XFactor

PREMIERA: 26 august | DUMINICĂ | ora 20.00

"Cu tine viaţa nu e grea, e necesito"! Delia a plecat, IAR!!!, într-o vacanţă exotică. Jurata de la X Factor, imagini de senzaţie din concediul de lux

 
+2 click pentru
galerie

Delia bifează vacanță după vacanță. Vedeta a plecat într-o vacanță de lux alături de soțul ei, Răzvan, conform Antena Stars. Aflați ce destinație au ales de această dată, dar și cât au cheltuit cei doi pentru vacanța de vis.

Nici nu a venit bine din Italia, că Delia a plecat, DIN NOU!!!, în Maldive. Jurata de la X Factor a ales o destinaţie exotică pentru a se relaxa, iar imaginile postate de artistă pe contul de Instagram vorbesc de la sine.

 

Nu ratati reactiile juratilor in exclusivitate pe AntenaPlay!
Daca ati ratat la televizor momentul jurizarii, discutiile dintre jurati sau reactiile acestora va invitam pe https://antenaplay.ro/xfactor​ sa le urmariti in exclusivitate!

Show este oferit de partenerul Orange, live, si pe aplicatia XFactor de iOS si Android!

Unde ne putem întâlni zi de zi :)
Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din X Factor, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/xfactor şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/xfactor.romania/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/thexfactora1. Pe Insta suntem aici: https://www.instagram.com/xfactor.romania

Nu pierde cele mai tari editii X Factor! Le poti urmări LIVE oricand pe AntenaPlay: https://goo.gl/bt71XT. Intră acum!

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe