate!

Show este oferit de partenerul Orange, live, si pe aplicatia XFactor de iOS si Android!

Unde ne putem întâlni zi de zi :)
Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din X Factor, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/xfactor şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/xfactor.romania/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/thexfactora1. Pe Insta suntem aici: https://www.instagram.com/xfactor.romania

Nu pierde cele mai tari editii X Factor! Le poti urmări LIVE oricand pe AntenaPlay: https://goo.gl/bt71XT. Intră acum!

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe